Şimdi Ara

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
29.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kart tek kelime ile mükemmel test için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyula07

Artık dilimizdeki atasözleri de değişir bu tablodan sonra.
    Mesela şöyle olur:

Nvidia'nın adı Ati'nin tadı.
    Besle Nvidia'yı oysun gözünü.
    Acele işe Nvdia karışır.
    Meyve veren Ati taşlanır.
    Nvidia nın mumu yatsıya kadar yanar.
    Nvidia ürür Ati yürür.
    Nvidia kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır
    Ati'nin ahı, indirir şahı
    Nvidia umduğunu değil, bulduğunu yer.
    Nvidia ya sormuşlar: “Neden boynun eğri?’’ Nerem doğru ki? Demiş.
    Nvidia ile çıkma yola, başına gelir türlü bela.
    Denize düşen nvidia ya sarılır.

Şaka bir yana Nvidia işini bilir. Siz merak etmeyin yeni kartlar çıkar mutlaka.

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

Mesela şöyle olur:

Acele işe Nvdia karışır.
    Nvidia ürür Ati yürür.

• 3DMark Vantage (P) _ Vista64

4870@790/1100(4400mhz)

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4

4870@820/1200(4800mhz)

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4

• güzel skorlar
  • Vantage de Nvidia daki PhysX desteği olsa 10400 civarı puan verir. GTX280 nin sadece %5 gerisinde tabi PhysX puanını saymazsak
  • Ya DH in aramasından haberin yok sanırım..:))
    Benim derdim o deeldi ayrıca fazla ısınıyor gibi geldi bana neyse..

quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Ya bu kart bende de var ama idle iken 73 derece oyunda 77..ne iş.:) acaba CCC mı yanlış gösteriyo oradan bakıyorum..En kastırıcı oyunları açtım fan sesi yükselmedi bile...O sıcaklıkta fanın zarıl zarıl dönmesi gerekiyor..x1800 de öyle idi mesela..

Fan hızı otomatik olarak artmıyor malesef, daha önceki sayfalarda yazılımsal olarak fan hızı artırma verilmişti.
    Bi zahmet aramayı kullansan...

• Vantage nin ayarları neler..Çözünürlük nedir..high mi performance mi extrem mi nedir..??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Vantage nin ayarları neler..Çözünürlük nedir..high mi performance mi extrem mi nedir..??

ayarlar saat hızları gayet açık şekilde görünüyor

(P) Performance oluyor yani puanın hemen solunda P harfi var.
  • Hocam ben yeniyim P nin anlamının falan yeni öğrendim bak..sağol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 5 Temmuz 2008; 1:22:49 >
  • q6660 ile yapılmış testler bnde e8400 ile ikilemdeyim sizce???
  • quote:

Mesela şöyle olur:

Acele işe Nvdia karışır.
    Nvidia ürür Ati yürür.

İçtik şarabı sevdik Nvidia'yı da diyebiliriz

• ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 17 Şubat 2009; 14:28:03 >
  • 865pe adam gibi bi yazılım çıksada kartın canını okusan Ram'ler de ciddi potansiyel var 5000'e dayanmış birde gpu gidebilse, neyse yakındır o/c yazılımlarının yeni sürümleri gelir en kötü 850gpu görmesi lazım voltajsız.
  • Yazık olmuş NVİDİA ya hem kötü performans,hem görüntü eksik, hem pahalı NVİDİA resmen çuvallamış
    ATİ bu kartı satar ettiği karla daha iyi kart yapar Ondanda yaptığı karla işlemcilerini düzeltir.Buda bize yaramış olur.
    Haydi ATİ haydi ATİ haydi tam zamanı tam zamanı şimdi
  • Bu kartı şu an almak mantıklımı yoksa 1 2 hafta daha bekleyip indirimleri görmek mi lazım? Öneriniz nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tepeb

865pe adam gibi bi yazılım çıksada kartın canını okusan Ram'ler de ciddi potansiyel var 5000'e dayanmış birde gpu gidebilse, neyse yakındır o/c yazılımlarının yeni sürümleri gelir en kötü 850gpu görmesi lazım voltajsız.

GPU 840mhz de stabil değil CCC de olur olmaz sorunlar çıkıyor aslında yazılım kaynaklı olarak düşünüyorum zira, gpu da artifact veya kitlenme yok, hata da vermiyor, ama Ati öyle bir driver çıkarmışki gpu ve bellek saat hızlarını CCC den belirlediği hızların üstüne çıkarmamanız için elinden ne geliyorsa yapmış, 820 gibi full stabil oyun bench vs. bellekler ise son 1220 ye çıktım daha üstü mümkündeğil gibi görünüyor. halen OC için gerekli yazılım yok. biostan yaptığınızda ise CCC de olur olmaz sorunlar çıkabiliyor. yukarda açıkladığım gibi. ama bu şartlar altında elimdeki 4870 in hızaştırma limiti günlük kullanılacak değer olarak 820/1200(4800mhz) olarak görünüyor.

• ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 17 Şubat 2009; 14:27:31 >
  • @865pe

Crysis testlerini aynı ayalarda 820/1200 hızlarında tekrar yapar mısın rica etsem. Bakalım O.C performansa ne kadar etki ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

@865pe

Crysis testlerini aynı ayalarda 820/1200 hızlarında tekrar yapar mısın rica etsem. Bakalım O.C performansa ne kadar etki ediyor.

aslen sattığım 9800GTx ile yaptığım testleri keşke default saat hızlarında yapsaydım diye düşünüyorum şimdi;

Neden dersen, 9800GTX & 4870 deki yaptığım karşılaştırmada daha adaletli bir sonuca ulaşmak için Crysis ss lerinde görüldüğü gibi 4870 inde bir miktar saat hızlarını yükselttim 790/1100(4400) olarak.

dün akşam 1-2 denemem oldu Vantage ve crysis de. önceki yaptığım 790/1100 e göre 820/1200 de vantagede öyle ağım şahım bir fark olmadı 450 puan gibi bir artış. crysis te ise bu iki saat hızı arasında %7 ile %9 araında bir fark gözlemledim.

ss lerini verdiğim Crysis testi 790/1100 olduğundan 820/1200 de anormal bir fark gözlemleyemicez. fark max %10 değerinde kalır gibi.

kartı default ve full OC li tekrar yapmak lazım ( default ve OC li sonuçlar arasındaki gerçek farkı görmek açısından) tüm testleride tekrarlamam için

zaman kısıtlı. belki Crysis için olabilir .

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.