Şimdi Ara

TR'de EA'cı olan biri için Astronomi ve Uzay Bilimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Lise 4'e giden bir Eşit Ağırlık öğrencisiyim önceleri hep astronomi ve havacılıkla ilgili bir bölüm okumak istiyordum ve meraklıydım uzaya, uzay fiziğine ancak Türkiye'de okuyunca en fazla fizik öğretmeni olabileceğimi öğrenince vazgeçtim aklımdaki diğer bölüm olan ve merakımın olduğu hukuka gitmek için EA'ya geçtim. 1-2 yıl icerisinde İngilizcemi bayağı geliştirdim ve ABD Üniversiteleriyle iletişime geçtim önde gelen bir kaç üniversitenin kabul şartlarına uyuyordum ancak bu seferde para engeli çıktı karşıma Dünya'da ilk 100'de olan üniversiteler dönemlik $35,000 civarı para istiyorlardı ve yine olmadı bir sene geçti ailemi para konusunda ikna ettim sayılır ancak şimdi çok geç gibi geliyor Lise 4'teyim ve yakında YGS'ye gireceğim kafam karışık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curious Monkey -- 20 Kasım 2013; 12:20:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cicüri

Ben Lise 4'e giden bir Eşit Ağırlık öğrencisiyim önceleri hep astronomi ve havacılıkla ilgili bir bölüm okumak istiyordum ve meraklıydım uzaya, uzay fiziğine ancak Türkiye'de okuyunca en fazla fizik öğretmeni olabileceğimi öğrenince vazgeçtim aklımdaki diğer bölüm olan ve merakımın olduğu hukuka gitmek için EA'ya geçtim. 1-2 yıl icerisinde İngilizcemi bayağı geliştirdim ve ABD Üniversiteleriyle iletişime geçtim önde gelen bir kaç üniversitenin kabul şartlarına uyuyordum ancak bu seferde para engeli çıktı karşıma Dünya'da ilk 100'de olan üniversiteler dönemlik $35,000 civarı para istiyorlardı ve yine olmadı bir sene geçti ailemi para konusunda ikna ettim sayılır ancak şimdi çok geç gibi geliyor Lise 4'teyim ve yakında YGS'ye gireceğim kafam karışık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

sınavları verdiysen SAT ve TOEFL elinde notların varsa direk başvur bazıları 30 Kasım son başvuru tarihi bazılarında ise 30 Aralık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.