Şimdi Ara

TR'de bir daha dereceli atarsam..(QQ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşla ranked girek dedik Jungle-Top istedik ama vermediler adam dedi "3 eldir taşıyom, darius main" neyse dedik gitsinler adam ilk dklarda fb'i aldı biz oh çektik ama adam ileriki dakikalarda ne olduğunu belli etti adam. jungle top preydi zaten bu heriflerde sadece birbirlerine çalıştılar dk20 oldu lee sin bota 1 gank geldiyse bende adam değilim.

dk 25de de feedleyen top-jung prenin diyalog;

skor tablosu;

dk 25de afk kaldım

Elo'mun bu halde olmasının tek nedenide bu herifler.

özet= adamlar top u jung u ve mid i "mainimiz, taşıycaz" diyerek zorla aldı ve feedlediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elect -- 30 Ocak 2014; 14:18:20 >

• Dk.33 BT'siz Draven.Oldu biz kalkalım.
  • draven bt yok. oturmaya mı geldik görüşürüz sonra
  • ulan bende bir daha amerikan avrupa serverlerinde oynarsam

bıktırdınız şu tr kötü muhabbetlerinden.birde bunları diyenlerin hepsi birşey bilse o zaman içim yanmaz.
  • Build yanlış, bir de ne olursa olsun afk kalma sana yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KromTaker

draven bt yok. oturmaya mı geldik görüşürüz sonra

adcye kanasusamış oldu o zaman bizde kalkalım.mahvolmuş çıkacaksın.
  • Evet oyunu BTden verdik haklısınız.. 8 kere ölen darius'un 9 kere ölen annie'nin hiç gank'e gelmeyen lee sin'in, TFde rammus'a focuslanan dari ve ulti tutturamayan annie'de suç yok. Tüm suç kanasusamış çıkmayan draven'de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Evet oyunu BTden verdik haklısınız.. 8 kere ölen darius'un 9 kere ölen annie'nin hiç gank'e gelmeyen lee sin'in, TFde rammus'a focuslanan dari ve ulti tutturamayan annie'de suç yok. Tüm suç kanasusamış çıkmayan draven'de.

bence o skorlar hiçbir şey değil. adcmiz 0/15 gidiyordu çok iyi hatırlıyorum. karşı adc 27/2 idi. ne fark etti ki. yina aldık oyunu. adam tflerde toparladı. oyun lane oyunu değil .tf de toparlayabilirdiniz. ne adamlar geldi bana yine oyun kazandım. bir oyundan sonra şöyle konular açmayı bırakın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gürcan4

quote:

• lee sin sightstone almamis lol
  • Yav aptal aptal feedleyip gank gelmiyo diye ağlamayın bi düşünün karşı support kadar wardladınız mı bot laneyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • top lanedeki ward guzelmis gule gule kullanin xd
  • quote:

quote:

Evet oyunu BTden verdik haklısınız.. 8 kere ölen darius'un 9 kere ölen annie'nin hiç gank'e gelmeyen lee sin'in, TFde rammus'a focuslanan dari ve ulti tutturamayan annie'de suç yok. Tüm suç kanasusamış çıkmayan draven'de.

bence o skorlar hiçbir şey değil. adcmiz 0/15 gidiyordu çok iyi hatırlıyorum. karşı adc 27/2 idi. ne fark etti ki. yina aldık oyunu. adam tflerde toparladı. oyun lane oyunu değil .tf de toparlayabilirdiniz. ne adamlar geldi bana yine oyun kazandım. bir oyundan sonra şöyle konular açmayı bırakın artık

Bütün killeri adc toplamış o yüzden kazanmışsınız, geçen karşı takım 37 kill aldı 32'si leblanc'daydı diye kaybettiler. Burda sorun bu değil, Main'im diyipte feedleyen dengesizler, hadi feedlemiş tamam bide alttan yazdığı yazıya baksana "lanede kastırmadığım adamı kastırdılar" ulan ben 3 kere ölmüşüm sen 8 kere ölmüşsün, sen değilde ben mi feedledim bu adamı? oyunu batıran kendileri ama suçlu biziz işe bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Colonette

Yav aptal aptal feedleyip gank gelmiyo diye ağlamayın bi düşünün karşı support kadar wardladınız mı bot laneyi

Feedlemişmiyiz? 3 kere ölmüşüz nereye feedlemişiz kafanızla yorum atın şuraya başka bi tarafınızla atmayın allah rızası için.

Not= Doğru ya feedlemişiz, 3 kere ölen ben 4 kere ölen draven feedledi, 8 kere ölen darius yada 9 kere ölen annie feedlemedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elect -- 30 Ocak 2014; 14:54:33 >
  • quote:

quote:

Yav aptal aptal feedleyip gank gelmiyo diye ağlamayın bi düşünün karşı support kadar wardladınız mı bot laneyi

Feedlemişmiyiz? 3 kere ölmüşüz nereye feedlemişiz kafanızla yorum atın şuraya başka bi tarafınızla atmayın allah rızası için.

Not= Doğru ya feedlemişiz, 3 kere ölen ben 4 kere ölen draven feedledi, 8 kere ölen darius yada 9 kere ölen annie feedlemedi..

1/4 draven
    0/3 taric
    feedlememişsiniz knk

• 1-4 oynayıp feeder geliyor demek.
  • hll

• quote:

quote:

quote:

1/4 draven
    0/3 taric
    feedlememişsiniz knk

Darius yada annie senmiydin yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: gürcan4

quote:

adcye mahvolmuş oldu o zaman bizde kalkalım.rabadon çıkacakın.
  • Kamki atarsan ne olcan onuda söyle. Bunun hesabı takibe alın ranked atarsa hortlatırız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.