Şimdi Ara

TR daha iyi bunu anladım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşların nerdeyse en iyi yer orası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Findalwin

quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

quote:

West her türlü Tr serverindan daha iyidir . Tr'de s3'de bronz s4'de diamond olanlardan görüyorum şuan karşımda . Oyun spamlayarak çıkıyorlar weste geçince bir oyun kazanamıyorlar ve takım noob taşınmıyor o su bu vs. Aynen gülüm aynen sen trde oyun taşıdığını sanmaya devam et

oyun taşdığımı söylemedim nereden çıkartıyosunuz westte oyun taşınmıyor dedim çünkü taşımayı denedik yok adam yok jungler alıyorum top feedliyor top alıyorum jungler ganke gelmiyor (yardıma ihtiyacım yoksa tabi gelmeyecek ama bariz counter yiyorum ama yinede gelmiyor) adc alıyorum supum aval aval bakıyor oyun bilen adam çok az euw silver da

Ne yazcağımı şaşırdım cidden. Euw silverda oyun bilen yok ne demek. Sen çok iyi biliyorsun carrylemeye çalışıyorsunda adamlar hep kötü öylemi . West silver = tr plat bu kadar basit. Westte come back oluyor 40-30 skordan throwlar oluyor oyunu hiç kimse bırakmıyor sonuna kadar oynuyorlar. Trde öyle değil fb veriyorlar direk gg 20 sur falan

yav senmi oynadın ben mi euw de diyorum ki sana ya eziyoruz ya eziliyoruz çekişme yok SIFIR REKABET bi taraf biliyor bi taraf noob anladınmı

• quote:

quote:

quote:

quote:

West her türlü Tr serverindan daha iyidir . Tr'de s3'de bronz s4'de diamond olanlardan görüyorum şuan karşımda . Oyun spamlayarak çıkıyorlar weste geçince bir oyun kazanamıyorlar ve takım noob taşınmıyor o su bu vs. Aynen gülüm aynen sen trde oyun taşıdığını sanmaya devam et

oyun taşdığımı söylemedim nereden çıkartıyosunuz westte oyun taşınmıyor dedim çünkü taşımayı denedik yok adam yok jungler alıyorum top feedliyor top alıyorum jungler ganke gelmiyor (yardıma ihtiyacım yoksa tabi gelmeyecek ama bariz counter yiyorum ama yinede gelmiyor) adc alıyorum supum aval aval bakıyor oyun bilen adam çok az euw silver da

Ne yazcağımı şaşırdım cidden. Euw silverda oyun bilen yok ne demek. Sen çok iyi biliyorsun carrylemeye çalışıyorsunda adamlar hep kötü öylemi . West silver = tr plat bu kadar basit. Westte come back oluyor 40-30 skordan throwlar oluyor oyunu hiç kimse bırakmıyor sonuna kadar oynuyorlar. Trde öyle değil fb veriyorlar direk gg 20 sur falan

yav senmi oynadın ben mi euw de diyorum ki sana ya eziyoruz ya eziliyoruz çekişme yok SIFIR REKABET bi taraf biliyor bi taraf noob anladınmı

Ve sen her zaman noob olan taraftasın dimi ? Klasik qq konusuymuş anladım westten gitmen iyi olmuş en azından

• quote:

evt arkadaşlar TR nin euw den daha iyi olduğunu anladım :D.ynai oyun taşımak imkansız her yolu denedim imkan 0 SIFIRRRRr.TR de gold4 euw geçtim s2 başladı ve oynadığım oyunlarla şuanda s3 e düştüm.yani imkan yok lafta dinlemiyorlar noob dolu TR daha iyi aşırı ciddiyim yani şuan oyunuma gelen solo toplardan 1 tane iyi yoktu 1 BİR B İ R.bi bakıyorum bizim top 1/4 karşıdaki rakip 6/0 bi gleiyor botlaneye jarvan4 dive yapıp gidiyor kule zaten vuramıyor o adama bilirsiniz kasmış j4 ü.YOKKKKKKKKK az kaldı transer to TURKEY 2600RP.aşırı sinirliyim buraya yazmak istedim lost streaklardan sonra.

iyi oyunlar

sende sıkıntı var dostum bende geçtim silver 2 başlattı gold 5 teyim şuan golda çıkınca biraz bocaladım ama yinede fena gitmiyorum. nerde oynadıgının skorunun önemi yok adamlarla konuşup yönlendirmen gerekir , ki bunların yarsını yapınca ward , roam vs. oyunu lehine çeviriyorsun zaten ne gerekiyor max. 1 tane vision atarsın bi yere başkalarınınn gelişini pinglersin adam başka yerdeyken lane i kuleyialacak kadar ittirirsin ona yardım olsun diye. takım oyunu bu taşıma olayına katılmadım , snowball olayından da nefret ederim.

• tr serverinde plattan aşağısı boş

1.West'te seni skoruna bakarak değerlendirip oyun içinde flame atan insan sayısı Tr'ye göre çok daha AZ. (Örn: Bak bak bak bizim adc'ye bak 0/3 senin allahını kitabını *****. Westte 0/5 dahi gittiğim zamanlarda takımla haraket ediyorsam sadece oyun sonunda report şu şu diyorlar o kadar.)

2.West'te de Tr'de de bariz troller var. Hatta hemen hemen eşit sayıda bence. Ancak tr'de adamlar oynayamaşını trollüğe vuruyor genelde. West'te ise baştan sona troll mübarek .

3. Tr'de iyice sıçıp sıvayıp daha fazla feedlememek için "ÖZÜR DILEYIN ÇEVIRICEM OYUNU" yazan tipler var. Adam sırf ego tatmini için girmiş oyuna. Ha bir de özür dilemezsen hiçbir suçun yokken sana ana bacı kayıyor ya feedliyor ya afk kalıyor. West'te ise adamlar biraz daha rahat. Oyun kaybedildiyse (yani bir mucize olmadığı sürece kazanılamayacaksa) suru verip geçiyorlar. Öyle sinir krizlerine falan giren adamsayısı Tr'den daha AZ.

4. Gerek daha geç açılmış, gerekse daha az oyuncu bulundurmasından dolayı (herhalde) Tr'deki oyun bilgisi West'e göre daha AZ. Tr'deki insanlar bunun aslında bir strateji oyunu olduğunu kavramak istemiyorlar. Metin2 oynar gibi oynayanları söylemiyorum bile.

Dediğim gibi bunlar benim kişisel yorumlarımdır. Umarım sıkılmadan okuyanlar olur .

• trde gold olunca bi yerlerin kalktı tabi şimdi orası zor gelir alışırsın bir süre sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • Arkadaşım EUW'da silver2 ancak arada eğlencesine TR'de silver hesapları altın'a çıkartıyor. Ve adamın zorlandığını görmedim. Yüksek w/l yüzünden sık sık plat elemanlar geliyor ancak bi kez lanede yenildiğini gördüysem top olayım. Ciddi bir seviye farkı var cidden EUWla TR arasında.

League of Legends tr serveri nick:DeaDCasTer
  • Westte dönen oyun ile trde dönen oyun arsında büyük fark var trdeki gibi gidip sürekli sağda solda ölmüyorlar. Hee yok mu westte feedleyen, afk kalan, küfür eden kesinlikle var TR'de arkadaşların varsa ya da nerede arkadaşın varsa öyle oynamak paha biçilemez.

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: Larrabee

50 lira verilir mi beya aç yeni bi hesap

+1 ben de sırf bu yüzden westte 0dan başladım . ama westin feederı da beter be hiç bir şey söylemiyo, garen pickliyo ayakkabı alıyo ve mide koşuyo feed için . botlara bile bunu yapıyolar

Bi 10 lvl filan ol normal game w-l yükselince smurfler geliyor genelde maclara

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.