Bildirim
TR daha iyi bunu anladım (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Geç kardeşim geç. Lazım değilsin euw'da _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Galaxystarr
Geç kardeşim geç. Lazım değilsin euw'da
neden ?_____________________________ Katılım zamanı: 30 Eylül 2006 -
quote:
Orijinalden alıntı: BILDIRCAN
quote:
neden ?
Euw'da rahat olamıyosan, orası sana yabancı geliyosa tr'ye geç bu kadar basit. Kimse tutmuyor bu konuda seni_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
neden ?
Euw'da rahat olamıyosan, orası sana yabancı geliyosa tr'ye geç bu kadar basit. Kimse tutmuyor bu konuda seni
bende biliyorum istediğim zaman geçebileceğimide lazım değilsin falan pek hoşuma gitmedi bi sorayım dedim hayırdır :) çok boş laf yapan adam varda forumda_____________________________ Katılım zamanı: 30 Eylül 2006 -
quote:
quote:
quote:
quote:
neden ?
Euw'da rahat olamıyosan, orası sana yabancı geliyosa tr'ye geç bu kadar basit. Kimse tutmuyor bu konuda seni
bende biliyorum istediğim zaman geçebileceğimide lazım değilsin falan pek hoşuma gitmedi bi sorayım dedim hayırdır :) çok boş laf yapan adam varda forumda
Hocam bi noktaya parmak bastım sadece. Sizin de anlatışınız pek tarafsız durmuyor hani. Hatta direk taraflı yazmışsınız_____________________________
-
West savunanlar oynamayı bilmeyenlerdir euw dia4tüm trye geçtim bukadar beyinsiz insan olamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tokatçı -
East hepsinden iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tmm knk
quote:
hesapta rp var 964 30 liralık rp alsam yetiyor ama çok kararsızım işte böyle lig falan yükselemem.mesela bi oyuna girdik ya eziyoruz ya eziliyoruz hardcore yani.daha çekişmeli maç görmedim bu sunucuya geçtiğimden beri.mesela yeniliyosak skor 35 e 10 fln oluyor
Bronz to diamondlar nasıl yapıyor peki ? Westte kaliten orası demekki ki çıkamıyorsun bence çok çabalama westte oyun daha iyi öğreniliyor. Silver maçlar hele taşımak o kadar kolayken 1-2 adam yüzünden kaybediyorsan onlara mal etme herşeyi_____________________________ -
tr gold = west bronze oldugu icin lig sana agir gelmistir.
quote:
Orijinalden alıntı: The Rainmaker
aten kimse oyunculuk açısından bir yer daha üstün demiyo sadece küfür yok westte
_____________________________ Coach @ Dark Passage -
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
yav he he west bronzede oyun attım tr silver 5 = west bronz 1 falan desen anlarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 25 Mayıs 2014; 15:19:34 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
hadi gitte oyna west silver liginde sonuçları buraya koy 10 oyunda kaç win acaba_____________________________ Katılım zamanı: 30 Eylül 2006 -
quote:
Orijinalden alıntı: Auspexa
quote:
aten kimse oyunculuk açısından bir yer daha üstün demiyo sadece küfür yok westte
ne var ağzını açtığım silver gold çokmu farklı tr den_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
ne var ağzını açtığım silver gold çokmu farklı tr den
küfür ve troll çok daha fazla westte_____________________________ Coach @ Dark Passage -
Westi ovup tr serverini yerin dibine aokma amaci olan arkadaslari anlamiyorum yani tamam trde lowlar nooblar falan olabilir ama bunlar ayni zamanda westtede var ayrica neden trdeki low oyunlari birakinda birazda kaliteli oyunlari izleyin ayrica su turkun kendini ezme psikolojisinide hic anlamis deilim cogu yerde bu sorun ile karsilasiyorum nedir bu assagilik kompleksi abi ya ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hepimiz Farklı İhtimallerin Sonucuyuz... -
-
quote:
quote:
quote:
quote:
küfür ve troll çok daha fazla westte
Tribunal de var qnq istediği kadar olsun yer banı bunu en iyi senin bilmen lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kappa Face
quote:
quote:
quote:
quote:
küfür ve troll çok daha fazla westte
Tribunal de var qnq istediği kadar olsun yer banı bunu en iyi senin bilmen lazım
tribunal yüzünden flamer çok zaten_____________________________ Coach @ Dark Passage
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X