Bildirim
Tr chat op ssli :D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O ligde olur öyle şeyler. Kafaya takmamak lazım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler Spam >>>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 8 Ekim 2014; 13:33:44 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
O ligde olur öyle şeyler. Kafaya takmamak lazım
sen çilingirmisin qnq xd -
Abi yaşları kaç çok merak ediyorum o cümleleri kurmak için ne kadar düşündüler acaba -
best twitch -
quote:
Orijinalden alıntı: bursalıtimsah
best twitch
tam bir low ya :D gelip soloya farmımı almaya çalışıyor bi q atıyorum tüm minyonlar yerde capsi açık şöyle yazıyor
DEMEK ÖYLE HE FARMIMI ALIRSIN FEEDLİYİMDE GÖR İZLE ADAMMISIN LAN SEN HE ADAMMISIN
böyle yazdı feedledi kimse takmadı sonradan oyuna geri döndü garibim :D -
neden adres istedin kargo mu yollayacaksın adama. -
Komik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seninde bi farkın yok.
hll qnq fena laf qoymuşsun hannyy. -
MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNYAAAAAAAKKKKKKK LLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 8 Ekim 2014; 16:01:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fastidious
Seninde bi farkın yok.
he aynen ondan qnq -
Bunlar olmassa ne farkımız kalır korelilerden Hocam soruyorum size -
Kıral hmm
dün annie mid vardı afk kaldı, udyr jung yaparken midi korumaya başladım, karşıdaki akaliyi 1-2 kere alınca all dan yazmaya başladı lag olmasa seni s...., o la başlayan standart lol küfrü anlamıyorum bunun gibiler de nasıl bir kafa yapısı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: muryq
normal game + 420 elo games
hııııı benim elom 1872 bi kere tmmı ltfn bi dha bni kçük dşürme :Ss.:s:sS.S..s:s:ss
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X