Şimdi Ara

TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96C8A0517 -- 2 Mayıs 2019; 22:42:5 >

Orijinalden alıntı: kmertozan
    quote:

Orijinalden alıntı: rinyth

barışmaya çalış kardeşim eğer olmuyorsa unutmaya bak ortalık karı kız kaynıyo bul birini eğlendir gönlünü yavaş yavaş unutursun

barışmaya çalışıyorum en son beni nolur bırakma dedım bütün gururu herşeyi kenara atarak ama biraz kafamı toparlamaya ihtiyacım var diye geriçevirdi.

Tamam hocam bekle biraz zaman geçsin sonra elinden geleni yaparsın

quote:

Orijinalden alıntı: vol~

Bence 15dk da bitti diyince biten bişey o kadar uzun zaman sürmez.Hâla düzeltilebilir diye düşünüyorum

Hocam kız zaten diyor yarın birgün pişman olup seni rahatsız edersem diye. Ama ya gelmezse ya pişman olmazsa diye düşünüyorum naparım ben diye. Çok dolu dolu geçirdik 9 ayı resmen aşıktım ben ona.

quote:

barışmaya çalış kardeşim eğer olmuyorsa unutmaya bak ortalık karı kız kaynıyo bul birini eğlendir gönlünü yavaş yavaş unutursun

barışmaya çalışıyorum en son beni nolur bırakma dedım bütün gururu herşeyi kenara atarak ama biraz kafamı toparlamaya ihtiyacım var diye geriçevirdi.

Ciddiyim hayattaki en zor sınavlardan biri bence bu kızlarla ilgili sınavlar.Çok kötü oluyor yahu,çok.Dayanamıyor insan...

Edit:Elinden geldiğince dayanmaya çalış,Allah'a dua et.Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok zor geliyor,sabretmek lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 21 Ocak 2012; 14:29:31 >

• 35 lık binboa al fondip 4 saat unut her seyi.. ucuz kesin çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenquel -- 21 Ocak 2012; 14:33:49 >

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vol~

Bence 15dk da bitti diyince biten bişey o kadar uzun zaman sürmez.Hâla düzeltilebilir diye düşünüyorum

Hocam kız zaten diyor yarın birgün pişman olup seni rahatsız edersem diye. Ama ya gelmezse ya pişman olmazsa diye düşünüyorum naparım ben diye. Çok dolu dolu geçirdik 9 ayı resmen aşıktım ben ona.

quote:

Ciddiyim hayattaki en zor sınavlardan biri bence bu kızlarla ilgili sınavlar.Çok kötü oluyor yahu,çok.Dayanamıyor insan...

aynen öyle canım hiçbirşey yapmak istemiyor Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tr.rdrtr.com Saçmalığı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

twitter ına ''bugun bana milad olsun'' yazmış. ne anlama geliyor anlamadım?

düşünmeya çalış bakalım tam miladda ne olmuştu?

1- ilk etapta kizi ozledigini ona hissettirme. ilk 2-3 hafta asla arama konusma. kizlar kacar kurtulur yoksa

2- bu haftalar bittikten sonra hicbirsey olmamis gibi alakasiz bir konuda masum bir sekilde yardim iste

3- kiz gonulsuz ve naz yaparak cok az yardim edicektir

4- kucuk bir yardim daha iste ve cok komik bir olay, espri paylas

5- kiz yarim akliyla terslemeye baslayinca ona soyle de. sen neden boylesin. neden mutsuzsun. cok garip ve kinci bir insansin. en azindan arkadas olarak kalabilirdik falan. boylece yag gibi uste cikacaksin

6- devaminda kiz biraz bozulup son bir sacma laf dediginde. peki oyle olsun de. sen cok kotusun ama ben o yatagimizda hep seni dusunucem gunun birinde ihtiyacin oldugunda ulas bana. senin bu sinirli gergin durumunu duzelticem o gun de.

7- kiz bi sure sonra pasa pasa geri donecektir

test edildi onaylandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devoure

quote:

twitter ına ''bugun bana milad olsun'' yazmış. ne anlama geliyor anlamadım?

düşünmeya çalış bakalım tam miladda ne olmuştu?

inan hiçbir şey düşünemiyorum.

0 dan başlıyorum bugün demiş kısaca
  • Tekrar barışacaksınız, ama sonra başladığınıza pişman olup ayrılacaksınız. Sonra sen alışacaksın. O saçma sapan bahanelerle sana kendini hatıralatacak. Sonra sen yine duygusala bağlayacaksın. Kimseye ısınamayacaksın falan.. En sonunda unutacaksın. Aslında unutmak değilde zaman aşımına uğrayacak işte.. Şimdi ki kadar koymayacaksın. Onu anlatırken gözlerin dolmayacak yada mutsuz hissetmeyeceksin işte. Hataları yeni yeni dank edecek kafana. Bir kaç ay yada yıl içinde ise böyle bir konu açtığına pişman olup saçmaladığını farkedeceksin.

Arkadaşar 9 aydır birlikte oldugum kızla dün 15 dakikada ayrıldık. Son son ilişkimiz iyi gitmiyordu zaten bugün son verdik ve ben çok mutsuzum.

Ne uyuyabiliyorum ne bişeyler yiyebiliyorum onunla birlikte oldugumuz fotoğraflara bakıyorum sadece.7 de açılması gereken stüdio bugün 1 buçukta açıldı.

Birlikte oldugumuz yatakta yatamıyorum daha doğrusu evin hiçbir yerinde yatamıyorum oturamıyorum bakamıyorum. Neşem kalmadı. O hiç takmıyor gibi geliyor.

Bugün ona yaptıgım fotoğraf albümünü, kolyeyi, gömleğimi ve konser biletlerini bana bırakmak istedi. Tutamadım kendimi.

Arkadaşıma bile açmadım durumu utandım. İlişkim iyi giderken az atmamıştım havamı. Bazen insan hiç tanımadıgı birine duygularını anlatırya ben bu konuyu milyarlar görsün istiyorum.

Ben şimdi napıcam beyler konu ciddi yardımcı olun.

dostum öncelikle geçmiş olsun.
    Ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama yazacağım elinden geldiğince bir şeyler.
    Çünkü bilirim durumunu.Ben de sevgilimle yaşadığım sorunları dh'de paylaşır,yardım arardım.O yüzden seni çok iyi anlıyorum.
    Öncelikle bitti.Şimdilik bunu kabullen.Çünkü bu en kötü sonuç zaten.
    İlk başlarda çok fazla acıtacak.Yemek falan yiyemezsin,doğrudur.Yaşadım bilirim.Ağlarsın da hatta.Utanma ağla.
    Kendini ye bitir ama asla ona yalvarma.Yapacağın en kötü şey olur.
    Kaçan kovalanır diye bir şey var ya çok doğru.
    İç iç kendini ye bitir.Tüket kendini.Mesaj mı atmak istiyorsun at gitsin.Ama yalvarma.Sakın.
    İlişkiniz tekrardan başlayacak,öyle geliyor bana.
    Tabiri caizse sezon finali bu daha.Tekrardan başlayacak diziniz sadece ara verdi.
    Çünkü 9 ay boyunca iki taraf da bir şey hissetmeden yürümez bir ilişki.İllaki iki taraf içinde sevgiye dair bir şeyler vardır.
    Her şeyi akışına bırak.Zamanla daha az acıyacak ve bir bakacaksın ki tekrardan birliktesiniz.Üzülmene değmeyecek,göreceksin

• Dostum, bunu yapmayacaksın biliyorum ama; sakın ola ki slow müzik dinleme. Ve kızı düşünme, git ne bileyim filmlere sar; dizilere sar. Bu unutmanın en kolay yolu, tecrübeyle sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riktinyo

Kızı arayıp sorma yeter. Tamam başlarda çok zor olacaktır ama yapman lazım. Allah yardımcın olsun.

herkes bunu söylüyor uygulayacağım teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

hocam oldumu simdi

Aynı durumdayım kardeşim ama en iyisi unutmak ...

• ohooo bu ne gençler kendinize gelin çıkın dolaşın temiz hava alır olmaz ki ama böyle karamsar karamsar

• Bunu dinle. Biraz ağla. Kendine gel. Ben böyle yapmıştım geçmişti.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.