Şimdi Ara

TPS/FPS STEALTH GAME ÖNERISI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stealth oyunlarını seviyorum bu yıl bir kaç tane bitirdim sizin sevdikleriniz varsa nasıl oyunlar olduklarını öğrenmek isterim tavsiye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FPS olarak Dishonored.

TPS olarak Velvet Assassin, Splinter Cell serisi, Hitman serisi, Metal Gear Solid V Ground Zeroes.

• Ac serisi
  • The Elder Scrolls 5 Skyrim.
  • Skyrim stealh mı ki?

(Dishonoredi bitirdim ac serisinin ilk 4 oyununu oynadım sıktı belki syndicate iyi olursa alırım)

• Skyrim'in türü rpg ister gizli ol ister bodoslama dal sana kalmış. Rpg diye oyna stealth oynarsan oyuna yazık edersin.

Onun dışında Thief serisi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozuk

Skyrim stealh mı ki?

(Dishonoredi bitirdim ac serisinin ilk 4 oyununu oynadım sıktı belki syndicate iyi olursa alırım)

Skyrim'de karakterinizi nasıl şekillendirirseniz o şekilde olur. Gizlilik, kafa kafaya savaşma, uzaktan savaşma, büyücü vs.. İsterseniz bunları birleştirip kendi kafanıza göre de bir karakter oluşturabilirsiniz, size kalmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Fountain

Hitman

Edit: FPS olarak Alien Isolation oyna bu sefer olmuş bu oyun. Yaratık o kadar akıllı ki haritada koşmayı bırak yürüsen bile fark ediyor. Ben oyunu daha bitiremedim ama gerçekten zevkli bir oyun.

hacım bende max payne 3 tarzı tps oyun arıyorum hitmanı deniyim bari :) tşk
  • Ben daha çok eski çağ arıyorum yada en azından eski çağ ok ve kılıç bıçak kullanabildiğin

(Thiefi oynuyorum şu an)

(Alien isolationa bakıcam dostum saol)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozuk -- 4 Ağustos 2015; 14:06:42 >
  • Shadow of Mordor da diyebiliriz.Gizli olmazsan 25 - 30 tane ork birden saldırıyor
  • Peki bu tür oyunlara ne deniyor fps değil tps değil rpg değil peki ne

• Thief diyecektim ama zaten oynuyormuşsun.Metro olabilir tam gizlilik olmasa bile çoğu yerde kullanmak zorundasın.
  • Stealth oyun istiyosan bence Sniper Elite oyna, güzel detaylar var oyunda. Bide benim hoşuma giden yanı, görevleri yaparken farklı yollar da mevcut önümüzde.
  • tozuk kullanıcısına yanıt
    Eski çağda geçen Styx: Master of Shadows geldi aklıma oyunda bir goblini oynuyoruz, ok, kılıç kullanmak yok fakat farklı bir oyun gizlilik üzerine kurulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

The Elder Scrolls 5 Skyrim.

Peki skyrime şimdi başlasam bi sorun olur mu başlamalımıyım yoksa yeni bi oyun falan mı bekliyim (Witcher 3 v.b)

• quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

Eski çağda geçen Styx: Master of Shadows geldi aklıma oyunda bir goblini oynuyoruz, ok, kılıç kullanmak yok fakat farklı bir oyun gizlilik üzerine kurulu.

Hocam tavsiye için saol ama videolarını izledim o daha çok strategy tarzı olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: tozuk

quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

The Elder Scrolls 5 Skyrim.

Peki skyrime şimdi başlasam bi sorun olur mu başlamalımıyım yoksa yeni bi oyun falan mı bekliyim (Witcher 3 v.b)

Bence her insan en azindan bir kere Skyrim'i oynamasi lazim.

• Peki stealth olan bi rpg varmı skyrim dışında mesela witcher fln

• Fallout 3 ve New Vegas da stealth tarzında oynanabilir.

• Oblivion. Morrowind'in mekaniklerini çözemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.