Bildirim
TPS/FPS STEALTH GAME ÖNERISI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
FPS olarak Dishonored.
TPS olarak Velvet Assassin, Splinter Cell serisi, Hitman serisi, Metal Gear Solid V Ground Zeroes.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ac serisi -
The Elder Scrolls 5 Skyrim. -
Skyrim stealh mı ki?
(Dishonoredi bitirdim ac serisinin ilk 4 oyununu oynadım sıktı belki syndicate iyi olursa alırım)
Skyrim'in türü rpg ister gizli ol ister bodoslama dal sana kalmış. Rpg diye oyna stealth oynarsan oyuna yazık edersin.
Onun dışında Thief serisi var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tozuk
Skyrim stealh mı ki?
(Dishonoredi bitirdim ac serisinin ilk 4 oyununu oynadım sıktı belki syndicate iyi olursa alırım)
Skyrim'de karakterinizi nasıl şekillendirirseniz o şekilde olur. Gizlilik, kafa kafaya savaşma, uzaktan savaşma, büyücü vs.. İsterseniz bunları birleştirip kendi kafanıza göre de bir karakter oluşturabilirsiniz, size kalmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Software Fountain
Hitman
Edit: FPS olarak Alien Isolation oyna bu sefer olmuş bu oyun. Yaratık o kadar akıllı ki haritada koşmayı bırak yürüsen bile fark ediyor. Ben oyunu daha bitiremedim ama gerçekten zevkli bir oyun.
hacım bende max payne 3 tarzı tps oyun arıyorum hitmanı deniyim bari :) tşk -
Ben daha çok eski çağ arıyorum yada en azından eski çağ ok ve kılıç bıçak kullanabildiğin
(Thiefi oynuyorum şu an)
(Alien isolationa bakıcam dostum saol)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozuk -- 4 Ağustos 2015; 14:06:42 >
Shadow of Mordor da diyebiliriz.Gizli olmazsan 25 - 30 tane ork birden saldırıyor -
Peki bu tür oyunlara ne deniyor fps değil tps değil rpg değil peki ne
Thief diyecektim ama zaten oynuyormuşsun.Metro olabilir tam gizlilik olmasa bile çoğu yerde kullanmak zorundasın. -
Stealth oyun istiyosan bence Sniper Elite oyna, güzel detaylar var oyunda. Bide benim hoşuma giden yanı, görevleri yaparken farklı yollar da mevcut önümüzde. -
Eski çağda geçen Styx: Master of Shadows geldi aklıma oyunda bir goblini oynuyoruz, ok, kılıç kullanmak yok fakat farklı bir oyun gizlilik üzerine kurulu. -
quote:
Orijinalden alıntı: ictopbasli
The Elder Scrolls 5 Skyrim.
Peki skyrime şimdi başlasam bi sorun olur mu başlamalımıyım yoksa yeni bi oyun falan mı bekliyim (Witcher 3 v.b)
quote:
Orijinalden alıntı: Romulus
Eski çağda geçen Styx: Master of Shadows geldi aklıma oyunda bir goblini oynuyoruz, ok, kılıç kullanmak yok fakat farklı bir oyun gizlilik üzerine kurulu.
Hocam tavsiye için saol ama videolarını izledim o daha çok strategy tarzı olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: tozuk
quote:
Orijinalden alıntı: ictopbasli
The Elder Scrolls 5 Skyrim.
Peki skyrime şimdi başlasam bi sorun olur mu başlamalımıyım yoksa yeni bi oyun falan mı bekliyim (Witcher 3 v.b)
Bence her insan en azindan bir kere Skyrim'i oynamasi lazim.
Peki stealth olan bi rpg varmı skyrim dışında mesela witcher fln
Fallout 3 ve New Vegas da stealth tarzında oynanabilir.
Oblivion. Morrowind'in mekaniklerini çözemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- steam lisans yok hatası
- oyun puanlama sitesi
- uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı
- pubg hile
- metro last light redux türkçe yama
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- cs2 wallhack console code
- cs2 fps arttırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X