Şimdi Ara

TPLINK TD-W8961ND İp değiştirme Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, bandan dolayı modemin ip değiştirme işlemini bir türlü yapamıyorum.

1. arayüze gelip 192.168.1.1 olan ip yi sonu 2.1 değiştirip

2.Ağ maskesini 2.2 ile değiştirdim sonra bakımdan yeniden başlat yaptım . kaydet dedim.
    192.168.2.1 diye girdiğimde modemin arayuzune giremiyorum ve ip değişmiyor.

lütfen yardım edebilir misiniz?

• ayarları eski haline çevirin. 192.168.1.1 modemin yerel ip adresidir. bunu değiştirseniz bile ban yediğiniz yere giremezsiniz. çünkü, bu ip adresine ban atılmaz. ipsorgu.com a girin karşınıza çıkan ip sizin dış ipnizdir. yani ban yediğiniz yer sizin bu ip adresinizi engelliyor. bu ip adresini değiştirmek için modemi yeniden başlatmanız yeterli olur. yeniden başlattıktan sonra yine ipsorgu.com a girin ve ip adresinizin değişip değişmedini kontrol edin.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Ne yazik ki, modeme reset atmama ragmen ban kalkmadi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dış ipnizin değişip değişmediğini kontrol ettiniz mi? linkte çeşitli şekillerde ban atma yöntemleri anlatılmış size de bu şekilde bir ban atılmış olabilir.http://www.sohbetfan.com/ban-cesitleri-ve-uygulanisi.html

basit bir vpn ile bağlanmayı deneyin. vpnbook.com u kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

dış ipnizin değişip değişmediğini kontrol ettiniz mi? linkte çeşitli şekillerde ban atma yöntemleri anlatılmış size de bu şekilde bir ban atılmış olabilir.http://www.sohbetfan.com/ban-cesitleri-ve-uygulanisi.html

basit bir vpn ile bağlanmayı deneyin. vpnbook.com u kullanabilirsiniz.

Hocam vpn isi gercekten yavas calisiyor su linki bi inceleyim

Edit: evet bu tarz bi ban olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 4 Eylül 2016; 2:01:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.