Şimdi Ara

Tp link WR2543ND kurulumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburadadan 100 liralık WR2543ND modelli TPlink Routeri satın aldım daha önce network bölümünde açtıgım konularda bana 740n önerdiler fakat 2543 indirimde oldugu için bunun alınmasının çok daha mantıklı olacagını söylediler ve bunu aldım . benim yapmak istediğim Laptop cam kenarından çekiyor Routeri koyacam cam kenarına interneti kablosuz alıp kablosuz dağıtıcak.
    Şifrelemesi Wpa sanırsam. ve laptop ile 1 diş çekip 300 400 kb /SN download yapıyor.
    Şimdi can alıcı soru ben bu routeri nasıl repating midir wds midir neyse kablosuz alıp kablolu dağıtma (yada kablosuz alıp kablosuz dağıtma) moduna alabilirim nasıl ayarlarım ? teşekkürler.

Kurdukdan sonrada incelememi paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schrödinger Kedisi -- 22 Aralık 2012; 17:03:30 >

• utkanizim hoacm okuldaki modeme müdahale etme şansım yok yani arayüze girip birşeyleri değiştiremem oradaki ayarları yaptım internet erişimi var diyor internete girmiyor.
    WDS Run yazıyor internet erişimi yok diyor garip şeyler oluyor ? yardımcı olabilirmisiniz?
    Ayrıca bu cihazı wireless adaptör gibi ethernet kablosu ile pc ye bağlayıp adaptör gibi kullanabilirmiyim? yani kablosuz ağı bul gir gibi? WDS olmadan yani kablosuz alıp kablosuz yaymadan... kablosuz alacak kablolu verecek ?....
    Son olarak DD_WRT tam olarak nedirbunu yükleyince ne kazanırız ?
  • yardımcı olab,ilecek?
  • bu cihaza dd-wrt yükleyemezsin çünki destekli diil.
    karşıdaki modeme herhangi bir ayar yapmıycaksın linkde böyle bi şey yok.
    wds ile uğraşmadan olmaz. linkde ki anlatımı birebir uygularsan
    sorunun çözülür.
  • hocam yaptım dağıttım daha sonra fişi çekip daha iyi çeken balkona koydum hiç ayar yapmadan direkt açtım sınırlı bağlantı hatası veriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarları yaptıktan sonra cihazın wan girişine birşey bağlamadın umarım ?
    birde dhcp ayarlarını yaptın mı cihazdan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanizmit -- 23 Aralık 2012; 1:47:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OpenWRT ve TP-WR740n
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bağlamadım ve dhcp yaptım

• asıl modemde dahil olmak üzere ip ayarlarını yazarmısın.

• asıl modem 192.168.1.1
    bnmki wan ip 192.168.2.1
    lan ip 192.168.1.4

problem şu ki fişten çekip başka yere koymadan önce giriyordu şimdi sınırlı bağlantı

• lan ip adresini 192.168.1.245 yap.
    dhcp enable yap.
    dhcp start ip 192.168.1.200 end ip 192.168.1.230 yap.
    dhcp default gateway 192.168.1.1
    dhcp pri dns 8.8.8.8
    sec dns 8.8.4.4

yapınca sorunsuz çalışması lazım.
  • dediklerinizi yaptım fakat yine sınırlı bağlantı veriyor teamwiever ile müsait oldugunuz zaman yapabilirmisiniz? bn yaptım internetede girdim fakat fişten çekip balkona koydugum zaman gitti... eski yerine aldım ama yine çalışmıyor

• msn adresim var profilimde. Ekle. Akşam bakalım team ile.

• hocam msn kullanmıyorum acaba facebook dan konusamazmıyız hesabınız yokmu ? veya Skype ?.... yada teamwiever açayım öm ile atayım suanda internet cafedeyım 30 dk ya geçecegim. eve yardımcı olursanız sevnırım.
    ayarları yapıyorum koyuyorum oluyor sonra goturuyorum balkona okulu daha iyi görüyor ama ordan çekmiyor galiba girmiyor sonra hiç ayar bozmadan eski yerine alıyorum yine olmuyor ?
  • skype msn ekleyebilirsin.
    bu arada bendede var skype ama msn login ile giriyorum.
  • tmm hocam yarın akşam 6 gibi uygun mudur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.