Şimdi Ara

Tp-LİNK W9980 aldım. Merak edilen soruları alabilirim. MTU, istemci Listesi, port açma vs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşe yaradıysa ne mutlu gel gelelim bende yaramıyor.
  • aleregrax kullanıcısına yanıt
    Ben hem ilk defa MTU yapıyorum hem de ilk AKK düşmem diyebilirim VDSLden sonra, biraz bekleyin bence bi bağlantı gidiyor geliyor sonradan hızlanıyor, bir de ne kadar çok kullanırsanız o kadar hızlanıyor gibi tek torrent 600le iniyordu yanına bi tane daha açtım diğer 1200e çıktı değişik
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    Hocam sizen ricam mtu girilmiş halde speedtest sonucunu koyar mısınız?
  • ben açıkcası chipsetin doğrudan performansa etksi olduğunu düşünmüyorum yazılım daha önemli geliyor bana, bu cihazdaki cipset nedir hocam bilgin varmı?
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Kullandığı chipseti internette arştırdığım halde bulamadım. Ancak sağlam bi chipset olduğunu düşünüyorum.
  • yama bunu hocam, tekrar hayırlı olsun bu arada
    Cok degisken oluyor ama koyarim

Tp-LİNK W9980 aldım. Merak edilen soruları alabilirim. MTU, istemci Listesi, port açma vs

bu şekilde ama torrentde 600KB/sn la 2MB/sn arası değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanta_resmi -- 16 Temmuz 2015; 14:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam.
    merhaba nereden aldınız ve fiyatı nedir link verebilirmisiniz hayırlı olsun bu arada bende konu açmıştım tam bu model hakında ben 219 TL ye kliksa.comda buldum
  • enja kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bimeksten 249 tl ye Samsun Piazza AVM'den aldım. 219tl gerçekten kaçırılmayacak bir fiyat.
    teşekkür ederim
  • PC kapalı olduğunda da usb üzerinden indirme yapılıyormu acaba?
  • capicino C kullanıcısına yanıt
    yok hocam torrent desteği mevcut değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleregrax

Arkadaşlar sansun piazza bimeksten son 1 adet kalan tp-link w9980 vsdl2/fiber/ads2+ modemini almış bulunmaktayım ve 3-4 gündür kullanıyroum gayet memnunum. Bu konu altında istediğiniz soruları cevaplayabiirim. MTU,port açma vs gibi.
     Tp-LİNK W9980 aldım. Merak edilen soruları alabilirim. MTU, istemci Listesi, port açma vs

Merhaba hocam
    Ben de paket değişikliği yaptığım için yeni modem arayışına girmiştim. Eski modemim de Tp linkti. Kısa bir araştırmadan sonra f/p ürünü olduğu için bu modemde karar kıldım. Ürün gayet güzel ancak ilk dikkatimi çeken fazla ısınması oldu. Eski modemim w8901g çok az ısınıyordu. Bu normal midir? Ayrıca bu modemin ekstra özelliklerini nasıl kullanabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Modemi aldınızda mı çok ısındığını fark ettiniz yoksa forumlardan gördüğünüz yorumlardan mıbu sonuca vardınız. Ayrıca modem normal derecede ısınıyor ve yaz ayları da işin içine girince gayet normal.
    Kurulumdan sonra ilk kullanımda fark ettim. Modemin inceledim, altında ki ızgaralı yapıyı görünce oradan hava aldığını anladım. Bunun üzerine normal yatık şekilde hava almadığını düşünerek dik konuma getirdim. Böyle kullanımı zor ama daha az ısınıyor. Ayrıca bilgisayara bağlı iki tane yazıcım var. Bunları direkt modeme bağlasam dizüstü bilgisayarımdan, tablet ve telefondan yazdırma yapabilir miyim? Modeme bağlayınca kurulum gerekiyormu?
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Bende yazıcı olmadığı için deneme şansım olmadı. ancak ürünün sitesinde bununla ilgili yazılım var indirmenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleregrax

Bende yazıcı olmadığı için deneme şansım olmadı. ancak ürünün sitesinde bununla ilgili yazılım var indirmenizde fayda var.

Hocam merhaba,

TTNET'e VDSL modem için sorduğumda rastgele yolluyoruz 120 TL ücreti var dediler, bu modemi mi almalıyım yoksa TTNET'ten mi tercih etmeliyim ? Hızım 20 mbit, yardımcı olabilir misiniz?
  • tracedy6 kullanıcısına yanıt
    Ttnetin gönderdikleri modem genelde alt seviye ve özellikleri kırpılmış modellerdir. eğer bütçeniz yeterse bu modem tavsiyemdir.
  • selamlar hocam bend bu modemi kullanıyorum lakin bu ebeveyn korumasını bir türlü halledemedim evdeki sıpanın youtube girmesini engellemeye çalışıyorum lakin ayarlardan url olarak youtube girmeme be açmamam rağmen yinede giriş yapıyor mac adresi yerlerine mac girdiğimde interneti o cihazda kopmle kesiyor yani ben sadece belirttiğim siteye girmesin diğer yerlere normal açsın istiyorum varmı böyle özellik yardımcı olursan sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.