Şimdi Ara

Tp link w8961nd wifi çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tplink w8961nd modemim var.tatilden yeni döndüm eve modemi açtım ama notebook ta ağ görünmüyordu, modeme baktım wifi ışığı yanıyor, pc yi kapatıp açtım yine ağı bulamayınca telefondan denedim oda bulamadı , bende modemin arkasındaki wifi tuşuna bastım ve wifi ışığı söndü ama tekrar yanmıyor.Modem arayüzünde internet ve lan in yanında olması gereken kablosuz bölümü de artık yok.Modeme reset attım, yeni kurulum yapmaya çalıştım ama her seferinde hata verdi (modem interneti alıyor ama kablosuz yine çalışmıyor).
    Tplink teknik destek î aradım (bağlanmak için nerdeyse yarim saat beklemisimdir) onlarda uğraştı ama yapamayınca arena nın numarasını verdi garantiye gönderin dedi.
    Cihazı garantiye verirsem en iyi ihtimalle 1 hafta internetsiz kalıcam , bunun bir çözümü varmıdır?

Not:modeme kabloyla bağlıyken internet var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• veysel93 V kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

Cihazın yazılım güncelleştirmesi yapılması gerekebilir. Özelden sizinle irtibat içerisinde olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz;

Cihazın yazılım güncelleştirmesi yapılması gerekebilir. Özelden sizinle irtibat içerisinde olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

Hızlı yardımınız için teşekkürler.

Sonucu merak edenler için : Cihazı değiştirecekler ve Fazla bekleme olmaması için direkt kendilerine kargolamamı istediler.

teşekkürler tplink

Network gerektiren (Oyun Konsolları , Receiver , Smart Tvler vs. ) tüm elektronik cihazlarınız için geliştirilen TL-WA890EA eğlence adaptörünün detaylarını aşağıdaki linkte görebilirsiniz.

TL-WA890EA

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 12 Şubat 2014; 13:42:36 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.