Şimdi Ara

TP-Link W8960N Resimli İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
40.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu üründe wireless düğme il e açılıp kapanabiliyormu yoksa yazılımdanmı yapmak gerekiyor? düğme il e açılıp kapatılabilecek modem varmı bildiğiniz?

Orijinalden alıntı: miyagi007

bu üründe wireless düğme il e açılıp kapanabiliyormu yoksa yazılımdanmı yapmak gerekiyor? düğme il e açılıp kapatılabilecek modem varmı bildiğiniz?

Modem dugmeyle kapaniyor ancak wireless ayarlardan kolayca kapanabiliyor.

Orijinalden alıntı: reef1905

Ben aletin yazılımını güncelleyip ip değişimi yaptıktan sonra ne PS3 bağlantı kurabiliyor, ne laptop, ne de iphone.Laptop'ta wireless bağlantı listesinde en sonda ve yanında çarpı işaretiyle listeleniyor ağ ismim.Bağlantının üzerine geldiğimde sinyal seviyesi mükemmel yazıyor ama bağlantı kurulamıyor.Bunun sebebi ve çözümü nedir bilen var mı acaba ?

sorun nedeni anlamadım,böylesine ciddi bir sorunsa eski firmware geri dönebilirsin tp-link w8960 sayfasında eski firmware var, eski firmware sorun yaşamıyorsan onu kullan yada eski firmware dön ayarlarını kaydetmek için dosya oluştur yeni firmware yükle ayarlar dosyasını yükleyerek çalıştırmayı dene

Orijinalden alıntı: karmaşık

quote:

Ben aletin yazılımını güncelleyip ip değişimi yaptıktan sonra ne PS3 bağlantı kurabiliyor, ne laptop, ne de iphone.Laptop'ta wireless bağlantı listesinde en sonda ve yanında çarpı işaretiyle listeleniyor ağ ismim.Bağlantının üzerine geldiğimde sinyal seviyesi mükemmel yazıyor ama bağlantı kurulamıyor.Bunun sebebi ve çözümü nedir bilen var mı acaba ?

sorun nedeni anlamadım,böylesine ciddi bir sorunsa eski firmware geri dönebilirsin tp-link w8960 sayfasında eski firmware var, eski firmware sorun yaşamıyorsan onu kullan yada eski firmware dön ayarlarını kaydetmek için dosya oluştur yeni firmware yükle ayarlar dosyasını yükleyerek çalıştırmayı dene

Ben daha çok ip değişimin sorun çıkardığını düşünüyorum.PS3 ile bağlantı kontrolü yaptığımda Download ve Upload'a kadar normal, bu ikisi sorunlu çıkıyor.Yazılım güncelledikten sonra kullandım diye hatırlıyorum.Acaba evde birisi ayarları mı değiştirdi, wireless etkisizleştirildi mi ? Ya da sonradan değiştirdiğim ip noları mı sorun çıkartıyor ? Aklım çok karıştı, eve gittiğimde tekrardan kurcalayacağım bakalım.

İnanmayın Demiştik!

•  TP-Link W8960N Resimli İnceleme

Bu simdi bu son sürüm mü?
    Alltaki ne üstteki ne?
    Degılse Son sürüm dosyalarını paylaşabılır misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 14 Kasım 2010; 2:55:50 >

Orijinalden alıntı: tugay289

TP-Link W8960N Resimli İnceleme

Bu simdi bu son sürüm mü?
    Alltaki ne üstteki ne?
    Degılse Son sürüm dosyalarını paylaşabılır misiniz?

son sürüm yüklü dostum,üstteki önemli olan

İnanmayın Demiştik!
  • quote:

Modem üzerinden hat değerlerine nasıl bakılıyor ? Ben bir türlü hat değerlerime ulaşamadım.

Device Info/Statistics/xDsl den bak

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

quote:

Modem üzerinden hat değerlerine nasıl bakılıyor ? Ben bir türlü hat değerlerime ulaşamadım.

Device Info/Statistics/xDsl den bak

İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.Gece evde bu yolu izleyerek bakayım.

İnanmayın Demiştik!
  • Arkadaşlar,

Yukarıdaki mesajlarımdan da görebilirsiniz, Ağustos'dan beri bu modemi kullanıyorum.

İlk zamanlar herşey güzeldi, ancak giderek performans düşmeye başladı, kopmalar başladı. Sürekli internet kopuyor, hız çok düşüyor. Kapatıp açınca bir süreliğine düzeliyor, sonra yeniden kopuyor.

Bazen sadece surf bile yapılmıyor. Ayrıca wireless çekme gücüde 1 kademe düştü resmen. 4 çizgi çeken yerler 3'e, 3 çizgi çeken yerler 2'ye düştü.

Evde 3 laptopum var, aynı durum üçünde de geçerli. Modemin son sürüm yazılımı yüklü. İlk başlarda pek dikkat etmemiştim ama cihaz çok ısınıyor, sorun bundan olabilir mi?

İyice soğumaya başladım ben cihazdan, ne tavsiye edersiniz?

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Arkadaşlar,

Yukarıdaki mesajlarımdan da görebilirsiniz, Ağustos'dan beri bu modemi kullanıyorum.

İlk zamanlar herşey güzeldi, ancak giderek performans düşmeye başladı, kopmalar başladı. Sürekli internet kopuyor, hız çok düşüyor. Kapatıp açınca bir süreliğine düzeliyor, sonra yeniden kopuyor.

Bazen sadece surf bile yapılmıyor. Ayrıca wireless çekme gücüde 1 kademe düştü resmen. 4 çizgi çeken yerler 3'e, 3 çizgi çeken yerler 2'ye düştü.

Evde 3 laptopum var, aynı durum üçünde de geçerli. Modemin son sürüm yazılımı yüklü. İlk başlarda pek dikkat etmemiştim ama cihaz çok ısınıyor, sorun bundan olabilir mi?

İyice soğumaya başladım ben cihazdan, ne tavsiye edersiniz?

Bu arada birşey dikkatimi çekti, aynı anda 3 laptop ve ayrıca HTPC yi açınca hiçbir bilgisayar internete giremiyor. Bu arada yazıcı da direk modemden paylaştırılmış durumda.

Bilgisayarları tek tek kullandığımda genelde sorun yok gibi. Ama 3-4 tane açınca sorunlar başlıyor.

Bunun sebebi sizce ne olabilir? Nasıl bir çözüm üretebilirim?

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...

• Merhaba bizde modemi yeni aldık.Alalı 1 ay bile olmadı.Sorunum şu ki bu aralar sürekli bağlantıyı koparıp görünmez oluyor.Yaklaşık 30 saniye sonra yeniden girebiliyorum.Bunu nasıl halledebilirim?

Orijinalden alıntı: Denonitros
    Merhaba bizde modemi yeni aldık.Alalı 1 ay bile olmadı.Sorunum şu ki bu aralar sürekli bağlantıyı koparıp görünmez oluyor.Yaklaşık 30 saniye sonra yeniden girebiliyorum.Bunu nasıl halledebilirim?

Son yazılım yüklü değilse güncellemenizi tavsiye ederim.
  • Modemi alali neredeyse 6-7 ay oldu. Su dosya paylasimini ogrenemedim.
    300mbps dosya aktarimi var kullanamiyorum.
    Kablo ile bagli bilgisayarda xp sp3 var. Wi-fi ile baglandigim laptoplarda win7 home premium 64bit var.
    Nasil yapacagim bilemiyorum. Bu konuda yardimci olabilecek arkadaslar var mi ?

Acaba nasıl yazılımı güncelleyebilirim?

Bu dosyayı indirin:http://www.tp-link.com/common/getresource/?type=Firmware&resource=201082714561118.zip

İçindeki update dosyasını zipten çıkartın, modemin 192.168.1.1 yönetici sayfasından, Management>Update Software'i seçin, zipten çıkardığınız dosyayı seçin, update yapın.
  • Dosya paylasimini yaptim.
    4 dis ceken yerde 5mb/sn hizla atiyor dosyayi
    Dosya 14gblik iso dosyasi.tek dosya. Hizli atmasi gerekir.

Orijinalden alıntı: tugay289

Dosya paylasimini yaptim.
    4 dis ceken yerde 5mb/sn hizla atiyor dosyayi
    Dosya 14gblik iso dosyasi.tek dosya. Hizli atmasi gerekir.

Ayarlarınızda bir yanlışlık veya ortamınızda çok fazla sinyal karışıklığı söz konusu bence. Ancak şöyle bir şey var ki, ben de normalde 11-12MB ile veri aktarırken, bazen bu değer 4MB'a düşüyor(aktarım esnasında değil, rastgele gibi bir zamanda, ancak genelde laptop çok açık kaldığında, bir kaç gün), ancak bu sorun laptop'ın wireless kartından kaynaklanıyor, çünkü evimdeki diğer wireless-n sisteme hala 11-12MB veri gönderebiliyor modem, ancak laptop 4MB alıyor, bunun ayarıda yok laptopta, belki böyle bi ana ve soruna denk gelmiş olabilirsiniz. Ayrıca benim 11-12MB ile kısıtlanma nedenim modemin 100Mbps ethernet ile bilgisayara bağlı olması, maksimum hızı zaten 12MB kablonun.

Onun dışında modemden kablosuz kanal numaranızı değiştirebilirsiniz, ortamdaki ağlardan farklı bir kanal seçin, ve ortamda her kanaldan varsa 11'i seçin. Şifrelemeyi WPA2/AES koyun.

• arkadaşlar 20 30sn aralıklarla surf yapamıyorum,tekrar deniyorum sorun yok
    ama arada 20 30sn gibi aralıklarla en ufak bir surf dahi yapamıyorum
    ama eğer arkada download varsa bakıyorum o sıkıntısız..

eski modemimi bağlamak zorunda kaldım,çok sinir bozucu..
    son fw yüklü

Orijinalden alıntı: Fixx

quote:

Acaba nasıl yazılımı güncelleyebilirim?

Bu dosyayı indirin:http://www.tp-link.com/common/getresource/?type=Firmware&resource=201082714561118.zip

İçindeki update dosyasını zipten çıkartın, modemin 192.168.1.1 yönetici sayfasından, Management>Update Software'i seçin, zipten çıkardığınız dosyayı seçin, update yapın.

Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.