Şimdi Ara

TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
591
Cevap
15
Favori
81.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hız problemi veya kopma sorunu değil bu. Android cihazlarda sorun yokken ios cihazlar sosyal medya ve internet erişimi sırasında yavaşlık sorunu yaşamakta 5g ve 2.4g farketmiyor.Acil yazılım gerekli.

  • Maalesef bana da bu ürünü verdi TT. Günlük cihaz kafayı yiyor.

  • Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba. Cihazın yazılımı şuan son aşamasına gelinmiş bu hafta en geç önümüzdeki hafta çıkacak kesin olarak. Ek olarak ilgili kişi de aşağıdaki ayarların işe yarayacağını söyledi en azından yazılım gelene kadar bu şekilde çözülebileceğini belirtti vereceğim ayarı yapıp işe yarayıp yaramadığını belirtirseniz sevinirim.



    **Sağ tarafta maks. hız ne iste toplam bant genişliğine o değeri yazın.

    TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ
  • şu an deniyorum 2.4 ve 5ghz de sonuçları yazacağım.

  • Benzer sıkıntıları zyxel modemlerin yeni arayüze sahip modellerinde yaşamıştım.Kablosuz iletişimde kopma ve tıkanma oluyordu.Zyxel çözüm sunamadı.Modemleri evde dekor olarak kullanıyorum.Tp-linkte ilk kez oluyor.Ios cihazlarda problem daha belirgin biçimde görülüyor.Androidlerde ise gece telefon beklemedeyken sabah baktığımda ağdan düşmüş olduğunu görüyorum.Modemi açıp kapamadan ağa bağlanmak mümkün olmuyordu.Stabilite sorunları, genelde cihaz yazılımı ve rf katı kontrolörü anlaşmazlığı olarak gelişmekte.

  • Sorun devam etmekte.Ios cihazlarda instagram gibi uygulamalarda cihaz wifi ile bağlıyken akış yenilenemiyor hatası çıkıyor.

  • ibrahiimacr kullanıcısına yanıt

    İşlem sorunu çözmüyor.İnstagramda akış yenilenemiyor hatası devam etmekte

  • Bende de aynı problem var sorunlu modem resmen.. yazılım çıktı mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu modemlerin düzeleceğini düşünmüyorum. Ben servise yolladım airtiesin 4 5 yıl önce vermiş olduğu modemi kurdum. İki komşuya da bir modemi router birde access point kurdum hiçbir sıkıntı yok. Ama o siyah archer 220 g3u varken modem kopuyor tıkanıyor kapatıp açmazsam düzelmiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem de kopma ve bağlanamama sorunu var sosyal medyada sayfa açılmıyor İnternet olduğu halde kopmalar oluyor modem tavsiyesi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim duzelmedi ne yaptimsa hocam bu modem kesinlikle ilgilenilmesi gereken htta toplatilmasi gereken bir modem. Boyle sacmalik gormedim ne yapacagiz bilemedim. Tt ye gitsem tekrar kafalarina atsak mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.. Bende de aynı sıkıntılar vardı.. Özellikle kopma.. Tp-link in YouTube deki ayarlarını yaptım.. Tam 10 gün oldu hiç kopmadı ama ayarlardan wps yide kapattım.. Şuan çok bi sıkıntım yok ama bazı sitelerde bazen sayfa yeniliyorum öyle geliyor.. Kablolu bağlantıda zaten sıkıntı yok.. İnternet hızım 50 mbps kablosuzda da aynı hızı alıyorum.. Ama modemin bi yazılıma ihtiyacı var kesinlikle..
  • Aynı modemi kullanıyoruz @ibrahiimacr hocam başlarda bir sorunu yoktu modemin dün itibariyle düşük indirme hızı ve ne hikmetse yüksek upload aldığım bir sorunla karşılaştım ve bundan öncesi kopma sorunu yaşıyordum ama çok ilginçtir modemin ışıkları yanıyordu. Zaman aşımında kalıyordu modeme reset atmadan düzelmiyordu. Arayıp durumu anlattım bizlik bir sorun yok sorun modeminizde deyip geçiştiriyorlardı oradan bir çözüm bulamadım ve şans eseri sizin konunuza denk geldim ve güncelleme geleceğini görünce biraz içime umut doğdu yoksa 3 ay önce bağlattığım Türk telekom kendinden nefret ettirmeye başlayacaktı.


    EDIT-2 de verdiğiniz ayarlar bir işe yaramadı el mahkum güncelleme bekleyeceğiz artık




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7A484DC9 -- 20 Ocak 2021; 15:20:17 >
  • Herkese merhaba


    Arkadaşlar final sürümü en geç 10 gün içerisinde çıkıyor yalnız Türk Telekom ne zaman verir onun hakkında bir şey öğrenemedim. Yeni yazılımla bütün sorunların hallolduğu söylendi. Umarım en kısa zamanda çıkar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahiimacr

    Herkese merhaba


    Arkadaşlar final sürümü en geç 10 gün içerisinde çıkıyor yalnız Türk Telekom ne zaman verir onun hakkında bir şey öğrenemedim. Yeni yazılımla bütün sorunların hallolduğu söylendi. Umarım en kısa zamanda çıkar.

    Beklemedeyiz hocam

  • merhaba. 1.5 aydır kullanıyorum. aynı sorundan bende de var herkes gibi. bugün şöyle bir şey fark ettim bu sorun sanırım 50mbps hızda oluyor. 24 mbps hıza düşünce sorun yok kopma falan da yok yaklaşık 1 saattir kullanıyorum



    edit: Neredeyse 1 gün olacak halen kopma, donma yok bütün siteler açılıyor. kesinlikle 50 mbps hızla alakalı


    edit2: 2. gün halen daha kopma donma yok sorunsuz kullanıyorum. 1. sayfadaki ayarları yaptıktan sonra türktelekomdan internet hıznızı 24mb ye düşürün kesintisiz donmasız kullanın. arkadaşlar şu ana kadar tek çözüm yolu bunu deneyimledim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Süleyman -- 22 Ocak 2021; 10:38:10 >
  • Tp link iletişim numarası veya mail adresi paylaşabilrmisiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • explorer84 E kullanıcısına yanıt

    Teknik Destek Hattı: +90 850 724 44 88

     

    Destek E-Mail: support.tr@tp-link.com

  • demekki yalnız değilmişim ben de aldıktan 24 saat sonra iade etmeye gittim ama almadılar sadece değişim yapıyorlarmış sonra tplinkle görüşmeler başladı yok şu ayarı yap yok şurayı güncelle şunu dene bunu dene olmadı servise gönderdim kontroller yapıldı sorun yok dediler elimde patladı gibi şuan eski modemimi kullanıyorum burdaki yazışmalar biraz umut verdi gibi inş bir çözümü olur burayı takipteyim bundan sonra

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.