Şimdi Ara

Tp-link tl-wa701nd access point kablosuz ağ kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Tp-link tl-wa701nd access point aldım . oturduğumuz sitenin wifi ağından evimdei pclere internet vermek istiyorum .
    yapmak istediğim kablosuz olarak gelen interneti Tp-link tl-wa701nd access point aracılığı ile kablasoz olarak evde kullanmak .
    yapamadım ayarlarını arayüzü ingilizce bi yardım edermisiniz ?

• bilgisi olan yokmu arkadaşlar ?
  • OPERATŞON MODU unıversal repeater
    networkden ıp adress 192.168.1.254
    wireless dan survey tıkla ağı seç
    security den şifreni gir
  • dediklerini yaptım ama bağlanamadım birazdaha açıklayıcı olurmusunuz !
  • web arayüze girdikten sonra soldan Wireless seç
    Wireless settngs , sonrasında sayfanın aşağısında SURVEY tıkla
    Bağlanmak istediğin ağ çıkınca Connect tıkla ve şifresini gir
    Save tıkla ve cihazı reboot yap
    Bundan sonra bağlancaktır
    Sinyal zayıf ise bulamayabilir
  • sağolasın verdiğin bilgiler için yapıyorum ancak
    modem gözükmüyo bu seferde
    bağlantı olan ağa yüzde 70-80 ile bağlandı
    ama internet erişimini hala sağlayamadı
    dediğin gibi wireless
    wireless settings repeater mode da surveyden buldum ağı turkey yaptım diğer modemin şifresini girdim
    rebout yaptım yenıden basladı sanırım sonra
    ethernet kablosunu cıkarttım wireless adaptörle arattım ama bulamadı access pointi
    deveyemı sokamadım acba :/
  • Aynı cihazı kullanıyorum,teamviewer ile deneyebiliriz isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL Modem ve Access Point
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tp-link tl-wa701nd bu cihazdan varmı kardeşim eline nasıl yapıldığını yazarmısın çözemedim geri vermek üzereyim cihazı bi el at allah aşkına şu işe !
  • Network kısmına gateway adresine kaynak modemin ip sini yazdın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz müsait olduğunuz zamanı bildirin,o zaman yapmaya çalışalım
  • selam arkadaşlar 1.kattan 3 kata laptopla kablosuz internete bağlanıyorum laptop eski olduğu için zayıf çekiyor bazen kopmalar oluyor.laptop a bağlayıp sinyali güçlendirmem lazım tavsiye edebileceğiniz wireles adaptör var mı.tp-link -everest fln hangisi daha çok sinyal verir.tavsiyenizi bekliyorum.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

selam arkadaşlar 1.kattan 3 kata laptopla kablosuz internete bağlanıyorum laptop eski olduğu için zayıf çekiyor bazen kopmalar oluyor.laptop a bağlayıp sinyali güçlendirmem lazım tavsiye edebileceğiniz wireles adaptör var mı.tp-link -everest fln hangisi daha çok sinyal verir.tavsiyenizi bekliyorum.saygılar

740n al

• cihazı geri verdim olmadı verim alamadık . yerine edup ed-9001 wirelless adaptör aldım ama oda bağlanamadı wifi ağına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziya07

cihazı geri verdim olmadı verim alamadık . yerine edup ed-9001 wirelless adaptör aldım ama oda bağlanamadı wifi ağına :)

Iade etmeseydiniz bridge with ap modunu deneyin diyecektim

• arkadaşlar bende bu Access pointi aldım kurulumunu yaptım fakat Access pointi göremiyoruz :((( yardımcı olabilecek olan var mı ?
  • Bu cihaz ile kablosuz interneti kablosuz olarak dagıtabilirmiyiz. Komsumdan internet alıyorum ama sadece 1 odada çekiyor, cihazı oraya kurup bütün odalarda internete bağlanmak istiyorum ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Bu cihaz ile kablosuz interneti kablosuz olarak dagıtabilirmiyiz. Komsumdan internet alıyorum ama sadece 1 odada çekiyor, cihazı oraya kurup bütün odalarda internete bağlanmak istiyorum ne tavsiye edersiniz?

Dağıtabilirsin
  • Bende bu cihazdan almayıdüşünüyorum kulanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.