Şimdi Ara

BELKİN SURF N300 4 Port 300mbps Kablosuz Router+Modem+Access Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde daha jelatini üstünde BELKİN SURF N300 300mbps model kablosuz Router Modem vardır. Orjinal resimlerini koyma gereği duymadım dediğim gibi daha jelatini üzerindedir.

FİYAT: 40TL

Ürün Açıklaması

Kolayca evinizi kapsayan hızlı ve geniş kapsama alanının keyfine varın. Tüm kablosuz faaliyetleri için802.11n teknolojisini kullanarak 300 Mbps hız verir - Bu G. Çift düzlem antenlerin 5 kat hızına ulaşmasını sağlar ve MIMO teknolojisi ile duvarlar ve zeminler üzerinden, tutarlı sinyal çıkışı vererek üç boyutlu olarak tüm evde kapsama alanı oluşturur.

Özellikler

Belkin F9J1002 Surf N300 ADSL 2/2 + Wireless-N Router' ın seçkin MULTIBEAM anten teknolojisi ile size güçlü sinyal gücünü ve maksimum kapsama alanı verir. Hemen hemen her yerde evinizin her noktasında bağlantı sağlar ve böylece ölü noktaları en aza indirir. Sadece üç kolay adımda kurulumu tamamlar.

Temel Özellikler

Hız: N300 300Mbps kablosuz hızında, sörf ve e-posta için ideal bağlantı sağlar.
    Kolay Kurulum: 3 kolay adımda bir kaç dakika içerisinde kurulumu tamamlanır.
    Preset Güvenlik: WPS / WPA2 şifreleme standartları ve önceden güvenlik ayarları ile güvenli bir bağlantı sağlar.
    Tek dokunuşla: Wi-Fi Korumalı Kurulum (WPS) güvenli bir düğmeye basarak birden fazla bilgisayar ve aygıtları bağlar.
    4 Ethernet LAN Portları: Hızlı ve güvenilir kablolu ağ bağlantılarına imkan sağlar.

Self-Healing

Belkin F9J1002 yönlendirici otomatik olarak algılar ve ağ sorunları çözer ve size net kablosuz kanalı sağlar. Bunun için rutin bakım taramaları çalıştırmanız yeterlidir.

Standart garanti: 2 yıl

BELKİN SURF N300 4 Port 300mbps Kablosuz Router+Modem+Access Point

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 16 Aralık 2015; 23:10:48 >

• Kardes bu urun alt kattaki modemden hem kablolu hemde kablosuz olarak sinyal alip dağıtmaya yarar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cepAnkara

sadece gelen wifi ağını dağıtır mı acaba

muhtemelen dağıtır ben denemedim ama access point özelliği var

Orijinalden alıntı: cepAnkara

sadece gelen wifi ağını dağıtır mı acaba

bu cihaz modem+router. yani telefon hattından modem oalrak internete bağlanır ve kabloyla gelen interneti kablosuz olarak yayar ama repeater yani kablosuz tekrarlayıcı özelliği yok.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.