Şimdi Ara

Tp-Link TD-W8961ND Kablosuz modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bende bu modem var ayarlamayı 802. 11 n yatığımda internet arada bir kesiliyo hem kablosuz olarak kullanıyorum hemde kablolu laptop yada masa üstü fark etmiyo kopuyo 802.11 b/g fark etmiyo ayarladığımda kopmuyo sebep ne oalabilir yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capkin_68 -- 10 Şubat 2013; 14:18:27 >

• Yokmu şu icattan anlayan :(
  • Aynı başbelası modeme sahibim
    Öncelikle cihazına uygun olan yazılımı indirip güncelle sonrada ayarlarını bu şekilde yap
    2-3 aydır bu şekilde sorunsuz kullanıyorum.Hızı tam alabilmek için g modunu kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-FouR

Aynı başbelası modeme sahibim
    Öncelikle cihazına uygun olan yazılımı indirip güncelle sonrada ayarlarını bu şekilde yap
    2-3 aydır bu şekilde sorunsuz kullanıyorum.Hızı tam alabilmek için g modunu kullanıyorum

Usta güncellemeye gerek yok işte senin dediğin gibi yapıyorum bende 802.11g ayarında yada 802.11b ayarında internet kopmuyo ama 802.11 n ayarladığımda kopuyo biraz sonra geri geliyo kopmalar yaşanıyo anlamadım :(

• Aynı modemden bende muzdaribim..İnternet aslında kesilmiyor fakat baglı olan pc veya mobil cihazdan internete ulaşılamıyor...Eğer modemi veya bağlı olan cihazı restart edersem sorun çözülüyor..Firmware güncellemesi yaptım ama sorunum çözülmedi...Bir de senin verdiğin ayarlarla deneyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aced

Aynı modemden bende muzdaribim..İnternet aslında kesilmiyor fakat baglı olan pc veya mobil cihazdan internete ulaşılamıyor...Eğer modemi veya bağlı olan cihazı restart edersem sorun çözülüyor..Firmware güncellemesi yaptım ama sorunum çözülmedi...Bir de senin verdiğin ayarlarla deneyeceğim..

Tp-Link Destek hattından bana bu ayarları yapmamı söylediler bi dene istersen Yukarıdaki kanal listesindende 1- 6 yada 11'i seçmemi söylediler sen yap belki sende işe yarar işaretli yerlerin aynısını uygula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capkin_68 -- 11 Şubat 2013; 15:10:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR TP LINK TD-W9960 MODEM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.