merhaba arkadaşlar modeme 192.168.1.1 giremiyorum kullanıcı adı admin şifre admin ve şifre ttnet denedim imkanı yok olmuyor.
ayrıca kurulum cd si de yüklenmiyor yüklenirken yine şifre kullanıcı adı soruyor yazdığım hiç birşey olmadı modeme reset atmama rağmen resmen kafayı yiyeceğim.
wireless şifresi girdiğimde de laptopumla veya telefonla bağlanamıyordum zaten hiç bir şifre kabul etmiyor yanında bir tuş var ona bastım (qss tuşu) bu sefer de modemin wirelessi herkese açık ve şifresiz bir konuma geldi :S
bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba modemi alalı kısa bir süre oldu çözüm olmazsa çöpe atacağım...
evet arkadaşlar şu anda 3500tl lik macbook pro ile wirelessten bu modeme bağlanmaya çalışırken laptopun işlemcisi yandı söylenecek bir söz yok akıl almaz durumlar...
TP LİNK FİRMASININ ALLAH BELASINI VERSİN
modemin modelini internete yaz arayuzunun şifresi ve kullanıcı adı standarttır normalde yazar
imkansız bu modem çevresinde bulunan insanları bile hasta ediyor çok tehlikeli bir ürün kesinlikle almayın.
hele bir qss tuşu var bir cihazı wirelessten bağlayana kadar kim bilir kaç kişi bileklerini kesmiştir. benim macbookun daha demin işlemcisi yandı yemin ediyorum şaka değil!
Geçmiş olsun ..
Biraz sallamasyon yapıyorsun gibime geldi? Macbookdan wireless e giremedin diye işlemci mi yandı yok artık. Durup durmadan ona buna dışkı atmayın. Modemin arkasında küçük bir delik vardır kürdanın girebileceği kadar modem açıkken o girişe 5-10 sn basılı tut. Olmadı sağlayıcının müşteri desteğini ara.