Şimdi Ara

TP-LINK TD-W8920G kullanıcıları buraya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TP-LINK TD-W8920G 4 PORT 108Mbps KABLOSUZ ADSL2+ MODEM

# Dahili / Harici : Harici
    # Harici Bağlantı : Ethernet (10/100) 4 Port
    # Harici Bağlantı : Kablosuz
    # Bağlantı Hızı(Mbps) : 108
    # Port Sayısı : 4
    # Bağlantı Teknolojisi : Adsl
    # Bağlantı Teknolojisi : Adsl2
    # Bağlantı Teknolojisi : Adsl2+
    # Firewall Desteği : Var
    # Router Desteği : Var
    # Splitter : Var
    # Anten Gücü : 3dbi
    # Değiştirilebilir anten : evet

Önce ben başlıyorum:
    Ben bu modemi yeni aldım ve kablolu kullanıyorum fakat arasıra sınırlı bağlantı konumuna geçiyor ve bağlantı gidiyor. Bunun sebebi ne olabilir.
    Türkçe siteside yok bilgide edinemiyoruz.
    Bağlantı gittiğinde Ağ Bağlantılarını Yönet bölümünden Yerel Ağ Bağlantısını devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirdiğimde bağlantı geliyor hatta bilgisayara sadece reset attığımda bile bağlantı geliyor. Bu durumda sorun işletim sisteminden kaynaklanıyor olamazmı. Vista kullanıyorum.
    Yerel Ağ Bağlantısı Durumuna baktığımda
    IPv4 bağlantısı: Internet
    IPv6 bağlantısı: Sınırlı
    yazıyor. IPv6'dan kaynaklanan bir durummudur acaba. Bilgim yok sadece sınırlı yazdığı için tahminde bulunuyorum.
    Umarım yardımcı olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbay -- 25 Ekim 2009; 18:43:32 >

• Virüstür.
  • arkadasim bu modemi ayarlamak icin hangi bilgileri girdin Quick setup da? Bnde aldim bu modem den ama birtürlü kuramadim.
    Sorunun ayarlardan oldugundan eminim, cünkü eski modemimi takinca sorunsuz calisiyor.

Yardimin icin simdiden tsk
  • Arkadaşlar günaydın;
    Bir kaç gün önce, ben de bu modemden aldım.Kablolu bağlantıyı çok rahat gerçekleştiriyorum.Kablosuz bağlantıyı da buluyor fakat parolayı kabul etmiyor.Bu sorunumu aynı modemin donanımhaberdeki başka bir başlığında yazdım fakat henüz bir cevap gelmedi.
    Modeme reset atarsam kurulumu ve şifreyi de yeniden mi yapmam gerekir?
    Reset işlemini modemi ve bilgisayarı kapatarak mı yapmam gerekir?
    Şimdiden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.
  • TP LİNK AYARLARINI YAPAMAYAN ARKADAŞLARA KURULUM İÇİN BİR YOL ÖSTEREYİM

1.ÖNCELİKLE İNTERNET EXPLORER YANİ TARAYICINIZI AÇIN

2.DAHA SONRA TARAYICINIZIN ADRES SATIRINA ŞUNU YAZIN 192.168.1.1

BUNLARI YAPTIKTAN SONRA AŞŞAĞIDAKİ EKRAN KARŞINIZA ÇIKACAK

ÖNEMLİ NOT: BU İŞLEMLERİ YAPABİLMEK İÇİN MODEM BAĞLANTISI SAĞLANMIŞ OLMALI
    VE AYRICA KABLONUN PC YE BAĞLANMASI GERKLİDİR

BURADA KULLANICI ADI VE PAROLA ADMİN DİR

HIZLI BAŞLAT SEKMESİNE TIKLA

AŞŞAĞIDAKİ ADIMLARI AYNİ ŞEKİLDE UYGULAYINIZ

SON OLARAK WİRELS KARTINIZIN ARAYÜZÜNÜ AÇIP AKTİFLEŞTİRİN

EN SON OLARAKTA İNTERNET BAĞLANTI ARAYÜZÜNÜ AÇIP GÖRÜNEN BAĞLANTINIZA TIKLAYIP ŞİFRE İLE BERABER BAĞLANTI ŞİFRESİNİ GİRİNİZ

ŞİFRE SİZİN BELİRLEMİŞ OLDUĞUNUZ ŞİFREDİR

• arkadaşlar başlıkta sözü geçen modemi aldım ayarlara girip herşeyi yapıyorum save and reboot dediğimde kaydetmesi gereken şeyi kaydetmiyo.. yani ttnet kullanıcı adım ve şifremi kaydetmiyo o yuzden nete giremiyorum acaba neyi yanlış yapıyorum? yada modem mi bozuk?
  • modemin arayüzünü tr yapma imkanı varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modem ayarlarindaki kullanici adini yazarken '@ttnet' kismini yazmali miyiz?
  • doğrudur @ttnet koymak gerekiyor. bununla birlikte "Enable Quality Of Service" da tiklemeyi unutmayın. diğer default ayarlar doğru oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATYUS

modemin arayüzünü tr yapma imkanı varmı ?

Buna bir cevap veren yok mudur???
  • arkadaşlar bende bi modem vr ve bu modemin kurulum cd si yok ve nettede arıyorum ama oradada hiç bi sitede kurulum dosyaları cıkmıo modemin modeli : TD-W8920G nasıl kurabilirim ben bu modemi bi yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar benden bu modemden var yardımınıza ihtiyacım var.şöyleki; modem arayüzüne hiçbir şekilde giremiyorum.ne yaptımsa olmadı.modeme reset denedim saniyeden dakikalara tüm zaman dilimlerinden denedim resetleme yapmıyor.ıp adresi falan netten okuduklarımdan yola çıkarak bi sürü şey yaptım fakat olmadı.daha önce ara yüze girememe sorunu yaşayan ve sorununa çare bulan varsa cevap yazsın lütfen.
  • ara yüze ulaşamıyorsan modem bozuktur, sen hala modemini kullanabiliyor musun.
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır sorunsuz kullandığım modem artık cep telefonlarında kopmaya sebep oluyor. Laptoplarda sıkıntı yok.
    Telefondan Wifi aç kapa yapınca bir kaç dakikalığına sorun çözülüyor ama sonrasında bağlı gibi görünsede çıkış yapamıyor. Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.