Şimdi Ara

TP LİNK TD-W9970 PORT AÇMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Port açıyorum ama dışarıdan erişilemiyor. Virüs programını kapatıyorum, güvenlik duvarında da izin veriyorum ama olmuyor. Nerden kaynaklanabilir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bilen çözümünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Yok mu bilen çözümünü?

hocam bizim sorunu genelde bu modemi kullananlar alıyormuş. modemden bir kısıtlama yapıyorlar.
    Modem hız yüksek gözüküyor ama öyle vermiyor.Aklın sıraca MH arayacağımız için de akıl etmişler modem de hız yüksek görünüyor diyorlar.
    Siz modemi iade ettiniz mi ?
  • Aldim yeni modem gene ayni sadece kablosuz ayarlarindan kanal numarasini 11 yapinca hiz artiyor ama kopmalar oluyor o yuzden gene farketmedi ben direk kutudan kablo cektiricem.

• quote:

Aldim yeni modem gene ayni sadece kablosuz ayarlarindan kanal numarasini 11 yapinca hiz artiyor ama kopmalar oluyor o yuzden gene farketmedi ben direk kutudan kablo cektiricem.

ben sorunu anladım hocam . sorun bu yeni modemlere bi yazılım gibi bi şey yüklüyorlar. belirli saatlerde belirli siteleri yavaşlatıyorlar. download hızını da aynı şekilde.
    ama modeme arayüzden gelen hız yüksek oluyor. bunu gören MH , bizde sorun yok diyor.
    ben yarın eski modemi götürüp aktif ettireceğim. yeni modemi kullanmak istemiyorum diyeceğim muhtemelen garanti diyecekler ama değişen bi şey olmayacak.bariz modem de kısıtlama oldğunu anladım çünkü bu sorunları yaşayanlar bu modemden muzdarip olanlar.
  • Boyle olacagini bilsem almazdim en iyisi disardan temiz modem alip kullanmak baska caresi yok port bile acamiyorum denemedigim sey kalmadi.

• quote:

Boyle olacagini bilsem almazdim en iyisi disardan temiz modem alip kullanmak baska caresi yok port bile acamiyorum denemedigim sey kalmadi.

ben eski modemimi aktif ettirmeye çalışacağım inşallah yarın yaparlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TD-W9970 port açma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Tp Link Vr2100 DSL Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aktif ettirmek derken? Takip direk kullanamiyor musunuz?

• quote:

Aktif ettirmek derken? Takip direk kullanamiyor musunuz?

Hayır hattıma ne yaptılar sa , hatalı port hatası veriyor pc internete girmiyor .
    Yarın bu rezil modemden ve bu kısıtlamadan inşallah kurtulacağım !
  • Memnun degilsen git degistir eski modemini kullan ben kablosuz modem yok diye idare ediyorum simdilik.

• ,

PC de IIS Web ve Oyun Server yayını xamp wamp appserv TP-Link TD-W9970 modem ayarı

Yusuf Kaya

-

bu ayarı yaptıktan sonra istediğin portu açabilirsin

TP-Link TD-W9970

Modem ayarı 🖥💻 

Freewall : Kapalı

DMZ Durumu: Etkin 

DMZ Host IP Adresi: 192.168.1.100 

Kaynak IP: 192.168.1.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freekays -- 20 Aralık 2021; 20:15:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.