Şimdi Ara

TP-Link TD-8970 modem Wi-Fi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi TP-Link modemimde acayip bir sorun var. Şöyle ki:
    Telefonumla ağa bağlanmaya çalışıyorum, bağlanmıyor ama işin garibi modeme reset attığımda bağlanabiliyorum. Böyle 7-8 saat idare ediyor. Sonra tekrar aynı sorun başlıyor, hiçbir cihazdan ağa bağlanamıyorum (2 laptop, 2 telefon, 1 smart TV) ve yine reset attıktan sonra düzeliyor. Böyle bir sorunun nedeni ve çözümü ne olabilir?
    Teşekkürler.

• Firmware güncelmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighty77

Başlıkta da belirttiğim gibi TP-Link modemimde acayip bir sorun var. Şöyle ki:
    Telefonumla ağa bağlanmaya çalışıyorum, bağlanmıyor ama işin garibi modeme reset attığımda bağlanabiliyorum. Böyle 7-8 saat idare ediyor. Sonra tekrar aynı sorun başlıyor, hiçbir cihazdan ağa bağlanamıyorum (2 laptop, 2 telefon, 1 smart TV) ve yine reset attıktan sonra düzeliyor. Böyle bir sorunun nedeni ve çözümü ne olabilir?
    Teşekkürler.

Sayın nighty77,

Öncelikle cihazın yazılımını güncelleyerek tekrar kurulum yapmanızı tavsiye ederiz. Problemin devamı durumunda bizimle tekrar iletişime geçebilirsiniz.

Doğru yazılımı yüklemek için öncelikle cihazın altında etiketlerin olduğu kısımda yer alan donanım versiyonunuzu kontrol etmenizi rica ederiz. Donanım versiyonu örneğin; Ver:1.0 veya V1 şeklinde yazmaktadır.

TD-W8970 için V1 güncel yazılım http://www.tp-link.com.tr/resources/software/TD-W8970_V1_140613.zip linkte yer alan yazılımı indiriniz, işlemler için aşağıda gösterilen adımları uygulayınız.

TD-W8970 için V3 güncel yazılımhttp://www.tp-link.com.tr/resources/software/TD-W8970_V3_141212.zip linkte yer alan yazılımı indiriniz, işlemler için aşağıda gösterilen adımları uygulayınız.

Yazılım Güncelleştirme Talimatı;

1. Yazılım güncelleştirme işlemine başlamadan önce Wireless Modem Router’ınızın arasında kesinlikle kablolu bağlantı kurunuz.
    2. Yazılımı belirtilen adresten yükledikten sonra sıkıştırılmış dosyayı klasöre çıkartınız.
    3. Bilgisayarınızdan internet web tarayıcısı (Internet Explorer, Google Chrome, vs.) açınız.
    4. Internet web tarayıcısından 192.168.1.1 sayfasına giriş yapınız.
    5. Cihaz web arayüzünden System Tools menüsüne tıklayınız.
    6. Firmware Upgrade menüsü içerisinde Firmware File Path karşısında Dosya Seç’i tıklayarak indirmiş olduğunuz klasördeki .bin uzantılı dosyayı seçiniz.
    7. Upgrade butonuna basarak güncelleme işlemini başlatınız.
    8. Güncelleme sırasında kesinlikle Wireless Modem Router ve bilgisayarınız arasındaki bağlantıyı kesmeyiniz ve cihazları kapatmayınız.
    9. Güncelleme işlemi bittikten sonra tekrar cihaz arayüzüne giriş yapınız.
    10. System Tools > Factory Defaults menüsüne giriniz. Restore butonuna tıklayarak cihaz ayarlarını sıfırlayınız. Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamadan önce ADSL kullanıcı adı ve şifrenizi internet servis sağlayıcınızdan öğreniniz.

Güncelleme tamamlandıktan sonrahttp://www.kolaykurulum.net/video4 linkinde yer alan videolu anlatımdan faydalanarak tekrar kurulumunuzu yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: nighty77

Başlıkta da belirttiğim gibi TP-Link modemimde acayip bir sorun var. Şöyle ki:
    Teşekkürler.

Sayın nighty77,

Öncelikle cihazın yazılımını güncelleyerek tekrar kurulum yapmanızı tavsiye ederiz. Problemin devamı durumunda bizimle tekrar iletişime geçebilirsiniz.

Doğru yazılımı yüklemek için öncelikle cihazın altında etiketlerin olduğu kısımda yer alan donanım versiyonunuzu kontrol etmenizi rica ederiz. Donanım versiyonu örneğin; Ver:1.0 veya V1 şeklinde yazmaktadır.

TD-W8970 için V1 güncel yazılım http://www.tp-link.com.tr/resources/software/TD-W8970_V1_140613.zip linkte yer alan yazılımı indiriniz, işlemler için aşağıda gösterilen adımları uygulayınız.

TD-W8970 için V3 güncel yazılımhttp://www.tp-link.com.tr/resources/software/TD-W8970_V3_141212.zip linkte yer alan yazılımı indiriniz, işlemler için aşağıda gösterilen adımları uygulayınız.

Yazılım Güncelleştirme Talimatı;

1. Yazılım güncelleştirme işlemine başlamadan önce Wireless Modem Router’ınızın arasında kesinlikle kablolu bağlantı kurunuz.
    2. Yazılımı belirtilen adresten yükledikten sonra sıkıştırılmış dosyayı klasöre çıkartınız.
    3. Bilgisayarınızdan internet web tarayıcısı (Internet Explorer, Google Chrome, vs.) açınız.
    4. Internet web tarayıcısından 192.168.1.1 sayfasına giriş yapınız.
    5. Cihaz web arayüzünden System Tools menüsüne tıklayınız.
    6. Firmware Upgrade menüsü içerisinde Firmware File Path karşısında Dosya Seç’i tıklayarak indirmiş olduğunuz klasördeki .bin uzantılı dosyayı seçiniz.
    7. Upgrade butonuna basarak güncelleme işlemini başlatınız.
    8. Güncelleme sırasında kesinlikle Wireless Modem Router ve bilgisayarınız arasındaki bağlantıyı kesmeyiniz ve cihazları kapatmayınız.
    9. Güncelleme işlemi bittikten sonra tekrar cihaz arayüzüne giriş yapınız.
    10. System Tools > Factory Defaults menüsüne giriniz. Restore butonuna tıklayarak cihaz ayarlarını sıfırlayınız. Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamadan önce ADSL kullanıcı adı ve şifrenizi internet servis sağlayıcınızdan öğreniniz.

Güncelleme tamamlandıktan sonrahttp://www.kolaykurulum.net/video4 linkinde yer alan videolu anlatımdan faydalanarak tekrar kurulumunuzu yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,

hocam benimde şöyle bir sorunum var geçen sene bimeksten td-w8970 modem aldık aldığım gün cihazın kurulumunu yaptım fakat 1 hafta sonra elektrik kesintisinde kurulumdaki ayarların silindiğini fark ettim yani her elektrik kesintisinde ayarları tekrar yapıyorum ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim teknik ekibinizden arkadaşınız aramak isterse 053250724 sıfır iki numaram

• nighty77 Merhaba,

Mail adresinizi bize özel mesaj olarak iletebilirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tp Link Vr2100 DSL Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.