Şimdi Ara

Tp-Link Repeater kurulumu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Superonline'ın verdiği huawei hg-253 model modem mevcut. Bir de tp-link TL-WR741ND model cihaz var.

Huawei cihaz internete çıkıyor, ancak çekimi duvarlardan dolayı düşük kalıyor. tp-link'i sinyali kablosuz alıp, kablosuz dağıtacak şekilde ayarlamak istiyorum ancak denemelerimde başarısız oldum.

Yardımlarınızı bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Elimde Superonline'ın verdiği huawei hg-253 model modem mevcut. Bir de tp-link TL-WR741ND model cihaz var.

Huawei cihaz internete çıkıyor, ancak çekimi duvarlardan dolayı düşük kalıyor. tp-link'i sinyali kablosuz alıp, kablosuz dağıtacak şekilde ayarlamak istiyorum ancak denemelerimde başarısız oldum.

Yardımlarınızı bekliyorum...

Aynısını yapacaksınız.
    http://www.wifi-turk.com/forum/topic/6863-tp-link-tl-wr740n-wds-ayarlari-repeating-uni-repeating-client-kablosuz-alip-hem-kablosuz-hemde-kablolu-verme/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 26 Mayıs 2013; 16:20:28 >

• Cevap için teşekkürler, aynen dediğiniz gibi yaptım ve oldu...

Ancak sormak istediğim başka birşey daha var. Benim yapmak istediğim kablosuz alanı genişletmek, ayrı bir adla yayın yapmak değil.

Yani mesela yer değiştirirken, cep telefonunda internet radyom kesilmeden diğer cihazın kablosuz alanından internete çıkmak istiyorum. Aynı adı verdiğimde yapamadım nedense...Modemin yanında bağlıyorum telefonu, diğer cihazın yanına gidiyorum, onu yok sayıyor. Bağlantıyı kesip açtığımda, tp-linkten bağlanmaya başlıyor.

Bu durum için var mıdır bir püf nokta? Yani yapmaya çalıştığım bu ama, kablosuz tekrarlayıcı olarak kurup, aynı adı vermeme rağmen beceremedim
  • quote:

Cevap için teşekkürler, aynen dediğiniz gibi yaptım ve oldu...

Ancak sormak istediğim başka birşey daha var. Benim yapmak istediğim kablosuz alanı genişletmek, ayrı bir adla yayın yapmak değil.

Yani mesela yer değiştirirken, cep telefonunda internet radyom kesilmeden diğer cihazın kablosuz alanından internete çıkmak istiyorum. Aynı adı verdiğimde yapamadım nedense...Modemin yanında bağlıyorum telefonu, diğer cihazın yanına gidiyorum, onu yok sayıyor. Bağlantıyı kesip açtığımda, tp-linkten bağlanmaya başlıyor.

Bu durum için var mıdır bir püf nokta? Yani yapmaya çalıştığım bu ama, kablosuz tekrarlayıcı olarak kurup, aynı adı vermeme rağmen beceremedim

Bende universal repeater özellikli bir cihaz var onda oluyor ama maalesef 741 de olmuyor en azından ben basaramadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cihaz dd-wrt çalıştırabiliyor. Kursam onda olmaz mı acaba?

dd-wrt ile ilgili bu şekilde bir döküman önerebilir misiniz?
  • quote:

Bu cihaz dd-wrt çalıştırabiliyor. Kursam onda olmaz mı acaba?

dd-wrt ile ilgili bu şekilde bir döküman önerebilir misiniz?

Hocam ddwrt konusunda yetkin değilim.O yüzden ne desem yanlış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Müşterilerimiz ;

Tp-Link TL-WR741ND Router cihazlarımızda WDS desteği ile kablosuz haberleşme sağlanılmaktadır. Eğer kablosuz desteği sunan cihazınızda (Modem , Access Point , Router .vs ) WDS desteği bulunmuyor ise bağlantı sağlanılamıyacaktır. DDWRT gibi yazılımlar ile kablosuz haberleşmeler yapıldığı taktirde Cihazınız Garanti Dışı kalıcaktır. Teknik Destek sunulmayacaktır. Konu ile ilgili olarak bilgi aktarabilmesi için 0850 724 44 88 numarası ile çağrı merkezimizden bilgi alabilir. Support.tr@tp-link.com adresimize mail atarak bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LİNK WA701ND YARDIM!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.