Şimdi Ara

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
72
Favori
78.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu e3 ve halo h50 almayı düşünüyorum.hızım 35mbit.bu kızda da yarı yarıya düşüş ve Ping sorunu olur mu acaba.

klasik repeater gibi çalışıyorsa çok mantıklı değil.onlarda alma ve verme sırayla olduğundan düşüş oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

3'lü paket x50'yi bu yüzden iade ettim, özellik olarak AI-Driven Mesh diyordu hatta. Uzak deco, ortadaki yüksek sinyalli deco yerine daha uzaktaki main deco'ya bağlanıyordu. Büyük ihtimak ping'i düşürmek için böyle bağlanıyor ama sonuçta download hızı düşük oluyordu.

Aslında yazılım ile çok basit çözülecek bir durum lakin okuduğum kadarı ile sizin durumun çözümü var seçenek olarak.

Ben şuan telefona yazılımı yüklemedim, Üst kattaki deco cihazın fişini çekiyorum gün içinde akşamları TV için takıyorum sadece, Youtube üzerinden 2K'da sıkıntı olmuyor ama 4K açınca donuyor sanırım ortalama 45-50Mpbs hızlarda geziniyor, Ana hat 84 destekliyor en fazla genelde 79-80 hızları veriyor.

• Merhaba 3+1 dairede oturmaktayım. Normalde keenetic hero dsl kullanıyordum. Ama wifide internet kesme sorunu başladı. Bende mesh sistem araştırmaya başladım. Keenetic yazılımı benim için çok önemli. O yüzden onu router olarak tutacağım. Bir arkadaştan geçici tplink E4R 2li cihaz aldım. Şuan ana mesh koridor sonuna doğru oturma odasında çekili hatta bağlı ve interneti keenetic üzerinden access mod ile alıp dağıtıyor. Diğer cihaz ise kablosuz şekilde sadece elektriğe bağlı ve koridor başında duruyor. Bağlantı kesilmesi yaşamadım henüz. Ama hız yavaşlıyor. 100mbit internetim var ama evin her yerinden bu hıza ulaşamıyorum. Tplink decolar pek bütçe dostu gelmedi. Bu halo h80x 3 paket işimi görür mü yada 2li paket alsam yeter mi? Sonuçta E4R den daha iyi bir çekim gücü olabilir. 3lü fazla gelir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byorkouk kullanıcısına yanıt

Keenetic cihazlardan birini alıp denedinizmi hiç peki? Kendi mesh sistemini denemeni öneririm ilk başta eğer memnun kalmaz isen diğer seçeneklere yönelmen daha iyi olabilir.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Keenetic denemek istiyorumda elimdeki hero wifide bağlı gözüksemde interneti kesiyor. Birde en fazla ac1300 ben hazır yeni cihaz alıyorken ax3000 alayım diyorum. Wifi 6 ya geçeyim. Keenetic yazılımı için omurga olarak kullanacağım. Yazılımı çok güzel ve kullanışlı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • H50g yi neden tekli satmazlar acaba. Garip bir politika

• hamido H kullanıcısına yanıt

5 para etmez geri iade ettim.

• Bufferbloat'a karşı deco'lara firmware güncellemesiyle SQM özelliğinin eklenmesine istinaden desteklerinizi bekliyoruz.

https://community.tp-link.com/us/home/forum/topic/511156?sortDir=ASC&page=1

• Deco P9 yanına modem olarak ne önerirsiniz yine TP link olarak almak istersem.

• merhaba, hali hazırda deco m5 leri kullanmaktayım. laptop wifi 6e destekliyormuş bende wifi 6 deco alayım diyorum 1 adet fakat hangi modeli alayım bilemedim ? x60 lar iyimidir ? xe75 gördüm ama oda tekli satılmıyor 3 lü paket almak lazım gereksiz. ne önerirsiniz ?

• badsay kullanıcısına yanıt
    M5 le mesh mi oluyor wifi 6 deco?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam, Şuan Hero Dsl ve Deco P9 kullanıyorum acaba tüm sistemi değiştirip Archer AX53 ve Deco PX50'ye yükseltsemmi diyorum ne dersiniz?

• arkadaşlar isteyene honor wifi 6 routerı satarım.

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

olmuyor mu?

• badsay kullanıcısına yanıt
    Oluyormuş. Gpt-4; yanıtladı.
    Deco X60, TP-Link’in Wi-Fi 6 destekli mesh Wi-Fi sistemi olarak, diğer Deco modelleri ile uyumlu çalışabilmektedir. Bu sayede, evinizin her köşesinde kesintisiz ve hızlı bir internet bağlantısı sağlayabilirsiniz. Deco X60 ile uyumlu olan Deco modelleri şunlardır:

Deco X90

Deco X68

Deco X20

Deco M9 Plus

Deco M5

Deco M4

Deco E4

Deco P9

Deco S4

Bu modellerden herhangi birini, Deco uygulaması aracılığıyla kolayca kurabilir ve yönetebilirsiniz. Daha fazla bilgi için, TP-Link’in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tp link ax53 var deco 2 li paket almak istiyorum arka odalardaki çekmeme sorunu için benim sorum akıllı ev sistemi var evde routerdaki ağ ile deco ile ağı birleştirme şansımız varmıdır yani aynı ağ isimlerini kulanırsak sıkıntı çıkartıyormu bilgisi olan varmdıdır.

• R-Kartal kullanıcısına yanıt

Aynı markanın birbirini destekleyen ürünleri değilse öyle bir imkan yok hocam.

• arkadaşlar merhaba, 2 yıldır yaklaşık olarak kullanmakta olduğum deco m4 mesh sistemim güncelleme yaptıktan sonra internet bağlantısı almaz oldu bir türlü giremiyorum internete üzerinde kırmızı ışıkta yanmıyor beyaz yanıyor ama internet yok ne wifi olarak nede ethernet bağlantısı ile, ne yapmam lazım sizin de başınıza böyle bir sorun geldi mi?

• Servisine gönderip yeniden yazılım yüklenmesi gerekiyor. Başka türlü hiç bir şekilde sorunu çözemezsiniz. Benimde başıma geldi. Bu şekilde çözdüm.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.