Şimdi Ara

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.750
Cevap
72
Favori
78.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevindim hocam hallolduğuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 007jami kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Memnun kalmanıza sevindim güzel paylaşımınız için teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 007jami kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Hızlı geçiş özelliğini denediniz mi? Bende hızlı geçiş aktif ettiğimde mecool mk2 plus android box kesinlikle internet e wifi den bağlanmıyor.

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Problemi astiginiza sevindim. Sanırım Tplink dimi ücretli servisler nelerdir? Ücretli servis i sizden haberdar olmuştum

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Sanırım karıştırdınız ben servisten bahsettiğimi hatırlamıyorum hocam konu hakkında bilgim yok

• Şimdi baktım hızlı geçiş özelliği kapalıymış bende. Ancak uyarı olarak "bu özelliğin açılması bazı eski kablosuz cihazların deco network ile bağlantısının kesilmesine neden olabilir" yazıyor. Bu özelliği açmalı mıyım bilemedim.

• merhaba arkadaşlar,

deco s7 aldım, tüm kurulumları doğru ve tam yaptım. ürün sorunsuz çalışıyor fakat üstündeki led ışığı mor yanıyor.

sizce kusurlu ürün müdür ?

• samsungq S kullanıcısına yanıt

muhtemelen konumlandırmalar ii değil ve led yeşil yanması gerekirken mor yanıyor. daha kötü bir konumlandırma söz konusu ise belki de sarı yanar. bunu deneyebilirsin.

• Arkadaşlar mercusys halo h50g ile decolar uyumlu mudur. İkisi de aynı marka sayılır ya acaba birlikte kullanan oldu mu

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Amazonda koşulsuz iade var diye biliyorum. Alıp dener olmaz ise iade edersiniz.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Yok öyle bir şey yapamazsınız.

• Selam,

Deco X73-DSL sahibiyim. Eve fiber bağlattık ve bunu kullanmaya devam ediyorum. Türk telekomun verdiği ZTE router ile sabit telefonu fiber üzerinden kullanabiliyorum ama decoyla bir türlü beceremedim. Başarılı şekilde VoIP kullanabilen var mı?

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri

telekomun verdiği zte modemin ayarları.

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 22 Eylül 2023; 9:43:54 >

Merhabalar yukarıda yazılanları okudum ve daha önce neden aklıma gelmedi diye düşündüm ( modem yerine direk ana cihazı hatta bağlamak ) akşam bunu yapacağım en azından modem kirası vermemiş olurum . Galiba mevcut sistemi sıfırlamam lazım ve yeniden kurulum yapmam lazım .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rryzen kullanıcısına yanıt
    Evet o şekilde hocam sistem fiber değil mi

evet sıstem fıber ama soyle urunu ıade ettım . Halo H50G aldım amazondan 2li set . modemi aradan kaldırıp kuracagım . dıkkat etmem gereken bırsey var mı bu hususta. standart ev ınternetı var millenicom servis sağlayıcısı .

• rryzen kullanıcısına yanıt
    Modem kirasını her halükarda alıyorlar fiberde. Kaçış yok

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Aa öyle mi bunu tekrar bi öğreneyim teşekkür ederim

• Halo H50G aldım modem yerine ilk cihazı konumlandırmaya çalıştım ama internete çıkamıyor bir türlü ( klon Mac adres de denedim )Ppoe kullanıcı adı ve şifre girip devam ediyorum ama internete çıkamıyor bir türkü

• HALO 80G'leri birbirine kablolu olarak bağlamak mümkün mü? Ana ünite ile diğer ünitelerin olduğu odalar arasında ethernet var, cihazlar birbiriyle ethernet üzerinden iletişim kuramıyor mı?

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Halo H80X e direk wan giriş yaptım. Uzak oda arası hazır Ethernet kablosu vardı. Halo H80X bu ethernet kablosu ile bağlantı kurdu.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.