Şimdi Ara

Toz zerresi bırakmadan ekran koruyucu nasıl takılır? Ustasından püf noktaları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senelerdir en büyük hobim telefon ve telefon aksesuarları..artık bu işte ustalaştım..telefoncular benim kadar iyi yapamıyor bu işi..
    Elinizi iyice yıkayın..
    Ekran koruyucu en iyi banyoda takılır, çünkü evin en nemli bölgesi banyodur..yani en az toz banyoda vardır.. duş kabininin içinde takmanızı öneririm..küçük bir sehpa işinizi görür..
    Yanınızda her zaman minik bir fener olsun feneri ağzınıza alın ışık tutarak takın..
    Toz pompaları var internette ucuza..şu dslr foto makinaları sensörü temizlemek için..ekranı sildikten sonra o pompayla tozları alın..ağzınızla üflemeyin havadaki tozları ekrana doldurursunuz..
    Ekran koruyucunun yapışkanını sökünce yapışkan kısmı alta baksın, eğer havada tutarsanız toz doldurursunuz üstüne..çok bekletmeden takmaya çalışın..
    Hizalamakla ilgili sıkıntınız varsa koruyucu bantları çıkarmadan önce prova yapın, camı ekranın üstüne koyun hizalayınca yanlardan bantlayın, ekranı iyice temizleyin, koruyucuyu kaldırıp bırakın o kendi kendine yapışsın.. bu zor geliyorsa spigenin ezfit ekran koruyucularını tercih edin..kalıplı geliyor kolay yapıştırılıyor..
    Herşeye rağmen ekranın altında toz kaldıysa beyaz bir arkaplan açın, tırnağınızı taktırmadan hafif kaldırarak tozları alın, ama bant kullanmayın bant yapışkanı ekran koruyucuya bırakıyor, ekran koruyucuların içinden çıkan hafif yapışkan kağıtla tozları alın..
    Söyleyeceklerim bu kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 2 Mart 2020; 9:50:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tecrübelerini bizimle paylaştığın için teşekkürler.

• Bilgilerden çok anlatımınza hayran kaldım Ben de hep kendim takarım bir dahakine banyoyu deneyeceğim
  • Bizim salon kullanilmiyor ben de orada takiyorum fazla toz kaldirmadan

• Güzel yorumlariniz için teşekkürler arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.