Şimdi Ara

Toyota Yaris Satıldı!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Aralık 2011 de 17.000 km de kı multıtronıc 2010 model yarısımı acıl daha buyuk bır araca ıhtıyacım olmasından dolayı 24500 tl ye takasa verıp 43000 lıraya 2012 opel astra enjoy plus easytronık arac satın aldım. Sızce yarıs cok mu ucuza gıttı?

Orijinalden alıntı: corollaforum

En az 3 bin tl ucuza vermişsiniz.

Ciddi misiniz gerci vermeme sansımız yoktu, aslında bu annemın arabasıydı ablam dogum yapınca yenı genıs bır arac ıhtıyacımız oldu aracı da satmaya ugrasıcak kımsenın vaktı olmadıgı ıcın bu kararı verdık, zarar edıcegımızı bılıoduk ama bu kadar fazla degıl, arac İzmir Toyota Borovalı tarafından takas edıldı, ve yenı sahıbıne 25000 tl ye satıldı noter tasdıklı faksı tarafımıza yolladılar ve ısın ılgınce arac borovalıda takas edıldıkten sonra bızım bır arkadasımız aracı alabılbılceıgını soledı ve bız yetkili servisi aradık, bize sızın arkadasınız oldugu ıcın 24750 ye verebıleceklerını soledıler,sızce blof mu yaptılar anlamadım

• Hocam bayiler her zaman ölü fiyata alır, baya bir kar ederler bu takas işinden. izmir'de akdemir plaza'da tanıdıklarım vardı onlardan biliyorum. Sizin yaris 1.3 motor muydu? zira 1.3 se zararınız çok. örnek vermek gerekirse benim aracım 2010 d4-d düz vites bir kaç aksesuar da var ve 30.000 km de. 33 e alıcısı hazır ki fazla bile edebilir.

Orijinalden alıntı: erincar

Hocam bayiler her zaman ölü fiyata alır, baya bir kar ederler bu takas işinden. izmir'de akdemir plaza'da tanıdıklarım vardı onlardan biliyorum. Sizin yaris 1.3 motor muydu? zira 1.3 se zararınız çok. örnek vermek gerekirse benim aracım 2010 d4-d düz vites bir kaç aksesuar da var ve 30.000 km de. 33 e alıcısı hazır ki fazla bile edebilir.

evet 1,3 motordu 30.300 tl ye satın almıstık hemde aynı plazadan, pekı 25000 tl ye sattıklarına daır noter tasdıklı evragın bır nussasını tarafımıza faxladılar, cok mesgul bır zamanımıza denk denk geldı o yuzden bole bır karar vermıstık, ayıca arac kazalıydı, sole annem gere gerı gıderken dırege carptı, aracta sag on kapı sag on cam camurluk degıstı arka bagaj kapagı boyandı butun bu ıslemler yetkılı servıste yapıldı. Aracın fıyatının dusmesınde bunun da etkısı var mıdır? Arac benzınlı ıdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: enico

quote:

Hocam bayiler her zaman ölü fiyata alır, baya bir kar ederler bu takas işinden. izmir'de akdemir plaza'da tanıdıklarım vardı onlardan biliyorum. Sizin yaris 1.3 motor muydu? zira 1.3 se zararınız çok. örnek vermek gerekirse benim aracım 2010 d4-d düz vites bir kaç aksesuar da var ve 30.000 km de. 33 e alıcısı hazır ki fazla bile edebilir.

evet 1,3 motordu 30.300 tl ye satın almıstık hemde aynı plazadan, pekı 25000 tl ye sattıklarına daır noter tasdıklı evragın bır nussasını tarafımıza faxladılar, cok mesgul bır zamanımıza denk denk geldı o yuzden bole bır karar vermıstık, ayıca arac kazalıydı, sole annem gere gerı gıderken dırege carptı, aracta sag on kapı sag on cam camurluk degıstı arka bagaj kapagı boyandı butun bu ıslemler yetkılı servıste yapıldı. Aracın fıyatının dusmesınde bunun da etkısı var mıdır? Arac benzınlı ıdı.

Evet o kazanın büyük etkisi olmuştur fiyatta. ama yine de dışarıda 1-2 bin lira daha fazlaya giderdi sanırım. kazasız olsa zaten o km'deki aracı dışarıda 29 a rahat satardınız. neyse artık, hayırlısı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enico

quote:

Evet o kazanın büyük etkisi olmuştur fiyatta. ama yine de dışarıda 1-2 bin lira daha fazlaya giderdi sanırım. kazasız olsa zaten o km'deki aracı dışarıda 29 a rahat satardınız. neyse artık, hayırlısı olsun

neyse artık saglık olsun zaten bu kadar zarar edecegımızı bılsek de satmak zorundaydık ılgılenebılecek kımse yoktu o donem aılede, saglık olsun ınsanın bazen yogun zamanları olur ya gozu pek bırsey gormez ole bır donemdı, neyse 1-2 bın lıra artık cok muhım degıl napalım saolun arkadaslar yardımlarınız ıcın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enico aracta sag on kapı sag on cam camurluk degıstı arka bagaj kapagı boyandı butun bu ıslemler yetkılı servıste yapıldı. Aracın fıyatının dusmesınde bunun da etkısı var mıdır? Arac benzınlı ıdı.

Hayırlı olsun öncelikle. 3 parça değişenle bence zararınız çokta fazla değil. 25 küsüre satardınız kendiniz satsanız.

o değilde şöyle bir konu açtınız, bombayı atıp kaçtınız zamanında. 4 sayfa tartıştık burada.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38606453/tm.htm

MMT'den yana bir şikayetiniz oldumu merak ediyorum.

• ve yenı sahıbıne 25000 tl ye satıldı noter tasdıklı faksı tarafımıza yolladılar ve ısın ılgınce arac borovalıda takas edıldıkten sonra bızım bır arkadasımız aracı alabılbılceıgını soledı ve bız yetkili servisi aradık,

Orijinalden alıntı: morefieldxi

ve yenı sahıbıne 25000 tl ye satıldı noter tasdıklı faksı tarafımıza yolladılar ve ısın ılgınce arac borovalıda takas edıldıkten sonra bızım bır arkadasımız aracı alabılbılceıgını soledı ve bız yetkili servisi aradık,
    />

Kusura bakmayın yanlıs yazmısım. Arac takasa verildikten sonra yetkili serviste yeni sahibini beklerken, bizim bir arkadas arabayı satın alabıleceıgını soyledı ve bızde yetkılı servısı aradık, aracı 24750 ye bırakabıleceklerını soyledıler. Daha sonra bızım arkadas arabayı almaktan vazgectı ve arac 10 gun sonra yenı sahıbıne 25000 tl ye satıldı. Bunu tarafımıza noter tasdıklı evrakı fax cektıler. Sanırım su an karısıklık gıderılmıstır...

• quote:

Orijinalden alıntı: cnnysn

quote:

Orijinalden alıntı: enico aracta sag on kapı sag on cam camurluk degıstı arka bagaj kapagı boyandı butun bu ıslemler yetkılı servıste yapıldı. Aracın fıyatının dusmesınde bunun da etkısı var mıdır? Arac benzınlı ıdı.

Hayırlı olsun öncelikle. 3 parça değişenle bence zararınız çokta fazla değil. 25 küsüre satardınız kendiniz satsanız.

o değilde şöyle bir konu açtınız, bombayı atıp kaçtınız zamanında. 4 sayfa tartıştık burada.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38606453/tm.htm

MMT'den yana bir şikayetiniz oldumu merak ediyorum.

Tesekkur ederım. Evet zamanında boyle bır konu acmısım daha sonra favorıler kısmına almamısım konuyu ve kaybettım, ıyı oldu lınkı yolladıgınız bos bır vaktımde 4 sayfa topıgı okumayı dusunuyorum. Mmt Sanzıman dan yana herhangı bır sıkıntım olmadu sadece daha buyuk bır araca ıhtıyacımız oldugundan opel astra 2012 model enjoy plus easytronıc vıtes satın aldık, ve yenıden yarı otomatık tercıh ettık umarım bundada bır sıkıntı yasamam...

• Selamlar 2008 model triptonik 1.3 sol yaris 70bin km temiz kullanılmış fiyatı ne kadar eder arkadaşlar.
  • bu da benm yaris İlan No 150366207
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.