Şimdi Ara

TOYOTA SOL VE TERRA ARASINDAKİ FARK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
93.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm toyotacı arkadaşlar ben yebu siteye yeni üye oldum. ve toyota marka araba satın almak istiyorum. fakat sol ile terra arasındaki farkın ne olduğunu bana anlatacak arkadaşlardan yardım bekliyorum. birde bu araca ben lpg taktırmak istiyorum. hangi marka lpg bu arabalarda verimli kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. selamlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toyota Sol ve Terra Arasındaki Fark

Toyota Sol ve Terra, Toyota'nın farklı özelliklere sahip iki popüler SUV modelidir.

Toyota Sol Paket Ne Demektir?

Toyota Sol paketi, Toyota Terra'nın daha donanımlı versiyonudur. Gövde kitleri, alaşım jantlar ve geliştirilmiş iç özellikler gibi ek özellikler sunar.

Terra ile Terra Special Arasındaki Fark

Toyota Terra Special, Terra'nın üst düzey versiyonudur. Sol paketindeki özelliklerin yanı sıra deri döşemeler, elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu ve JBL ses sistemi gibi daha gelişmiş özellikler ile birlikte gelir.

Toyota Luna ve Terra Arasındaki Fark

Toyota Luna, Toyota'nın başka bir SUV modelidir. Terra'dan daha küçüktür ve daha uygun fiyatlıdır.

Anahtar Farklar

Toyota Sol ve Terra arasındaki temel farklar şunlardır:

• Donanım Seviyeleri: Sol, Terra'nın daha donanımlı bir versiyonudur ve Sol paketi, ek özellikler sunar.
    • Fiyat: Sol, daha düşük donanım seviyesi nedeniyle Terra'dan daha uygun fiyatlıdır.
    • Hedef Kitle: Sol, bütçe dostu bir seçenek arayanlar için idealdir, Terra ise daha lüks bir SUV isteyenler için daha uygundur.

Sonuç olarak, Toyota Sol ve Terra, farklı bütçelere ve ihtiyaçlara hitap eden iki farklı SUV modelidir. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olarak sizin için en uygun modeli seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • model belirtirsen ona göre cevap alabilirsin 99 dan bu yana bir sürü sol ve terra çıktı ...
  • 2005 modeller için arkadaşım ilginize teşekkürler
  • 99 MODEL DEN ITIBAREN BASLIYOR SOL TERRA MODELLERI
    TERRA MODELLERIN DONANIMLARI
    SOL LERE GORE DAHA AZ
    TERRA DA 4 CAM OTOMATIGI 8 AIRBAG OLMUYOR CELIK JANT OLMUYOR BAZI OZELLIKKLERI MANUEL OLUYOR AC GIBI VESAIRE DAHA COK SEY SAYARIZ
    SOLLER DE ISE FULL DONANIMLISI OLMAKLA BERABER FIYATLARIDA ARTIYOR
    TERRA YERINE SOL ALMAK DAHA MANTIKLI
  • teşekkürler WESTSİDE
  • ONEMLI DEYIL
    BIDE 2005 MODEL BENZINLI ALMAK YERINE D4D YARIS YADA D4D SEDAN COROLLA ALMANI TERCIH EDERIM
  • Fazla km yapmayanlar için dizel araç gereksizdir diye düşünüyorum aracım 1.6 benzinli 7 senede 59.000 km yaptım

Dizeller sorun çıkardıkları zaman çok cep yakıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar....
  • herhalde corolladan bahsediyorsun.
    alaşımlı jant, digital klima, yağmur sensörü, 8 hava yastığı, metalik konsol, deri direksiyon simidi aklıma gelen farklar.
  • kol dayama ve içten kararan dikiz aynasıda yok herhalde 1de görünüş olarak çok kötü görünüo ya terralar
  • bende de 2005 terra var ama sol almanı öneririm sadece dış gorunus deil performans ve guvenlikten de bahsedin arkadaslar
    soller de
    -8 aırbag
    -birbirinden bagımsız mac ox 4 teker
    -abs asr ebd esc
    -yağmur sensörü
    -park sensörü
    -kendiliğinden kararan ic dikiz aynası
    -cruıse control
    -ön arka disk frenler
    - ve daha bir sürü özellik
    -terralarda olan ve olmayan özellik sol de vardır aslında kısaca tanımı bu bence
    ama tekrar soyluyorum eger butcen yetiyorsa sol almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: unloved

bende de 2005 terra var ama sol almanı öneririm sadece dış gorunus deil performans ve guvenlikten de bahsedin arkadaslar
    soller de
    -8 aırbag
    -abs asr ebd esc
    -yağmur sensörü
    -park sensörü
    -cruıse control
    -ön arka disk frenler
    -terralarda olan ve olmayan özellik sol de vardır aslında kısaca tanımı bu bence

bu özelliklerden bir çoğu opsiyoneldir..standart donanımmış gibi söyleyip insanları yanlış yönlendirmeyin..birbirinden bağımsız mac ox 4 teker neyse anlayamadım..süspansiyon sistemleri arasında fark yoktur..ayrıca tüm o model corolalarda arkalarda disk frendir..

• quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

kol dayama ve içten kararan dikiz aynasıda yok herhalde 1de görünüş olarak çok kötü görünüo ya terralar

2005 model corollalarda dış görünüş olarak terra ile sol arasındaki en bariz fark aluminyum alaşım jantlardır..onun dışında ne fark var ben anlayamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

quote:

kol dayama ve içten kararan dikiz aynasıda yok herhalde 1de görünüş olarak çok kötü görünüo ya terralar

2005 model corollalarda dış görünüş olarak terra ile sol arasındaki en bariz fark aluminyum alaşım jantlardır..onun dışında ne fark var ben anlayamadım...

tam bilmiyorum ama terralarda dış görünüş olarak sis farıda yok halima ama jantlar bitirio herşeyi zatan.
  • quote:

quote:

quote:

tam bilmiyorum ama terralarda dış görünüş olarak sis farıda yok halima ama jantlar bitirio herşeyi zatan.

terra larda ön sis farları standart donanımda var..

• quote:

quote:

bende de 2005 terra var ama sol almanı öneririm sadece dış gorunus deil performans ve guvenlikten de bahsedin arkadaslar
    soller de
    -8 aırbag
    -abs asr ebd esc
    -yağmur sensörü
    -park sensörü
    -cruıse control
    -ön arka disk frenler

bu özelliklerden bir çoğu opsiyoneldir..standart donanımmış gibi söyleyip insanları yanlış yönlendirmeyin..birbirinden bağımsız mac ox 4 teker neyse anlayamadım..süspansiyon sistemleri arasında fark yoktur..ayrıca tüm o model corolalarda arkalarda disk frendir..

2005 sol kullanan biri olarak yukarıdaki özelliklerden cruise kontrol,park sensörü ve asr obsiyoneldir.Diğer özelliklerin hepsi standart donanımdır.Ayrıca digital otomatik klima,orta kol dayama.metal görünümlü ön konsül,kapı içi kol dayama metal görünümlü,deri vites topuzu ve direksiyon,bunların hepsi solün standart donanımında mevcuttur.Terralarda yoktur.

• ilginize teşekkür ederim arkadaşlar. benim için gerçekten bilgilendirici oldu.......
  • gücünüz yetiyorsa ve bulabilirseniz sol modelini öneririm.
    dış görünüşte sadece sollerde alüminyum alaşımlı jant var, sis farı terralarda da var, sis farının olmadığı modeli linea mı luna mı öyle bi model. o modellerde kapı çıtaları ve aynalar da boyalı değil...
    sol donanımının içi terra ya göre daha donanımlı... arkadaşların çoğu yazmış zaten...
    selam ve saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

quote:

quote:

soller de
    -8 aırbag
    -abs asr ebd esc
    -yağmur sensörü
    -park sensörü
    -cruıse control
    -ön arka disk frenler

2005 sol kullanan biri olarak yukarıdaki özelliklerden cruise kontrol,park sensörü ve asr obsiyoneldir.Diğer özelliklerin hepsi standart donanımdır.Ayrıca digital otomatik klima,orta kol dayama.metal görünümlü ön konsül,kapı içi kol dayama metal görünümlü,deri vites topuzu ve direksiyon,bunların hepsi solün standart donanımında mevcuttur.Terralarda yoktur.

arkadaşım orta kol dayama da standart bilginize

• quote:

Orjinalden alıntı: Villeneuve

herhalde corolladan bahsediyorsun.
    alaşımlı jant, digital klima, yağmur sensörü, 8 hava yastığı, metalik konsol, deri direksiyon simidi aklıma gelen farklar.

en güzel cevabı bu arkadaş vermiş bide buna ek olarak deri vites körugu varsa park sensoru var başkada bişey yok abartmayın bencede
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.