Şimdi Ara

TOYOTA SOL VE TERRA ARASINDAKİ FARK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
95.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi de arkadaşım ben onları terralarda hiç görmedim opsiyonel veya standart oalrak sen hiç terralarda saydıklarımdan bazılarını gördün mü?
    bu arada mac ox da 4 tekerinde birbirinden bagımsız olmasına deniyor.
    arkadaşda bakarken arabay böyle bi zöellikler falan varmış hmm demekki böyle alırsam araç daha guvenli olur falaan der diye ben saydım piyasaya cıkıp araştırdıgı zaman ve butcesi yetiyorsa terralara deil de sollere veya sollerdeki yuksek opsiyonlulara bakar diye saydım.

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
    2005 TOYOTA COROLLA TERRA 1.6 110 HP
  • 2005 sol kullanan biri olarak yukarıdaki özelliklerden cruise kontrol,park sensörü ve asr obsiyoneldir.Diğer özelliklerin hepsi standart donanımdır.Ayrıca digital otomatik klima,orta kol dayama.metal görünümlü ön konsül,kapı içi kol dayama metal görünümlü,deri vites topuzu ve direksiyon,bunların hepsi solün standart donanımında mevcuttur.Terralarda yoktur.
    BURDA YAZILANLARIN COĞU TERRADA VAR DOĞRU BİLGİLENDİRELİM .BENDE VARDA ORDA BİLİYORUM ZATEN JANT LARI GÜZEL DEĞİL orta kol dayama.metal görünümlü ön konsül,kapı içi kol dayama metal görünümlü V.S HEPSİ STANDART BENDE TESEKKÜR EDERİM SOL A DA 1 - 2 ÖZELLİĞİ VAR DİYE O KADAR PARA FAZLADAN VERİLMEZ KRALINI DAHA UCUZA YAPTIRA BİLİRSİN
  • arkadaşlar bende 1.6 terra var fakar şöyle bi internette araştırma yaptım sol kategorisindeki araç sayısı hem az hemde terra fiyatları sol dan daha yüksek görünüyor sizce bu kategori yanlışlığımı yoksa sol larda sorun mu var çünkü kliması flan dijital daha üstün bi araba sol lar

Orijinalden alıntı: sillsaint

arkadaşlar bende 1.6 terra var fakar şöyle bi internette araştırma yaptım sol kategorisindeki araç sayısı hem az hemde terra fiyatları sol dan daha yüksek görünüyor sizce bu kategori yanlışlığımı yoksa sol larda sorun mu var çünkü kliması flan dijital daha üstün bi araba sol lar

sizin baktığınız sol'ler muhtemelen kazalı boyalı km'si yüksek ya da modeli düşük olanlardır.o yüzden fiyatı düşük olabilir
  • selamun aleykum arkadaslar toyota corolla almayı düşünüyorum ancak bir sürü çeşidi var mesela almak istedıgım 2001 yada 2002 model corolla 1.6 .bunların terra olanı var vvti terra olanı var.sol special olanı var ,birde vvti sol olanı var farkları nedır .bilen varsa bı acıklama rıca edıyorum ltfn.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.