Şimdi Ara

TOYOTA ŞİMDİ AL HAZİRAN 2015 TE ÖDE VE TAKAS KAMPANYASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  TOYOTA ŞİMDİ AL HAZİRAN 2015 TE ÖDE VE TAKAS KAMPANYASI

Toyota’nın kasım ayı kampanyası, kışı yeni bir Toyota ile karşılamak isteyenler için büyük avantajlar sunuyor.
    5600 TL’ye varan indirim, yüzde 1’den başlayan faiz oranları, her bütçeye uygun 48 aya varan vade seçenekleri ile bir Toyota satın alanlar, ödemelerine isterlerse 2015 yılının haziran ayında başlayabilecekler

http://www.motobilim.com/2014/11/toyota-simdi-al-haziran-2015-te-ode-ve.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 2 Kasım 2014; 18:48:56 >

• Bu resimdeki Auris touring sport Türkiye de yok....Bu renk olarak yok...Tam 2 ay satın almak için araştırdım....Üç gün önce satın almak için Toyota satıcısına gittim....Arabayı gördüm inceledim...Premiım otomatik benzinli alacağım...Cam tavanı güzel....İçi tek renk siyah kumaş koltuk...Bej istersen yok..Metalik renklerin hiç biri yok.....Havalandırma delikleri murat 124 gibi...Yuvarlak....Renk TÜRKİYEDE SADECE OPAK BEYAZ SATIYORLAR.... Bizim fiyatımız Avrupadaki arabanın 1,5 katı...Bulgaristanda 1600 cc Hibrit Çift motorlu..touring sport istediğin metalik renkte 65 bin lira Bizde benzinli opak beyaz başka renk yok...74 bin lira.. ALNIMIZDA BİR YAZI VAR SANIYORLAR DİYE DÜŞÜNDÜM....Almadım....Aynı fiyata AVENSİS elegant ekstra aldım..İnci beyazı... Bu hafta içi teslim alacağız inş.... Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Kasım 2014; 23:19:51 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bu resimdeki Auris touring sport Türkiye de yok....Bu renk olarak yok...Tam 2 ay satın almak için araştırdım....Üç gün önce satın almak için Toyota satıcısına gittim....Arabayı gördüm inceledim...Premiım otomatik benzinli alacağım...Cam tavanı güzel....İçi tek renk siyah kumaş koltuk...Bej istersen yok..Metalik renklerin hiç biri yok.....Havalandırma delikleri murat 124 gibi...Yuvarlak....Renk TÜRKİYEDE SADECE OPAK BEYAZ SATIYORLAR.... Bizim fiyatımız Avrupadaki arabanın 1,5 katı...Bulgaristanda 1600 cc Hibrit Çift motorlu..touring sport istediğin metalik renkte 65 bin lira Bizde benzinli opak beyaz başka renk yok...74 bin lira.. ALNIMIZDA BİR YAZI VAR SANIYORLAR DİYE DÜŞÜNDÜM....Almadım....Aynı fiyata AVENSİS elegant ekstra aldım..İnci beyazı... Bu hafta içi teslim alacağız inş.... Saygılarımla..

Hayırlı olsun, evladiyelik araba güle güle kullanın.

• Takas kampanyası tamamen yalan hocam geçen hafta iki tane bayiye gittik,2012 corolla dizel otomatik comfort extra 45.000 km aracımıza utanmadan birisi 43.000 tl diğer bayi ise 44.000 lira verdi.Opele baktık opel bayi bile 45.000 lira verdi xchange ve takas diye yalandan reklam yapıp insanları kandırmaya çalışıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu resimdeki Auris touring sport Türkiye de yok....Bu renk olarak yok...Tam 2 ay satın almak için araştırdım....Üç gün önce satın almak için Toyota satıcısına gittim....Arabayı gördüm inceledim...Premiım otomatik benzinli alacağım...Cam tavanı güzel....İçi tek renk siyah kumaş koltuk...Bej istersen yok..Metalik renklerin hiç biri yok.....Havalandırma delikleri murat 124 gibi...Yuvarlak....Renk TÜRKİYEDE SADECE OPAK BEYAZ SATIYORLAR.... Bizim fiyatımız Avrupadaki arabanın 1,5 katı...Bulgaristanda 1600 cc Hibrit Çift motorlu..touring sport istediğin metalik renkte 65 bin lira Bizde benzinli opak beyaz başka renk yok...74 bin lira.. ALNIMIZDA BİR YAZI VAR SANIYORLAR DİYE DÜŞÜNDÜM....Almadım....Aynı fiyata AVENSİS elegant ekstra aldım..İnci beyazı... Bu hafta içi teslim alacağız inş.... Saygılarımla..

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 4 Kasım 2014; 22:50:23 >

• Allah razı olsun...DÜN TESLİM ALDIM....Çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah kıymetli arkadaşlarım...Dolapdere Toyota fiyat olarak çok uygun.. Didem Hanımı gidip bulun.....Bir arkadaşıma daha bu gün Avensis...Elegant inci beyazı aldırdım...Üç gün sonra teslim inş... BU FİYATA AVENSİS ÇOK UYGUN.. KAÇIRMAYIN DİYORUM....LÜTFEN GİDİP İNCELEYİNİZ..Araba 1400 kg... ve 132 Hp motor var....Yalan yazıyorum sanacaksınız....MOTOR SESİ DUYULMUYOR..Muhteşem yalıtım yapmışlar....Gidin görün....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Kasım 2014; 23:23:33 >

• quote:

Allah razı olsun...DÜN TESLİM ALDIM....Çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah kıymetli arkadaşlarım...Dolapdere Toyota fiyat olarak çok uygun.. Didem Hanımı gidip bulun.....Bir arkadaşıma daha bu gün Avensis...Elegant inci beyazı aldırdım...Üç gün sonra teslim inş... BU FİYATA AVENSİS ÇOK UYGUN.. KAÇIRMAYIN DİYORUM....LÜTFEN GİDİP İNCELEYİNİZ..Araba 1400 kg... ve 132 Hp motor var....Yalan yazıyorum sanacaksınız....MOTOR SESİ DUYULMUYOR..Muhteşem yalıtım yapmışlar....Gidin görün....Saygılarımla..

ben zaten avensis sahibiyim bu arada :)

temmuz 2014 te aldım aracımı.alırkende touch 2 sisteme orjinal toyotanın navigasyonunu ekletmiştim.bizimki böylece touch 2 with go plusa yükseldi.

avensisin türkiyedeki satış rakamlarının tek suçlusu türkiye toyota.

çünkü corolla ve aurisi ön plana çıkartıp onlara yükleniyorlar.

halbuki avensisin kapılarının tokluğu bile sessizliği,yalıtımı yol tutuşu bir çok rakibinden daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 5 Kasım 2014; 0:01:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En çok beğendiğim..Koltukları çok geniş ve rahat..Ve bej , Deri koltuk...Ön torpido güzel....Tavanda gözlük kabına kadar koymuşlar....Dokunmatik ekran bluetooth....İki elin direksiyonda tlefonu yanına koy...Arabanın höperlerinden telefonla konuş....Çok rahatlık..park freni dokunmatik..Parmağınla dokun fren ışığı yanıyor...Gaz pedalına basınca fren bırakıyor...TASARRUFLU KULLANIM İÇİN EKRANDA VİTES BÜYÜT VE VİTES KÜÇÜLT İKAZLARI ANLIK ÇIKIYOR...UYGULA , UYGULAMA SANA KALMIŞ...Görmediğimiz çok güzel ilaveler yapılmış....Çok rahat ve çekinmeden bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum..COROLLA İLE MUKAYESE OLMAZ...Bu çok daha farklı...İçine girip görün......Benzin sarfiyatı 100 km de 0,5 Lt daha fazla...Gövde muhteşem 1400 küsür kg...Atı alan yemini,arpasını , suyunu verecek.. saygılarımla...

• Auris Sport Wagon, avangarde bronz olarak vardı ben arabamın işlemlerini yaparken showroom'da ve o arabayı tiyatrocu bir kadın aldı. Ekmek Teknesi dizisinde ki evin annesi oğlu için aldı hatta arabayı. Ve bu dediğim durum geçen hafta oldu.
  • Cad inşallah gelmiştir..Yada getirilmiştir..Ben 3 ay bir çok yetkili bayiden sordum..Premium Otomatik sordum....Burada sadece OPAK BEYAZ satılıyor...Metalik renkler gelmiyor.....Dediler...öfkemden çıldırdım.. Toyota ya kendi sitesinden mail gönderdim.. Para ödemeye gelince Bulgaristanın 1,5 katı.....Renk seçmeye gelince yok.. HİBRİT motor isitiyorum deyince YOK....Neyse almadan çıktım...Avensis kısmetmiş.. BU YAZDIKLARIMIZ BELKİ ETKİLİ OLMUŞTUR...TOYOTA HİBRİT REKLAMLARI TV VE GAZETELERDE ÇIKMAYA BAŞLADI....İnş....Geliyor....Başka insanlara faydamız olsun..

• quote:

Cad inşallah gelmiştir..Yada getirilmiştir..Ben 3 ay bir çok yetkili bayiden sordum..Premium Otomatik sordum....Burada sadece OPAK BEYAZ satılıyor...Metalik renkler gelmiyor.....Dediler...öfkemden çıldırdım.. Toyota ya kendi sitesinden mail gönderdim.. Para ödemeye gelince Bulgaristanın 1,5 katı.....Renk seçmeye gelince yok.. HİBRİT motor isitiyorum deyince YOK....Neyse almadan çıktım...Avensis kısmetmiş.. BU YAZDIKLARIMIZ BELKİ ETKİLİ OLMUŞTUR...TOYOTA HİBRİT REKLAMLARI TV VE GAZETELERDE ÇIKMAYA BAŞLADI....İnş....Geliyor....Başka insanlara faydamız olsun..

Her şerde bir hayır vardır derler ya. Senin ki de öyle olmuş. Bak, AVENSİS almışsın cillop gibi. Güle güle kullan tekrar.

• Çok tşkr....TOYOTA Hibritleri bir görelim bakalım...Bu reklamlar boşuna değil bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Aralık 2014; 22:04:51 >

• bugün toyota sankur bayiine gittim. toyotanın genel bir kampanyası var 20 bin tl sıfır faiz ve 5000 tl indirim.

auris almak istediğimi ancak 20.000 tl lik kısmı 0 faizle kullanmak istediğimi belirttim. fiyatı 66 binken 72 bine çıkarttılar.

bu nasıl iş anlamıyorum. kampanyayı ben mi anlamıyorum. yoksa bunlar milleti kazıklamaya mı çalışıyor.
  • İyi kampanyaya benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.