|
Togg’un yeni beyaz renk seçeneği ve faizsiz 750 bin TL kredi kampanyası tanıtıldı
-
-
Pamukkale tam olarak beyaz değil miydi?
-
Beyaz yani..
_____________________________ -
Yeni beyaz renk gerçekten çok şık, Togg’a çok yakışmış %0 faizli 750 bin TL kredi kampanyası da şu dönemde büyük avantaj. Togg yine güzel bir hamle yapmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Muhtemelen bu inci beyazı
-
Güzele ne yakışmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Renkleri çok güzel seçiyorlar ve baya çeşidi var. Yüz Milyar dolarlık şirketler iki renkle çıkarken 10 milyar dolar hacime ulaşmamış bir şirket için başarıdır.
-
4more seçeneği vergi yükü olmasa az bir farkla alınabilecek araç ama vergi yüzünden uçmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
suvlara beyaz gitmiyor
_____________________________ -
Ben togg 10x çok yakıştırıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Hayatta 3 sesi severim ; Su Sesi | Para Sesi | Hatun Sesi
-
Para yogg ki alalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 2 Şubat 2026; 14:47:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
T10F seyhan rengine bayıldım, inşallah bir gün bende alabilirim. Amin.
TOGG T6 modeli için bekleyeni eminim çoktur.
-
Aylık ödemesi 2.5 asgari ücret😂
Valla çok karizmatik. 750.000 faizsiz imkan süper. Aracımı satmayı düşünüyorum artık.
Faizsiz bu miktar çok ciddi bir adım olmuş.
Yahu zaten arabası olup değiştirmek isteyene. Hiç parası birikimi olmayan hangi ülkede sıfır elektrikli araç alabilir, hiç zorlanmadan. Ev kirası olmuş 1000/ 1100 Euro. Adamlar in asgari ücreti vergi kesilince 1910 Euro.
Tanıtıldığı andan itibaren aynı tasarım ile satıyorlar hala. Yanlış hatırlamıyorsam 2019 da mı ne tasarımı duyuruldu resmi yani marka şirket hiç mi artık ön ve arka tasarımını değiştirmeyi düşünmüyor? Fiyatı zaten absürt pahalı halk ulaşamıyor ulaşması mümkün değil bu fiyatlardan ve bu ekonomik düzen devam ettiği sürece. O yüzden ne dese boşş
_____________________________ Samsung 55mu9000 - HW-Q70R Soundbar - HW-MS650+ Soundbar
ZYXEL AC1600 Modem - Asus ROG Strix G15 G513IE-HN065 Notebook - Samsung Galaxy S10 Plus 128 Gb Prizma Beyazı -
Lfp bataryaya da geçse tadından yenmez
|
Güzele ne yakışmaz
|
|
Renkleri çok güzel seçiyorlar ve baya çeşidi var. Yüz Milyar dolarlık şirketler iki renkle çıkarken 10 milyar dolar hacime ulaşmamış bir şirket için başarıdır.
|
|
Aylık ödemesi 2.5 asgari ücret😂
|
|
Yahu zaten arabası olup değiştirmek isteyene. Hiç parası birikimi olmayan hangi ülkede sıfır elektrikli araç alabilir, hiç zorlanmadan. Ev kirası olmuş 1000/ 1100 Euro. Adamlar in asgari ücreti vergi kesilince 1910 Euro.
|
|
Tanıtıldığı andan itibaren aynı tasarım ile satıyorlar hala. Yanlış hatırlamıyorsam 2019 da mı ne tasarımı duyuruldu resmi yani marka şirket hiç mi artık ön ve arka tasarımını değiştirmeyi düşünmüyor? Fiyatı zaten absürt pahalı halk ulaşamıyor ulaşması mümkün değil bu fiyatlardan ve bu ekonomik düzen devam ettiği sürece. O yüzden ne dese boşş |
|
Lfp bataryaya da geçse tadından yenmez |
|
Ver bana krediyi 0 faizle borcumu bitireyim desen yok. Vatandaş aman ha gülmesin.
|
Benzer içerikler
- whatsapp telefon numarası gizliliği ne demek
- gif yapma
- instagram profil resmi büyütme
- whatsapp liquid glass
- twitter video nasıl indirilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt