Şimdi Ara

TOYOTA PRİUS'UN NURBURGRİNG REKORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toyota prius almanların meşhur pistinde ekonomi rekoru kırmış

http://ismailterzi.com/2014/07/27/bak-toyota/
     TOYOTA PRİUS'UN NURBURGRİNG REKORU

• 60bin öro + 1060 lira kaç para yapıyor? bir de bu parayı verince 10 yıl yakıt bedavaya mı geliyor?

Dizelden daha mantıklı mı o bile şu şartlarda tartışılır bakımı vergisi üzüyor.

Çoğu ülkede hybrid olunca vergisi farklı ama bizde normal olunca bu çıkıyor.

Bu araç alınarak bir önceki kasa civicler var Hybrid 2.eli çok daha uygun sınıf farkı olabilir belki Prius zorlayarak D sınıfına sokarız.

ben bakıyorum uzun süredir bu araca alacağımızdan değil ama değişik bir araç adamlar hybrid deyip 1.8 motor koymuş

garipsiyorum.1.8 bir avantajı mı var diyorum.

Biraz düşündüm üstüne Prius yerine Civic almak bakınca daha mantıklı geliyor parçası bol,kasko ve trafik sigortası daha uygun.

ÖTV'den önce Yaris'i inceledim Civic'den daha başarılı bir hybrid olduğunu fark ettim teknik verilerde.

Türkiye'de dizeli zorlar ama yurtdışında dizellerin yanından geçme ihtimali yok

Baktığınız zaman 2.el hybrid araç almak mantıklı ama uzun süre kullanılacaksa mesela bir civic alıp taksiye konabilir dedim.

Ama sonra biraz derinlere indim sahiplerini araştırdım.Araç sorun çıkarmasa bile.

Civic'in o kadar da az yakmadığını 6.5-7.5 şehiriçi verileri olduğunu fark edince olmaz dedim.

Bakımları da 100.000KMye kadar yaklaşık ortalama 6.000TL gibi bir bakım maliyeti ön görülüyor.

Şayet hybrid araçlara lpg uygulaması başarı olabiliyorsa ki pek sanmam sağlık olacağını.

O zaman mantıklı bir şeyler olur.

Baktığınızda bu araçların şu an süper araçlar diyemeyiz.

• Istanbul' da Civic 7.5 yakamaz, enistemde otomatik vardi (2010 model) yaklasik 10 litre ortalamam vardi sakin surer arabasini.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.