Şimdi Ara

Toyota Prius

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Toyota Prius ülkemize gelecek mi.... dünyada 1milyon adet satmış. Ortalama 4.2 litre harcıyor 1 litre benzinle 35.5 kilometre yol alıyor

http://arsiv.sabah.com.tr/2004/10/14/otosabah/odn106-20041006-130.html

Toyota Prius

Toyota Prius

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 14 Haziran 2008; 11:05:46 >

• Kaç sene oldu piyasaya çıkalı, sabancı getirmedi. bundan sonrada getireceğini zannetmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

Toyota Prius

Sanırım uykum gelmiş Plakadaki prius yazısını p..... (erkek cinsel organı) olarak okudum. Sonrada kendime ne güldüm ama
    Sizcede yazı benzemiyor mu?
  • bu araba tr de satmaz, türk milleti önce tipe bakar arabanın, ondan gelmiyordur

quote:

arkadaşlar Toyota Prius ülkemize gelecek mi.... dünyada 1milyon adet satmış.

Toyota Prius

Toyota Prius

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 14 Haziran 2008; 10:26:27 >

• clio symbol en çok satıyor.

buda satar bide toyota sonuçta.

quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

bu araba tr de satmaz, türk milleti önce tipe bakar arabanın, ondan gelmiyordur

quote:

Toyota Prius

Toyota Prius

• quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

clio symbol en çok satıyor.

quote:

quote:

Toyota Prius

Toyota Prius

• bu arabanın kendi kendine park etmesine bayılıyorum.ekrandan sensörler sayesinde gireceğini yeri ayarlıyorsunuz o kadar..süper birşey.
    inşaallah gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOYOTA CAMRY
    14 yıl önce açıldı
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    NİSSAN Qashqai
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o yerli ve ucuz diye

bu araba ucuz değil

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

clio symbol en çok satıyor.

quote:

quote:

• abi isterse 1 litre yaksın tip olmadıktan sonra

şaka maka gercekten az yakıyormuş.motoru nasıl birşey hidbird mi en azından öbür modellere,koysa iyi olur....
  • gelseydi şimdiye kadar gelirdi. GELMEYECEK
  • inşallah gelir , ilk müşterilerinden biri olmaya hazırım...
  • bu araç bana önden bi aracı hatırlatıyor ama hangisini du bakiyim hele
  • Bende bu arabaya bayılıyorum. Araba hibrit 50 hp elektrik 70 hp benzin motoruna sahip.Türkiyeye gelse babama aldırırım.(not buaraba gta4te dilettante modeli)

Toyota Prius
  • 2008 prius(üsttekilerde 2008).Türkiyede CIVIC hibritten başka hibrit araba varmı?

Toyota Prius
  • ekonomik ama tipsizler listesin de dereceye girer,renolardan sonra ,Türkiyede bence satmaz satarsada az satar
    quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Bende bu arabaya bayılıyorum. Araba hibrit 50 hp elektrik 70 hp benzin motoruna sahip.Türkiyeye gelse babama aldırırım.(not buaraba gta4te dilettante modeli)

Toyota Prius

• Türkiyede hibrit araç kullanımı yok denecek kadar az.Zaten ben bu arabayı alsam modifiye ederim.70hp yokuşu çekmez bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.