Şimdi Ara

Toyota Hilux Kabin Mi? Yoksa Land Cruiser Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki model arasında gidip geliyorum sürekli. Invincible kabinli modeller hoşuma gidiyor. Ancak land Cruiserlarda çok güzel. L200 veya ford rangerda listemde.

Ancak tercihimi Japondan yana kullanmayı istiyorum. Bunlar çok sıkıntısı olan araçlar değil genelde.

Şu an rahat L200 veya hilux alacak param var. Mitsubishi pajerolarda listede. Şu an almayacağım ama birkaç ay sonra param daha da büyüdüğünde iş mevzularını halledince 1 tane araba şart olacak. Belki işim çok uzun mesafede olabilir ve toplu taşımayla uğraşmak istemeyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 2 Temmuz 2025; 22:57:43 >

• yüskek hacimli motorlu araçların vergilerine, sigortalarına, kaskolarına ve mazotuna senin gücün yetmez; bu araçları yürütmek her babayiğin harcı deeldir... senin gibi hedefleri olan birinin düşüneceği en son şey para yutan bu tür dev makinelerdir...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Kafamda olan iş değiştirme süreci ve maaş skalası olursa rahat rahat yürür hiç meraklanma sen.

• Land cruiser falan yenisi var miydi tabi toyotalarda motorlar duzgun yok heral ucuk vergi olabilir,
    Pick up olarak rangerin tipi hosuma gidiyor benim de

Vergilerden ne cevherler mundar oluyor onun yerine 1.5-1.6 motor suvcuklar hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 2 Temmuz 2025; 23:51:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Hocam ikinci el alırım muhtemelen. Sıfır olan modellere çok güvenemiyorum. Toyota sıfır yine alınır hilux için. Ancak diğer markalarda 2-3 kez düşünürüm.

Hiluxun gövdesi ve iç aksam yapısı aşırı sağlam. Zaten arabayı alınca 20 sene 30 sene artık ne kadarsa alıp bakımını yapıp kullanacağım. Tamirat tadilat işlerini de öğrenirim.

Aslında gönlüm her zaman bir humvee sahibi olmaktan yana.

Toyota Hilux Kabin Mi? Yoksa Land Cruiser Mı?

ABD'de yaşasam bunu şu an tüm paramla çok rahat alabiliyorum. Ordu çıkması tonla humvee peynir ekmek gibi satılıyor orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 2 Temmuz 2025; 23:56:39 >

• _zer0_ kullanıcısına yanıt
    Burda da unimog alirsin bi ara askeriye elden cikariyordu hilux bakilabilir evet bi kere alip uzun yillar gitmesi isteniyorsa toyota o hissi veriyor, tabi bunlar her sene muayene falan giriyor mu ugrastirmaz beni dersen binilir.
    Humvee millette irak zamanlarini hatirlatiyordur eski bflerde az kullanmadik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 2 Temmuz 2025; 23:59:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Unimoga çok gerek yok hocam o güzelde hilux kadar parçası bol değil. Humveenin yine ABD'de parçası bol. AM General ABD ordusu için zamanında dergi basar gibi humvee ve parçaları ürettiği için siviller çok rahat yedek parça bulabiliyor.

TR'de unimog alsam o unimoga parçayı bulmak ölüm. TR'de fabrikası da yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.