Şimdi Ara

Toyota GT86

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, http://www.toyota.com.tr/cars/new_cars/gt86/index.tmex

bu linkteki otomobil hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Açıkçası spor bir araç almak istiyorum ve fiyat açısından bu araç en uygunu gibi geldi tabi spor araç olarak subaru impreza da var fakat o aracı tercih etmiyorum beğenmediğim bir araç

• Hacı boyun uzun mu ? uzunsa hiç düşünme bile, benim boy 1.93 aracın konsola yapıştım kaldım, ayrıca tavanıda kafamın içindeydi. Binmiştim 1-2 kere deneme amaçlı. Ancak aracın performansı filan fena değil, tasarımı oldukça güzel zaten. Söyleyebilceğim tek eksi yönü aşırı dar olması. Şimdi çoğu spor araç öyle demeyin başka spor araçlara da bindim, bu kadar sıkıntı yaşamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Hacı boyun uzun mu ? uzunsa hiç düşünme bile, benim boy 1.93 aracın konsola yapıştım kaldım, ayrıca tavanıda kafamın içindeydi. Binmiştim 1-2 kere deneme amaçlı. Ancak aracın performansı filan fena değil, tasarımı oldukça güzel zaten. Söyleyebilceğim tek eksi yönü aşırı dar olması. Şimdi çoğu spor araç öyle demeyin başka spor araçlara da bindim, bu kadar sıkıntı yaşamamıştım.
    subaru brz sanki daha ucuzdu diye hatırlıyorum. Bence ona bak.
  • quote:

Hacı boyun uzun mu ? uzunsa hiç düşünme bile, benim boy 1.93 aracın konsola yapıştım kaldım, ayrıca tavanıda kafamın içindeydi. Binmiştim 1-2 kere deneme amaçlı. Ancak aracın performansı filan fena değil, tasarımı oldukça güzel zaten. Söyleyebilceğim tek eksi yönü aşırı dar olması. Şimdi çoğu spor araç öyle demeyin başka spor araçlara da bindim, bu kadar sıkıntı yaşamamıştım.

aynen bende 1.90 ım o sıkıntı olabilir , peki koltuğun ayarlarıyla felan oynama özelliği yok mu olması gerek öyle bi özellik koltuk alçaltıralara kullanılabilir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungMaylay -- 12 Temmuz 2014; 17:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

aşağı yukarı aynı fiyatlarda her iki araçta artıları eksileri değerlendirerek bi sonuca varıcam,

gönül isterki alfa romeo 4c alalım ama tr sadece 3 tane var ve yurdışında 50bin euro olan araç tr de 300 bin liraya denk geliyo vergilerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungMaylay

quote:

aynen bende 1.90 ım o sıkıntı olabilir , peki koltuğun ayarlarıyla felan oynama özelliği yok mu olması gerek öyle bi özellik koltuk alçaltıralara kullanılabilir diye düşünüyorum

Hocam 2 tane farklı araca binmiştim 2 sinde de aynıydı, koltuk ayarlarıyla uğraşmadım. Deneyin belki siz ayarlarını yaparsanız daha rahat kullanabilirsiniz.

• quote:

quote:

Hocam 1.90 a 90 kiloyum ben sıkıntı yaşamamıştım bindiğimde

rahmetlide uzun boyluydu tüm japonları rahat rahat kullanıyordu filmde :D

• quote:

Koltuğu ayarladığınıza emni misiniz?
    Benimde boy 1.90 ama sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 12 Temmuz 2014; 19:36:36 >
  • quote:

quote:

aşağı yukarı aynı fiyatlarda her iki araçta artıları eksileri değerlendirerek bi sonuca varıcam,

gönül isterki alfa romeo 4c alalım ama tr sadece 3 tane var ve yurdışında 50bin euro olan araç tr de 300 bin liraya denk geliyo vergilerle

Aşağı yukarı fiyatlar aynı derken herhalde dalga geçiyorsun? İkisi aynı araç ama arada fiyat uçurumuyu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73181344B

quote:

quote:

Aşağı yukarı fiyatlar aynı derken herhalde dalga geçiyorsun? İkisi aynı araç ama arada fiyat uçurumuyu var.

Alıntıları Göster
    Subaru BRZ bakarım.

Aynı fiyatlara 220D ya da 420D olabilir.

Bence 220D alıp ağzına kadar doldurun derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Subaru BRZ bakarım.

Aynı fiyatlara 220D ya da 420D olabilir.

Bence 220D alıp ağzına kadar doldurun derim

Alıntıları Göster
    Güzel bir supercharger kitle tam leziz olur
  • Güzel tercih. İçine oturmuştum. Açıkçası hiç inesim gelmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalutGilles

Güzel tercih. İçine oturmuştum. Açıkçası hiç inesim gelmemişti.
    Bu araç gel beni yükle diyen bir araç.

Turbo, çip, nos, allah ne verdiyse takviye edeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 12 Temmuz 2014; 19:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Güzel bir supercharger kitle tam leziz olur

Alıntıları Göster
    Brz otomatik 128.000tl civarinda,GT86 60.000euro

Brz ile ayni fiyat araliginda Leon Cupra 280,Golf Gti,Skoda Octavia RS,RCZ R,Megane RS var onlarada bakin.Ama arkadan itis baska birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Brz otomatik 128.000tl civarinda,GT86 60.000euro

Brz ile ayni fiyat araliginda Leon Cupra 280,Golf Gti,Skoda Octavia RS,RCZ R,Megane RS var onlarada bakin.Ama arkadan itis baska birsey

hocam aynı fiyat aralığı derken brz nin 0 ı 128bin toyota gt86 nın sahibinden gibi sitelerde aynı fiyatlara araçları var 9bin km de olan 0 olan
  • herkes mi 1.90 olur arkadas? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

herkes mi 1.90 olur arkadas? :(

• YoungMaylay Y kullanıcısına yanıt
    küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum.

toyota gt86

yıllık vergi 2129 tl

200 bg

0-100 hızlanma 7.2 sn

tork 205 nm

fiyat 175000 tl

kia pro ceed gt

yıllık vergi 768 tl

204 bg

0-100 hızlanma 7.7 sn

tork 265 nm

fiyat 81050 tl

yaş nedir bilmiyorum ama ben 15 yaş daha genç olsam benim için aynı hazzı verecek olacak proceed gt yi bütçeyi çok zorlamadan alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

toyota gt86

yıllık vergi 2129 tl

200 bg

0-100 hızlanma 7.2 sn

tork 205 nm

fiyat 175000 tl

kia pro ceed gt

yıllık vergi 768 tl

204 bg

0-100 hızlanma 7.7 sn

tork 265 nm

fiyat 81050 tl

yaş nedir bilmiyorum ama ben 15 yaş daha genç olsam benim için aynı hazzı verecek olacak proceed gt yi bütçeyi çok zorlamadan alırdım.

Biri hot hatch denilenlerden digeri safkan spor Araba. Ikisinin karsilastirilmasi hata.

Ancak gt86 yerine 130000 e ikizi brz alinir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

toyota gt86

yıllık vergi 2129 tl

200 bg

0-100 hızlanma 7.2 sn

tork 205 nm

fiyat 175000 tl

kia pro ceed gt

yıllık vergi 768 tl

204 bg

0-100 hızlanma 7.7 sn

tork 265 nm

fiyat 81050 tl

Biri hot hatch denilenlerden digeri safkan spor Araba. Ikisinin karsilastirilmasi hata.

Ancak gt86 yerine 130000 e ikizi brz alinir.

ben zaten karşılaştırma için söylemedim. 2 araç arasında hem vergi hem de satış fiyatı arasında çok fazla fark var. sonuçta iki araçta gt konseptinde. o parayı verebiliyorsa zaten söylenecek birşey yok. ama pro ceed gt güzel bir alternatif

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.