Şimdi Ara

Toyota gt 86 Türkiye'ye geliyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOYOTA’nın son dönemde çok önemli bir anlayış değişikliğine gitme kararı aldığını dile getiren Ali Haydar Bozkurt, bundan sonra tasarım ve dizaynla özellikle Avrupa’da öne çıkan bir marka olmaya karar verdiğini kaydetti. Avrupa dışında bir çok pazarda Toyota’nın lider olduğunu ancak modanın ve estetiğin merkezi olan Avrupa’da başarılı olmak için tasarım konusunda radikal bir değişimin şart olduğunu kaydeden Bozkurt, “Avrupa pazarında başarılı olunmak isteniyorsa, fonksiyonellik ve  kalitenin yanı sıra tasarım ve estetiğin cazibesini de ürünlere koymak durumundasınız. Toyota bundan sonra yeni bir üretim anlayışı ile çalışmalarına devam etme kararı aldı. Avrupa pazarında da üst sıralara oyanacak” dedi. Toyota Türkiye olarak Avrupa ülkeleri arasında pazar payı en yüksek  bir-iki ülkeden birinin Türkiye olduğunu bildiren Bozkurt, bu kapsamda Türkiye’nin Avrupa pazarlarında örnek gösterildiğini dile getirdi.

Bozkurt, önümüzdeki günlerde Türkiye’de satışa sunulacak spor otomobil modeli GT86’ın da Toyota’nın yeni tasarım anlayışının ilk ürünü olduğunu söyledi.

Haberin detaylari

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20639535.asp

• Gelsin GT86 da test edelim artık
  • Fotograflarını görmüştüm. Göze hitap olayı çok güzel özellikle devir saati ve orta göstergeler çok şık idi. Uygun bir motor seçeneği ile gelse inanıyorum iyi satış rakamları elde edecektir.
  • aanil konuyla ilgisi yok ama Türkiye ye manuel accord gelme durumu var mı?
  • Harika bir araç. Tam bir keyif makinesi. Türkiye'ye gelsin de şöyle güzel incelemeler okuyalım.
  • Adapazarlı Verso’ya ticari vize çıkmadı 250 milyon Euro’luk yeni yatırım kaçtı
  • Artık tasarımın değişme zamanı gelmişti. En kısa zamanda gerçekleşsede başka markalara kaymasak..

GT-86 da güzel makine bakalım ne zaman inceleme şansımız olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

aanil konuyla ilgisi yok ama Türkiye ye manuel accord gelme durumu var mı?

Sanmam. Özel sipariş olursa belki, ama D sınıfı bir araçta kimse manuel tercih etmiyor ülkemizde. İstanbulda birtane vardı adamlar aracı satamadılar manuel diye bizim insanların beklentileri farklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı üreten subaru, satan toyota toyota hayatında hiç boxer motor, gerçek 4 çeker sistemi görmüş mü? merak ettim
  • fiyatı uygun olsa keşke uygundan kastım 60-70 maksimum
  • Fiyat Scirocco ile ayni duzeylerde olursa, bu arac cok satar.

S2000 den sonra bu tarz bir Japon goremedik. Bakalim, S2000'i aratacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah uygun fiyatlı olur.Gerçekten çok beğendiğim bi araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Sanmam. Özel sipariş olursa belki, ama D sınıfı bir araçta kimse manuel tercih etmiyor ülkemizde. İstanbulda birtane vardı adamlar aracı satamadılar manuel diye bizim insanların beklentileri farklı.

olur mu yav .manuelin tadı başka.hem o şanzıman arabanın 0-100 ü 2 sn kadar geciktiriyor.

• bu araç önden çekiş mi arkadan itişli mi ? bir türlü bulamadım
  • Tek kelimeyle harika bir araç
  • hee hergün 0 100 dragındayız zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

olur mu yav .manuelin tadı başka.hem o şanzıman arabanın 0-100 ü 2 sn kadar geciktiriyor.

İşin aslı yine Honda'nın suç, şu memlekete Accord Coupe getirseler bu konuyu konuşuyor olmazdık :)

Accord kullananlar otomatik tercih ediyor doğal olarak konfor için, ben olsam ben de manuel seçerim ama senin benim gibi düşünenlerin sayısı çok az tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: esesmaniac26

bu araç önden çekiş mi arkadan itişli mi ? bir türlü bulamadım

Arkadan itişli subaru ile toyota sırf japon drift ruhunu diri tutmak için bu modeli tasarladilar....

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmst -- 28 Mayıs 2012; 14:20:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saffet Üçüncü Haziran'da Türkiye'ye geleceğini söylemişti. Eğer Rcz ve Scirocco fiyatında olursa iyi satış rakamları elde eder. 100 bin gibi fiyatlara satmaya kalkarlarsa sonuç belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

arabayı üreten subaru, satan toyota toyota hayatında hiç boxer motor, gerçek 4 çeker sistemi görmüş mü? merak ettim

Subaru hayatında toyotanın satış rakamlarını görmüşmü
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.