Şimdi Ara

Toyota, dünyanın en çok satan arabasını elektrikli hale getiriyor: İşte yeni Corolla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota sıradan görünümlü sıradan kokpitli bir elektrikli araç yap. benim gibi eski kafalara hitap eden bir model olsun.

• Toyota hibritti hidrojendi derken elektriklide çok geç kaldı maalesef. Çinliler aldı başını yürüdü. Bu saatten sonra toyota elektriklide de lider olabilecek mi bence zor

• Elektrik kelimesini yeşillik olsun diye kullanmışlar bence. Toyota şu an elektirifakayona uzak bir marka. İlgili model 2027 de hybrid ya da hidrojen destekli çılkar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick_77 -- 29 Ekim 2025; 20:11:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Toyota almayın
    Battı batıyo
    Habire şanzımanı çok ısındım sağa çek diyo
    Her hafta elektrik arızası veriyo
    Elektrik trenini kaçırdı zaten
    Elinizde patlar aman demedi demeyin
    Zaten çağdışı dinozor zamanından kalma motorları var
    Emekli memur arabası üretsinler anca

Ben topladım hepsini yuvarlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Klişe ama doğru (yazdıklarının hepsi değil tabii ki) 

Toyota'nın sittin senedir hidrojen yakıtlı araçlara ağırlık verip tutturamayınca arka planda elektrikliler için gerekli yatırımı yapıyor olması aslında firmanın zamanı ne kadar yakaladığının bir göstergesi.. :)))
    Şuan Tesla ve Çinli üreticiler dışında çağı yakalayan buna dair delicesine çalışan üretici var diyecek olanın buna dair kanıt göstermesi gerekir.. hal böyleyken

Toyota'yı arşa çıkarmaya tenezzül etmek yerine doğruları görüp konuşmaya çalışmak olanı anlatmak mantıken olması gereken şey.. taraftarlığa luzüm yok ama işte insanoğlu illaki abartacak.. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan987654321

Klişe ama doğru (yazdıklarının hepsi değil tabii ki) 

Mükemmel oto diye bir şey yok

Herkes elindeki paraya, karşıdaki bayiye bakıp tercih yapıyor

Ama tutup da ayda 1 milyon araç satan firmaya böyle zeka yoksunu yorumlar da yapılmasın yahu.

Hele o battı batıyor filan  

• Çinli markalar mantar gibi elektronikli model çıkarırken Japonların geri durması neden?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bir fütürist olarak ben bu tasarımı beğendim. Ancak çoğu kişiye hitap etmeyebiliyor böyle tasarımlar. Özellikle de Belçikalılar çok tutucu.

• yavuzazgin kullanıcısına yanıt

ya sanki dünün markası toyota

1996 kasası zaten corollayı efsane yapan modeldir. Ardından da sağlamlığı ile özellikle ABD pazarında çok tutulan her sene en fazla satılan otomobil modelidir dünya çapında.

Japon yaparsa iyi yapar sorunsuz yapar.

Gün abinin DH'yi getirdiği nokta belli. Japon elektrilisine laf atmış bir de keh keh keh

• japon yaparsa iyi yapar deriz ama bu malzeme kalitesi konusunda ne durumda içeri ses gelmeleri falan oluyordu. onlar aşıldı mi acaba corollaya? gerçi bir araba olmuş 2 milyon nasıl olacak oda ayrı bir soru tabiki de.

• Toyota'nın yeni markası varmış

• anilk.34 A kullanıcısına yanıt

1.4 d4d gibi mi mesela? Sınıfının hatta b sedanları da içeren kümenin en kötü motoruydu. Hem sorunlu hem de performanssız. Bu motordaki mükemmeliyeti yakalamak için kaç sene uğraştı acaba   evet genel itibariyle iyi bir marka ama böyle ezber yorumları gören biri gidip bu motora sahip bir corolla alsa hem devamlı eksilen yağıyla uğraşacak hem de başka x marka 1.6 dizelden alacağı performanstan mahrum kalacak. Bu arada birisi de güvenlik demiş. Sezarın hakkı sezara adamlar senelerce 8-9 airbag koydu boş corollalara bile ama baya bir seri de patlamayan takata karıştı araya. Tamam tedarikçi malı ama senelerce hiç mi farketmediniz. 1 senede üretilen parçalar değil baya bir seneden bahsediyoruz sonuçta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.