Şimdi Ara

Toyota Corolla terra alcağım lütfen acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, beyler yeni üye oldum bu araç için kapora verdim araç 2003 model 69 bin kmde çizikler boyanmış yani çizilmiş olan yerleri pamukla boyamış sanırım aracı 23.700 tlye e istiyor pazarlık yaptık en son 22.700 e kapora verdik araçta sonra öğrendim hasar kaydı var 2 tane hasar detayı çarpma yazıyor biri 1629 tl biride 246 tl olarak gözüküyor sizce vaz geçmeliyim mi ?

araçın ilanı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2003-corolla-hb-terra-otomatik-69000km-servis-bakimli-85809313/detay

• bence o para ile daha üst model ama başka segmentte olan araçlar alabilirsin hem kazası olmayan da bulma ihtimalin olur.
  • 2003 Corolla hem de Terra sı bende vardı Sedandı benimki

Araba iyi hoşta fiyatı yüksek gibi

Bununda orjinalinde CD çalar yok sonradan takılmıştır normalde kasetçaları var

Ses yalıtımı Sedanın hiç iyi değildi bu da aynıdır muhtemelen

Otomatiği 4 ileri yakıtı fazla bir araç

Tabiki bir toyota ama f/p oranı bence düşük

ikinci el olayını düşünürseniz tabi ki Toyotada sorun olmaz...
  • görülen hasarlar çok büyük değil. değişen yoktur muhtemelen. km.si düşük gözüküyor eğer oynanmamışsa.

otomatik olması biraz fazla yakmasına neden olur, tüplü olması aradaki farkı azaltabilir.

içine sindiyse al derim, uzun süre kullandım üzmeyecek bir arabadır.
  • arkadaşlar 200 lira vermiştim kapora alamadım geri malesef :( aracın 1 kapısı değişmiş adama diyorum kaç parça boya var hiç boya yok sadece çizikler boyanmıştır 1 parça değişeni vardır diyor değişen parçaların boyalı olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim :( malesef arkadaşlar herkesten allah razı olsunda yorum yazmışsınız herkes en az 3 5 satır yazı yazmış elinize sağlık aramızda iyi arabası olan varmı 23 bine kadar hacthback olması gerek otomatik ? varsa istanbulda gelip görebilirim iyi araç örneğin opel toyota ford fiesta
  • merhaba, kardeşim opel astra kullancısıyım gerçekten çok iyi araba tavsiyem al uç beş para fazla verirsin alırsın bide kapora vermişsin anlaşmadın mı arabada başka bişey çıkarsa alırım geri diye ? anlaşmışsan almış olman gerekiyor
  • 200 lira kapora vericem ve geri alamicam adamın ağ... sı... ustam yani kolay kazanılmıyor para.
  • Üsküdar da bir akrabamda otomatik vites CORSA var.Evin ikinci arabası. Baba COROLLA kullanıyor..Evde hafta sonları kullanılan ve pazara , toplantıya giderken kullanılan tertemiz bir araba..Kaç model sorarım...Haziranda yeni araba alıp satma niyetleri vardı...Onlara telefon açıp sana yazarım..Arabada çarpık, değişen, boya yok..Beyaz aile arabası..Komşuları gidip gelip istiyorlarmış...Satmıyoruz diyorlardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 20 Mayıs 2012; 19:53:23 >
  • Telefon açıp bilgi sordum. Araba 2000 Model otomatik beyaz CORSA. Çarpık, değişen , parçası yok. 79.000 km. GERÇEK kilometrede.İstanbulda 12 yaşında bu km de bir araba varmı ? Arayıp bakınız...Ağır bakımları yapılmış. Triger seti, akü ve bütün yürüyen aksam yenilenmiş. 2013 hazirana kadar muayenesi tamam..Dört adet yeni MİCHELİN lastik takılı.. Masrafsız bir araba.. 15,750 Nakit isteniyor.. İlginirseniz telefonlarını yazarım. Gidip görürsünüz..Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.