Şimdi Ara

Toyota Corolla Sole 2004- Nissan primera 1,6 tekna 2006 Hangisi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toyota Corolla Sole 2004- Nissan primera 1,6 tekna 2006 Hangisi daha iyi? gerek yakıt gerek parça kısaca gerekli olan tüm yönlerini izah ederseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontekhasan -- 14 Mayıs 2008; 14:23:50 >



  • yakıt,parça kısaca kullanım maliyetleri önemliyse Corolla;yok ben rahatıma bakarım servisi,yakıtı beni sarsmaz dersen daha teknolojik ve daha konforlu bir araç olan Primera.Primera D,Corolla C segmentidir zaten.Sırf bu yüzden Primera denilebilir.Ancak işin içine yakıt tüketimi,servis fiyatları ve 2.el değeri girince Corolla ön plana çıkar.Bu biraz da bütçe meselesi yani.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: enoman

    yakıt,parça kısaca kullanım maliyetleri önemliyse Corolla;yok ben rahatıma bakarım servisi,yakıtı beni sarsmaz dersen daha teknolojik ve daha konforlu bir araç olan Primera.Primera D,Corolla C segmentidir zaten.Sırf bu yüzden Primera denilebilir.Ancak işin içine yakıt tüketimi,servis fiyatları ve 2.el değeri girince Corolla ön plana çıkar.Bu biraz da bütçe meselesi yani.

    +

    Ayrıca Toyota Corolla 1.6 Sol...(Albea Sole değil ki kardeşim bu.)




  • çok teşekkürler arkadaşlar benim için önemli olan bütçe o zaman arabamız belli oldu, fakat toyotanın 1,4 ü daha iyi diyenler oldu, kasa biraz büyük olduğu için emin olamadım ne dersiniz?
  • Toyota 1.6 Sol bencede ikinci el olsun parça ve servis ağı olsun Toyota
  • corollalardaki 1.4 motorlarda bi kere sol donanım yoktur sadece terradır sanırım 90 hp olması lazım corolla c sınıfıdır primera ise d sınıfıdır donanımı primeranın daha iyidir ama 2. el fiyatları yerlerde gezer yakıtı hemen hemen birbirine eşittir ben 1.4 tavsiye etmem 1.6 corolla sol iyidir ben olsam corollayı seçerdim ama primerada güzel makina
  • Bencede corolla daha iyidir.ama kerem arkadaşım ben 1.4 corolla gördün.4 cam otomatik, şanzıman otomatik ve sol' ün donanımına sahip.(acaba opsiyonelmi satın alındı)1.4 motor biraz ağır kalır ama yakıtı ekonomiktir.bence 1.6 motoruna baksan senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.zaten diğer araçların 1.4 lt motoruna göre kıyaslanacak olursa toyotanın 1.6 lt'lik motoru bile çok ekonomik.yalnız dikkat etmen gereken hususlar var hasan arkadaşım.2001-2004 arası yağ eksiltiyor.ona göre hazırlıklı ol.alacağın araca iyi baktır.
  • arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim
  • 2004 değil de 2005 1,6 sol corollalara bakın, makyajlı kasalar 2005 model ile başladı.
  • 2006 corolla sahibiyim. 2006 da 1.4 benzinli arac neredeyse hic satmadilar, kasaya yeterli gelmiyor diye.

    1.4 dizelden bahsediyorsan dizel 1.4 araba icin guzel.

    bence dizel al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.