Arkadaşlar Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb aracım var. Bundan 15 gün önce aracın cd çalar, yol bilgisayarının olduğu ekranın görüntüsü sabah arabaya bindiğimde gitmişti, bir gün önce bir şey yoktu. Benzer sorunları olanları nette araştırdım ve bu sorunu yaşayanlar cihazlarının kendiliğinden düzeldiğini yazmışlar ve bu sorunun bu araçta sık rastlandığını yağmurlu günlerde meydana geldiğinden bahsetmişler. Cihazda yol bilgisayarı da dahil olmak üzere hiç çalışmıyor. Yani elektrik sanki hiç gelmiyor bu kısma. Sigortalarda da sorun yok. Servisi 150 euro civarında bir ücretle tamiri yapılır dedi ama İstanbula göndereceğiz dediler ben de göndertmedim o kadar para verene kadar mp3 bile çalmayan bir cihaz yerine yenisini alırım dedim. Fakat cihazın olduğu kısımda çerçevesi ile söküldüğü için yeni bir mp3 çalar cihaz alsam çerçevenin de değişmesi lazım. Ayrıca yol bilgisayarı özelliğinden de vazgeçmem gerekecek. Aslında navigasyonlu, tvli, geri görüş kamerası olan, mp3 çalan bir cihaz da düşünmüyor değilim. Uygun fiyatlı tam uyumlu bir cihaz bulursam onu da alabilirim. Sizin öneriniz ne olur acaba veya kendiliğinden düzelir mi dersiniz :) ?