TOYOTA COROLLA CROSS HYBRİD 5.NESİL HİBRİT TEKNOLOJİSİ.DONANIM HABER GÖKHAN AYDIN 08.03.2025 (7. sayfa)
-
-
Bayaramda İstanbulda idim trafiği iliklerime kadar yaşadım
kozyatağından şişliye 2 saatde geldim
öleceğim zannettim öyle bunaldım aracın içinde 20 cm 20 cm gidiyorduk..
Düşmanımın başına vermesin o trafiği..
_____________________________ -
Ağustos trafiğe çıkışlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzam şu an itibariyle kural içidir sanırım. -
12.ay çıkışlı bizim genji
hayırlısı olsun kazasız belasız cümlesine..
Selamlar,
Flame veya Flame X arabasına Passion X farı takmayı deneyen oldumu acaba.
_____________________________ Saygılar... -
Hiç duymadim , boyle bir şey... Olsa bile çok maliyetli olur .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Uzun süredir işlerim çok yoğun, buralara pek bakamıyorum. 😊🙏🏼😎 Arka kapıyı otoparkta çizmiştim, Ramazan ayında boyattım. 🚗🔧✨ Güzel işçilik çıkardılar, memnun kaldım. 👍😊💯 Ayrıca otomatik bagaj, anahtarsız giriş ve ön arka pacalik siparişi verdim; yurt dışından gelecekmiş, haber verecekler. 📦🚗🔑 Boyanan kapıya boya koruma işlemiyle beraber bu işlemleri de yapacaklar. 🛡️✨🚗 Ne kadar tutacak bilmiyorum, 10.000 kapora verdim sadece. 💰🤔💵 Başka da yaptıracak bir şey kalmıyor. 😌👍🍀 Allah sağlık verirse uzun süre kullanmak istiyorum, çok memnunum. 🙏❤️😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 7 Nisan 2025; 21:21:10 >
daha önce auris ve nissan note farı sökmüşlüğüm var far maliyeti olur ve işçilik sanırım soketler aynıdır
görseli değiştirmek mi istiyorsunuz olay nedir tam olarak..
Selamlar hayırlı olsun şimdiden
bende Genji den çok memnunum aynı fikirdeyim uzun yıllar binmek istiyorum araca
sağlam konforlu işlevsel ve güvenli..
herkese merhaba
haftaya passsin-x pack ile aranıza katılacağım inşallah
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
bu süreçte çok video izledim test baktım
youtube de "car care nut" isimli sayfayı çok izledim
bir toyota hibrit araçla asla yapmamanız gereken 5 şeyi uzunca anlattığı bir video var
kısaca yazmak istiyorum faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
1: Arka koltuğun üzerine veya hibrit akünün bulunduğu alanın üzerine büyük miktarlarda su dökmeyin
2: Yakıt doldurmadan önce Toyota hibritinizin yakıt kapağını 30 dakikadan fazla açık bırakmayın.
3: Gerekmediğinde Toyota hibritinizde B-Modunu veya motor frenini kullanmayın. Sadece gaz kilometrenizi azaltmakla kalmaz, aynı zamanda hibrit sistem üzerinde stres yaratır.
4: Toyota hibritinizi asla motor yağı ile aşırı doldurmayın. Bu her araba için geçerlidir, ancak hibritler için daha kötüdür çünkü yağı girişte biriktirme eğilimindedirler.
5: Toyota hibritinizden asla hibrit olmayan başka bir arabayı takviye ile çalıştırmayın. Bununla birlikte, başka bir Toyota hibritini sorunsuz bir şekilde başlatabilirsiniz.
Ben daha hizli yavaslamak istedigimde veya daha dik yokus inerken b modunu kullaniyorum. Hem fren pedalina daha az basiyorum hemde bataryalar daha hizli sarj oluyor.
Bataryalar doluyken b moduna alirsam arac benzin motoruna gecip motor freni yapiyor. Belki bataryalar doluyken b modunu kullanmayin deseniz mantikli olabilir o zaman zaten pratik bir faydasi yok.
Hayirli gunler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
dik yokuş inerken piller fazla ısınmasın diye konulduğunu okumuştum
vitesli araçlarda aracı boşa atıp süzülme denen işi yapıyor sanki
pil ömrünü uzatmak için öneriliyor
bu arada başka bir yerde de aracı (başka bir corolla cross hibrit olsa dahi) takviye yaptırmayın diyor
ne kadar doğru bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 9 Nisan 2025; 16:34:47 >_____________________________ -
Honda da süzülme değil frenleme yapıyor B. Takviye gerekti diyelim ve yol yardım da yok senaryoda; jump starter kullanabiliyormuyuz?
Ben 12v akuyu mumkun oldugu kadar kullanmamaya calisiyorum. Yol kenarinda beklemem gerekirse arabayi kapatmiyorum mesela. Nasil olsa durdugu yerde bisi yaktigi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bunu bilemiyorum
Aracı teslim aldığımda soracağım
Kitapçık verirlerse ona da bakarım
Herkese çok selamlar. Corolla Cross'un batarya kapasitesi ile ilgili net bir bilgi bulamadım. 4,08 Ah olarak geçiyor ama elektrikli araçlardaki gibi kW karşılığı tam olarak yazmıyor. Voltajının 200-300V olduğu tahmin edilerek yaklaşık 1,3 kW deniyor. Net bir bilgi var mı bu konuda?
Bir de kablosuz android auto hangi yıl sonrası araçlarda mevcut?
_____________________________ Two days before the day after tomorrow.. -
Kablosuz android auto 2024 modellerden itibaren var.
Aracı yetkili servisten teslim aldım. Otomatik bagaj kapağı, anahtarsız giriş sistemi ve pacalik taktırma işlemlerini başarıyla tamamladılar; işçilik kalitesi oldukça yüksek ve son derece memnunum. 👍😊👏 Ayrıca aracımın kamera sisteminin güncellemesinin yapıldığını öğrendim, içeriği hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. 🤔🚗🎥 Aracım Haziran 2024 model olup, siz de servis ziyaretinizde bu güncellemenin içeriği hakkında bilgi alabilirsiniz. 🗓️ℹ️🔎 Tüm işlemler için işçilik dahil toplam 50.000 TL ödeme yaptım. 💸💳✅ Toyota yol yardım hizmetimi de uzattım. 🚗🛡️👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 11 Nisan 2025; 14:10:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı