Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA CROSS HYBRİD 5.NESİL HİBRİT TEKNOLOJİSİ.DONANIM HABER GÖKHAN AYDIN 08.03.2025 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
35
Favori
27.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bayramda çamur yağmıştı nano kaplama yaptırmıştım genjiye silmem yeterli oluyor.lastik parlatmanın performansını beğendim bu arada..

TOYOTA COROLLA CROSS HYBRİD 5.NESİL HİBRİT TEKNOLOJİSİ.DONANIM HABER GÖKHAN AYDIN 08.03.2025

TOYOTA COROLLA CROSS HYBRİD 5.NESİL HİBRİT TEKNOLOJİSİ.DONANIM HABER GÖKHAN AYDIN 08.03.2025

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayaramda İstanbulda idim trafiği iliklerime kadar yaşadım

kozyatağından şişliye 2 saatde geldim

öleceğim zannettim öyle bunaldım aracın içinde 20 cm 20 cm gidiyorduk..

Düşmanımın başına vermesin o trafiği..

Ağustos trafiğe çıkışlı

12.ay çıkışlı bizim genji

hayırlısı olsun kazasız belasız cümlesine..

Flame veya Flame X arabasına Passion X farı takmayı deneyen oldumu acaba.

Hiç duymadim , boyle bir şey... Olsa bile çok maliyetli olur .

• Uzun süredir işlerim çok yoğun, buralara pek bakamıyorum. 😊🙏🏼😎 Arka kapıyı otoparkta çizmiştim, Ramazan ayında boyattım. 🚗🔧✨ Güzel işçilik çıkardılar, memnun kaldım. 👍😊💯 Ayrıca otomatik bagaj, anahtarsız giriş ve ön arka pacalik siparişi verdim; yurt dışından gelecekmiş, haber verecekler. 📦🚗🔑 Boyanan kapıya boya koruma işlemiyle beraber bu işlemleri de yapacaklar. 🛡️✨🚗 Ne kadar tutacak bilmiyorum, 10.000 kapora verdim sadece. 💰🤔💵 Başka da yaptıracak bir şey kalmıyor. 😌👍🍀 Allah sağlık verirse uzun süre kullanmak istiyorum, çok memnunum. 🙏❤️😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 7 Nisan 2025; 21:21:10 >

daha önce auris ve nissan note farı sökmüşlüğüm var far maliyeti olur ve işçilik sanırım soketler aynıdır

görseli değiştirmek mi istiyorsunuz olay nedir tam olarak..

Selamlar hayırlı olsun şimdiden

bende Genji den çok memnunum aynı fikirdeyim uzun yıllar binmek istiyorum araca

sağlam konforlu işlevsel ve güvenli..

haftaya passsin-x pack ile aranıza katılacağım inşallah

herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

bu süreçte çok video izledim test baktım

youtube de "car care nut" isimli sayfayı çok izledim

bir toyota hibrit araçla asla yapmamanız gereken 5 şeyi uzunca anlattığı bir video var

kısaca yazmak istiyorum faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

1: Arka koltuğun üzerine veya hibrit akünün bulunduğu alanın üzerine büyük miktarlarda su dökmeyin

2: Yakıt doldurmadan önce Toyota hibritinizin yakıt kapağını 30 dakikadan fazla açık bırakmayın.

3: Gerekmediğinde Toyota hibritinizde B-Modunu veya motor frenini kullanmayın. Sadece gaz kilometrenizi azaltmakla kalmaz, aynı zamanda hibrit sistem üzerinde stres yaratır.

4: Toyota hibritinizi asla motor yağı ile aşırı doldurmayın. Bu her araba için geçerlidir, ancak hibritler için daha kötüdür çünkü yağı girişte biriktirme eğilimindedirler.

5: Toyota hibritinizden asla hibrit olmayan başka bir arabayı takviye ile çalıştırmayın. Bununla birlikte, başka bir Toyota hibritini sorunsuz bir şekilde başlatabilirsiniz.

• maligezgin kullanıcısına yanıt
    B modu haric diger dedikleriniz de sorun yok.

Benim honda hibridim vwr b modunu hergun kullaniyorum, kitapcikta da aksi soylenmemis, toyota kitapciginda da söylendiğini sanmiyorum.

Ben daha hizli yavaslamak istedigimde veya daha dik yokus inerken b modunu kullaniyorum. Hem fren pedalina daha az basiyorum hemde bataryalar daha hizli sarj oluyor.

Bataryalar doluyken b moduna alirsam arac benzin motoruna gecip motor freni yapiyor. Belki bataryalar doluyken b modunu kullanmayin deseniz mantikli olabilir o zaman zaten pratik bir faydasi yok.

Hayirli gunler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

dik yokuş inerken piller fazla ısınmasın diye konulduğunu okumuştum

vitesli araçlarda aracı boşa atıp süzülme denen işi yapıyor sanki

pil ömrünü uzatmak için öneriliyor

bu arada başka bir yerde de aracı (başka bir corolla cross hibrit olsa dahi) takviye yaptırmayın diyor

ne kadar doğru bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 9 Nisan 2025; 16:34:47 >

Honda da süzülme değil frenleme yapıyor B. Takviye gerekti diyelim ve yol yardım da yok senaryoda; jump starter kullanabiliyormuyuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bunu bilemiyorum

Aracı teslim aldığımda soracağım

Kitapçık verirlerse ona da bakarım

• Herkese çok selamlar. Corolla Cross'un batarya kapasitesi ile ilgili net bir bilgi bulamadım. 4,08 Ah olarak geçiyor ama elektrikli araçlardaki gibi kW karşılığı tam olarak yazmıyor. Voltajının 200-300V olduğu tahmin edilerek yaklaşık 1,3 kW deniyor. Net bir bilgi var mı bu konuda?

Bir de kablosuz android auto hangi yıl sonrası araçlarda mevcut?

Kablosuz android auto 2024 modellerden itibaren var.

• Aracı yetkili servisten teslim aldım. Otomatik bagaj kapağı, anahtarsız giriş sistemi ve pacalik taktırma işlemlerini başarıyla tamamladılar; işçilik kalitesi oldukça yüksek ve son derece memnunum. 👍😊👏 Ayrıca aracımın kamera sisteminin güncellemesinin yapıldığını öğrendim, içeriği hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. 🤔🚗🎥 Aracım Haziran 2024 model olup, siz de servis ziyaretinizde bu güncellemenin içeriği hakkında bilgi alabilirsiniz. 🗓️ℹ️🔎 Tüm işlemler için işçilik dahil toplam 50.000 TL ödeme yaptım. 💸💳✅ Toyota yol yardım hizmetimi de uzattım. 🚗🛡️👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 11 Nisan 2025; 14:10:32 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.