Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.6 Terra VV-Tİ Special fikirlerinizi bekliyorum (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
90.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fotoyu çektim ama buraya koyamıyorum nasıl eklenecek? kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor..

    ama abs ışığı en sol üstteki motor ışığının hemen altında oluyor.. (sizin araçta motor uyarı ışığı yanıyordur onun altında)
    kontağı açınca yanıp 3-5 saniyede sönüyor
    ve ışık şu şekilde:
    (ABS)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail64 -- 21 Nisan 2009; 12:28:58 >
  • bak ilk olarak cevaplaya tıkla sonra alt tarafta mavi renkte buraya resim koymak için tıklayın yazıyor oraya tıkla orada gözat yazıyor resim neredeyse seç tamama tıkla bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
  • aynen uyguladım bu sefer de boyut büyük diye kabul etmedi. boyutu nasıl küçültürüz?
  • resmi sağ tıklayıp düzenleye tıklayın paintten biraz daha küçültürseniz olur sanırım.teşekkürler.
  • Merhaba Kral 2000.Bende babam için Toyota Corolla 1.6 Sol arıyorum.sizin arabanın özelliklerini bilmiyorum.babam öğretmen olduğu için sık araba değiştiren birisi değil o yüzden uzun yıllar kullanabileceği bir araba olsun istiyorum. senin arabanın kilometresi kaçta ve diğer donanım özelliklerini neler.her yerde arıyorum valla bir türlü bulamıyorum. eğer anlaşırsak almayı isterim arabanı..
  • ben karabükte oturuyorum aracımı ağustosta falan aldım bu sene.sıralı sistem brc lpg taktırdım.benim aracım yaklaşık 110.000 kilometrede.bence önemli olan arabanın kaç bin kilometrede olduğu değil o kilometrenin nasıl yapılmış olmasıdır.araba gerçekten çok temiz.rengi beyaz.modelinin en üst sınıfında full donanım internetten de sol modelin özelliklerine bakabilirsin 2000 model sol.hem de akıllı motor.klimalı biz 19 milyara almıştık ama 18 e falan vermeyi düşünüyoruz.araç çok temiz herşeyi orjinal yedek lastiği bile hiç kullanılmamış.kazasız belasız.lpg yi 1milyar 600 e taktırdım.siz nerede oturuyorsunuz.belki anlaşırız.biz yazın satmayı düşünüyorduk ama kısmet.hayırlısı neyse o olsun.zaten ihtiyacımız olmasa babamın bu arabayı hayatta satmayacağını.çürüyene kadar kullanacağını adım gibi biliyorum.bir de tüp taktırınca araba bize yaklaşık 20 milyara mal oldu.satmayız diye düşünüyorduk ama ihtiyacımız var şu anda.
    Corolla 1.6 Sol´ün standart donanım listesinde sürücü havayastığı, ABS+EBD, yol bilgisayarı, elektrik kumandalı dört cam, immobilizer, kaza anında katlanabilen direksiyon mili ve pedallar, motor devrine duyarlı ve yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, uzaktan kumandalı merkezi kilit, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, ön sis farları, sesli far açık uyarısı, altı hoparlörlü müzik sistemi bulunuyor.
    gerçekten çok ekonomik ve performansı yüksek bir araç.bu araçtan kullananlara sorabilirsin kesinlikle sanayiye girmez.(bakımları hariç).ve de uzun yıllar kullanabilirsiniz.
    Yanıtınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 23 Nisan 2009; 17:29:25 >




  • ben Eskişehirdeyim. Fiyatı ve Km si biraz fazla gibi geldi bana. biraz dah keseme uygun istiyorum.Forumda eğer başka satmayı düşünen olursa görüşebilirim.ilgin için teşekkür ederim Kral2000..
  • hocam sizin istediğiniz fiyat nerelerde olsun istersiniz.adamlar eski kasalara 15-16 milyar veriyorlar.kmsi de orjinal 9 yaşında araba 110.000-115.000 kilometre o kadar fazla değil bence.hem bu modeldeki arabalar 16 milyardan başlıyor.siz fiyatın nerelerde olmasını istersiniz.bizim aracın aynalar tampon herşeyin rengi gövdeyle aynı diğerleriyle karıştırılmasın.sınıfının en full modeli yani.ayrıca istediğiniz tamirciye gösterebilirsiniz.(ciddiyseniz).teşekkürler.

    http://www.sahibinden.com/toyota_corolla_2000_model_1_6_sol_special_ac_full-_full_WQQaXQQ4651553WQQpXQQdisplayitem

    bide bu araca bakın daha 2007 yılında bu kadar kilometre.benim araç bunun aynısı.ayrıca daha temiz ve kilometresi düşük.bence kilometresini abartmayın.
    siz bir fiyat verin.belki anlaşabiliriz.

    babamla konuşurum bu sitede o kadar iletişim kurduk sizin için kolaylık sağlar babamda.hem araba ile ilgili soracağınız şeyleri yine bu siteden konuşabiliriz.yabancıya gitmesin.malum bu devirde kimin ne olduğunu anlamak çok zor.cevabınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 26 Nisan 2009; 12:18:13 >




  • Hocam ilgin için teşekkür ederim ancak ben km si daha düşük ve fiyatı daha uygun bakıyorum. bursada ve bir kaç yerde var. ancak hiç görüşme fırsatım olmadı..ben sizzinle tekrar görüşeceğim gerekirse telefonlaşırızda. tekrar teşekkürler.
  • arkadaşlar ben de bu tip corollalarla ilgileniyorum. yalnız bir sorum olacak.
    sahibinden. com da araştıma yaparken
    1.6 sol ve 1.6 terra special modelleri kafama takıldı. arabalar birbirinin aynısı gibi.
    acep aralarında ne farklar var sizden yardım istiyorum. ikisinde de yol bilgisayarı gördüm resimlerinde.
  • sol'de : + olarak 4 hava yastığı, kadife koltuk, elk aynalar, EBD destekli ABS var ve sadece 1.6 motor..
    terra speciallerin 1. 4 ve 1.6 iki motor türü var
    ama terra specialler de işini görür
  • 99 MODEL DEN ITIBAREN BASLIYOR SOL TERRA MODELLERI
    TERRA MODELLERIN DONANIMLARI
    SOL LERE GORE DAHA AZ
    TERRA DA 4 CAM OTOMATIGI 8 AIRBAG OLMUYOR CELIK JANT OLMUYOR BAZI OZELLIKKLERI MANUEL OLUYOR AC GIBI VESAIRE DAHA COK SEY SAYARIZ
    SOLLER DE ISE FULL DONANIMLISI OLMAKLA BERABER FIYATLARIDA ARTIYOR
    TERRA YERINE SOL ALMAK DAHA MANTIKLI
    EĞER İSTERSENİZ BİZDE 2000 MODEL TOYOTA COROLLA 1.6 VVT-İ SOL VAR İLGİLENEN OLURSA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 28 Nisan 2009; 19:50:46 >
  • sayın kral 2000
    sizin arabanız için istediğiniz rakam çok fazla, bahsettiğiniz rakam artık bir üst corolla kasası için telafuz ediliyor. sizin bahsettiğiniz iyimser rakamlar sadece internette telafuz ediliyor. Gerçek piyasada rakamlar daha farklı, saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yingyang -- 28 Nisan 2009; 23:38:15 >
  • !!!!
    99da başlayanlar sol değil LUNA diye geçer SOL olanlar vvti motor olanlarda 2000 yılında başladı.
  •  Toyota Corolla 1.6 Terra VV-Tİ Special fikirlerinizi bekliyorum


    bizim araçlarda abs ışığı bu şekilde. kontağı açınca 2-3 sn yanıyor ve sönüyor.

    biraz geç oldu kusura bakma kral2000

    dipnot: resim küçük olmuş. alternatif link : http://www.loadtr.com/372633-kadran.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fisherman06 -- 30 Nisan 2009; 21:53:13 >




  • teşekkürler fisherman06 ama benim aracım 2000 model yani eski kasa değil.bunu başında belirtmiştim.ama yinede ilginiz için teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yingyang

    sayın kral 2000
    sizin arabanız için istediğiniz rakam çok fazla, bahsettiğiniz rakam artık bir üst corolla kasası için telafuz ediliyor. sizin bahsettiğiniz iyimser rakamlar sadece internette telafuz ediliyor. Gerçek piyasada rakamlar daha farklı, saygılarımla...


    benim bu konuda fazla bir bilgim yok sanırım.bilgilendirirseniz teşekkür ederim.bir de siz benim aracıma fiyat verin.aracım 2000model toyota corolla 1.6 vvt-i sol
  • abs ışığı eski-yeni kasada farketmez. turuncu renkli ortasında abs diye yazar. sürekli yanarsa arızalı demektir. asıl ABS beyni ise bizim araçlarda farklı yerde. İşten anlamayan tamirciye gösterirsen bu araçta abs yok der. Ben 4-5 tamirciye sordum. Bilemediler. Gerçekten işten anlayan bi arkadaş abs beynin gösterdi. sağ ön farın hemen arkasında.
    Benim aracım da 2001 sol ac. Piyasa fiyatı 15-16 gibi. üstü ve altı aracın temizliğine göre değişir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zeync

    abs ışığı eski-yeni kasada farketmez. turuncu renkli ortasında abs diye yazar. sürekli yanarsa arızalı demektir. asıl ABS beyni ise bizim araçlarda farklı yerde. İşten anlamayan tamirciye gösterirsen bu araçta abs yok der. Ben 4-5 tamirciye sordum. Bilemediler. Gerçekten işten anlayan bi arkadaş abs beynin gösterdi. sağ ön farın hemen arkasında.
    Benim aracım da 2001 sol ac. Piyasa fiyatı 15-16 gibi. üstü ve altı aracın temizliğine göre değişir.


    ARKADAŞIM DEDİĞİN OLAY BENİM DE BAŞIMA GELDİ. ALDIĞIM ADAM ABS VAR DEDİ AMA IŞIK YANMIYORDU YETKİLİ SERVİSE GİTTİK SATIŞ GÖREVLİSİ GİBİ ADAM BAKTI YOK DEDİ. AMA BİZE SATAN ADAM VAR DİYE ISRAR EDİYOR . ACABA ABS BEYNİNİN RESMİNİ ÇEKİP GÖNDEREBİLİRMİSİN ÜZERİNDE NE YAZIYOR ? BİZİM ARAÇ COROLLA SOL




  • hepinize teşekkürler.benim aracımın fiyatıyla ilgili biraz daha bilgilendirirseniz çok sevinirim.aracım corolla sol 2000 1.6 vvt-i.Almak İsteyen Olursa Satmayı Düşünürüm.Rengi Beyaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 4 Mayıs 2009; 8:22:20 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.