Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.6 Terra VV-Tİ Special fikirlerinizi bekliyorum (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
90.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • demirçelik, oraya bende takmayı düşümdüm ama cok aşağıda oluyor ve kullukustunu kullanmayı engelleyebiliyor. ayrıca dijital göstergede radyo bilgilerini goremiyoruz budurumda.

    kral2000 yaşadığın yer de bunda etkilidir sanırım ama izolasyon biraz kotu zaten, 2001 sol-special var full, aldıgın arac içinde fena fiyat değil gulegule kullan için rahat etsin, ben satsam diyorum ama duruyorum bidaha vazgeçemiyceksin corolladan
    (kendimden biliyorum satmaya kıyamıyorum bidaha nasıl bulurum diye)
  • arkadaşlar size fazla soru sorduğum için özür dilerim ama şu abs ışığını lütfen bi gönderiverin ne olur.beni cevapsız bırakmayacağınızı biliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.sağolun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 28 Şubat 2009; 15:27:08 >
  • arkadaşlar şu abs ışığının resmini bir gönderebilirseniz çok sevinirim gönderemezseniz de canınız sağolsun.bir de ben 2000 sol vvt-i ye spoyler taktırmak istiyorum bununla ilgili düşüncelerinizi ve varsa resimlerinizi alabilirmiyim
  • bizzimkinde abs yok ama içindeki havayastığı vs ışıkları kırmızı..abs de kırmızı olması lazım.bi ara bizde spoyler taktırmayı düşündük ama vazgeçtik.sen yakıştırıyosan taktır ama bence normal hali daha güzel.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kral 2000

    arkadaşlar şu abs ışığının resmini bir gönderebilirseniz çok sevinirim gönderemezseniz de canınız sağolsun.bir de ben 2000 sol vvt-i ye spoyler taktırmak istiyorum bununla ilgili düşüncelerinizi ve varsa resimlerinizi alabilirmiyim


    kontak anahtarını çevirince (motoru çalıştırmadan yanar ya hani göstergedeki ışıklar), solda yanması gereken uyarı ışığı.

    akşam göndermeye çalışırım.
  • inşallah gönderebilirsin gönderirsen çok sevinirim çünkü şu anda arabamı satmaya kalksam arabamda abs olup olmadığını bilemiyecem.bir de galiba sol modellerinde yani benim arabamda abs ile esp mi ebs mi ne standartmış.bir de onun hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. şu resmi gönderebilirsen çok teşekkürler gönderemezsen de canın sağolsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 24 Mart 2009; 17:06:35 >
  • abs ışığının resmini acil olarak gönderebilecek birisi var mı.çok merak ediyorum
  • servise falan birine sor bence sana burdan hayır yok baksana..
  • tamam da bizim buralarda bırak servisi toyotaya bakan sanayi bile zor bulunuyo
  • neyse heralde bu fren konusunda sizlerden bir cevap gelmiyecek.ben de başka bi şey soruyum bari ben de soru çok.ya arkadaşlar bizim arabamız daha öncede belirttiğim gibi corolla sol 2000 vvti sizlere soracağım soru şu biz arabamızla bir yere giderken kısa mesafelerde bile kulaklarımızda tıkanıklık oluyor önceden broadway var dı ondada oluyordu ama olması için en az 100-150 kilometre gitmemiz gerekiyordu.nedense bu corolla yı alalı özelliklede yokuş aşağı inerken kulaklarımızda tıkanıklık oluşuyor.sizin de böyle sorunlarınız var mı yoksa bu benim arabamdan mı kaynaklanıyor.bu haftasonu 60 kilometrelik köye gittik.gidiş geliş yaklaşık 140 kilometre yaptık kulaklarımızda çok büyük tıkanıklık oluştu hatta annem ağrıdığını bile söyledi bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim.ben bunun sebebini arabadan hiç motor sesi çıkmadığı sadece rüzgar sesini duyduğumuz için olduğunu düşünüyorum ama sizlerin de görüşlerini almak beni rahatlatacaktır.




  • O tıkanıklık arabayla ilgili değil
    yükseklik farkına bağlı olarak basınç farkı oluşur

    yokuş inerken veya çıkarken bunu yaşarsınız.
    brodvey veya toyotayla ilgisi yok..

    quote:

    Orjinalden alıntı: kral 2000

    neyse heralde bu fren konusunda sizlerden bir cevap gelmiyecek.ben de başka bi şey soruyum bari ben de soru çok.ya arkadaşlar bizim arabamız daha öncede belirttiğim gibi corolla sol 2000 vvti sizlere soracağım soru şu biz arabamızla bir yere giderken kısa mesafelerde bile kulaklarımızda tıkanıklık oluyor önceden broadway var dı ondada oluyordu ama olması için en az 100-150 kilometre gitmemiz gerekiyordu.nedense bu corolla yı alalı özelliklede [size=2]yokuş aşağı inerken kulaklarımızda tıkanıklık oluşuyor.sizin de böyle sorunlarınız var mı yoksa bu benim arabamdan mı kaynaklanıyor.bu haftasonu 60 kilometrelik köye gittik.gidiş geliş yaklaşık 140 kilometre yaptık kulaklarımızda çok büyük tıkanıklık oluştu hatta annem ağrıdığını bile söyledi bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim.ben bunun sebebini arabadan hiç motor sesi çıkmadığı sadece rüzgar sesini duyduğumuz için olduğunu düşünüyorum ama sizlerin de görüşlerini almak beni rahatlatacaktır.




  • ben de sizin gibi düşünüyorum ama broadwayda neden böyle olmuyordu onu anlayamadım.hadi arkadaşlar ne olur bununla ilgili görüşlerinizi söyleyin var sada bilgilerinizi tabiki.
    sırf bunun yüzünden babam arabayı değiştirmeyi bile düşünüyor.çünkü gerçekten bu küçümsenebilecek bir tıkanıklık değil.

    LÜTFEN BU KONUYA BİR CEAP YAZIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 10 Nisan 2009; 8:15:41 >
  • kral 2000, abs ışığı bende de yanmıyordu dün bir ustaya gösterdim adam bu arabada abs yok dedi kaputu açıp baktı burada abs beyni olması lazım dedi. bugün toyota servisini aradım 2001 corolla sol lerde abs var mı dedim adam bazılarında var bazılarında yok dedi. halbuki geçen sene bana satan adam var demişti. ve gene iddaa ediyor var diye. anlamadım gitti ne biçim iştir. bence sen de bir tamirciye göster...
  • Çünkü o mesfeyi brodveyle ve toyotayla farklı hızlarda alırsınız..
    Ani çıktığınız veya indiğiniz için basınç farkı çabuk belirir
    yürüyerek inip çıkarsanız bunu hissetmezsiniz

    quote:

    Orjinalden alıntı: kral 2000

    ben de sizin gibi düşünüyorum ama broadwayda neden böyle olmuyordu onu anlayamadım.hadi arkadaşlar ne olur bununla ilgili görüşlerinizi söyleyin var sada bilgilerinizi tabiki.
    sırf bunun yüzünden babam arabayı değiştirmeyi bile düşünüyor.çünkü gerçekten bu küçümsenebilecek bir tıkanıklık değil.

    LÜTFEN BU KONUYA BİR CEAP YAZIN




  • ben daha o abs ışığını bilmiyorum belki benim arabamda vardır.bi gönderen olsa keşke
    quote:

    Orjinalden alıntı: NERO START SMART

    kral 2000, abs ışığı bende de yanmıyordu dün bir ustaya gösterdim adam bu arabada abs yok dedi kaputu açıp baktı burada abs beyni olması lazım dedi. bugün toyota servisini aradım 2001 corolla sol lerde abs var mı dedim adam bazılarında var bazılarında yok dedi. halbuki geçen sene bana satan adam var demişti. ve gene iddaa ediyor var diye. anlamadım gitti ne biçim iştir. bence sen de bir tamirciye göster...
  • yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

    quote:

    Orjinalden alıntı: ismail64

    Çünkü o mesfeyi brodveyle ve toyotayla farklı hızlarda alırsınız..
    Ani çıktığınız veya indiğiniz için basınç farkı çabuk belirir
    yürüyerek inip çıkarsanız bunu hissetmezsiniz

    quote:

    Orjinalden alıntı: kral 2000

    ben de sizin gibi düşünüyorum ama broadwayda neden böyle olmuyordu onu anlayamadım.hadi arkadaşlar ne olur bununla ilgili görüşlerinizi söyleyin var sada bilgilerinizi tabiki.
    sırf bunun yüzünden babam arabayı değiştirmeyi bile düşünüyor.çünkü gerçekten bu küçümsenebilecek bir tıkanıklık değil.

    LÜTFEN BU KONUYA BİR CEAP YAZIN






  • arkadaşlar bende 2000 model toyota corolla 1.6 vvt-i sol A/C var.rengi beyaz.gerçekte temiz bir araba brc marka sıralı sistem lpg taktırdım (daha yeni taktırdım).arabamı satmayı düşünüyorum çünkü köye sık gidip geldiğimiz için arabamı yıpratmak istemiyorum.yeni aldım bi de altı yere yakın biraz köyde engebeli olduğu için altı yere değebiliyor.renault broadway falan almak istiyorum bunu almadan önce broadway vardı altı deymiyordu.corollayı bu yüzden satıyorum.sizce şu sıralarda ne kadar eder.ötv den dolayı biraz düştü tabi fiyatı.ama yaza doğru çıkacağını tamin ediyorum.sizce ne yapmalıyım.arabamı şimdi ve yazın sizce ne kadara satarım.görüşlerinizi bekliyorum.
  • quote:


    arkadaşlar bende 2000 model toyota corolla 1.6 vvt-i sol A/C var.rengi beyaz.gerçekte temiz bir araba brc marka sıralı sistem lpg taktırdım (daha yeni taktırdım).arabamı satmayı düşünüyorum çünkü köye sık gidip geldiğimiz için arabamı yıpratmak istemiyorum.yeni aldım bi de altı yere yakın biraz köyde engebeli olduğu için altı yere değebiliyor.renault broadway falan almak istiyorum bunu almadan önce broadway vardı altı deymiyordu.corollayı bu yüzden satıyorum.sizce şu sıralarda ne kadar eder.ötv den dolayı biraz düştü tabi fiyatı.ama yaza doğru çıkacağını tamin ediyorum.sizce ne yapmalıyım.arabamı şimdi ve yazın sizce ne kadara satarım.görüşlerinizi bekliyorum.


    2001 1.6 terrayı (abs yok,tek hava yastığı ve klima vardı) ötv indiriminden sonra toyotaya takasta 13.500e verdik.Sizin aracınız daha dolu,14-15 arası satabilirsiniz diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parietale -- 18 Nisan 2009; 14:43:13 >




  • ilginç

    kullandığınız araçta abs olup olmadığını anlamak için ışıkmı gerekiyor.

    çıkarsın belirli bir hıza . ani fren yaparsın. eğer takur tukur sesler geliyorsa abs var demektir.

    bizde 98 corolla speccial var. hala ışıgın nasıl bişey olduğunu merak eden varsa 2-3 gün sonra çeker yollarım

    birde kral2000 sizdeki kulak tıkanması yükselti farkı ile alakalı. broadway ile yavaş gidiyormuşsunuzdur. corolla ile hızlı gidince aniden basınç değişimi yaşıyorsunuzdur

    kulak dengelemesi yapın. sorununuz kalmaz.
  • olsun yinede şu fotoğrafı görsem içim daha rahat edecek.resimi göndereceğiniz için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.