Şimdi Ara

Toyota CHR HYBRİD aracım hakkında kullanıcı yorumum ! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
18
Favori
276.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muzaffer demir M kullanıcısına yanıt
    Şu forumda okuduğum en faydalı yazılardan birini yazmışsınız. Sağolun.
  • Emeğinize sağlık çok güzel ve açıklayıcı bir yazı olmuş 👍
  • Sayfa basinda li-ion piller uygun degil denmis ama ioniq li-ion pil kullaniyor. Bende ioniq in plug in hibritini bekliyorum fakat , fiyat baya tuzluca olabilir, 118 bin normali iken ingilterede plug in 20-30 bin daha pahalliya satiliyor demektir, boyle bir araba icin 150k ya yakin bir deger bence biraz fazla ve alinacagini zannetmiyorum. Merak ettigim hangi aracin daha basarili hibrit oldugu ioniq mi chr mi ?(yakit acisindan )
  • prozium77 P kullanıcısına yanıt
    Toyota Hybrid için Liion kullanmıyor ama plug in hybridlerde Liion yapmış çünkü fişe de takıyorlar,belki ileride Li ion takabilirler sanırım maliyetle ilgili üstelik liion pil daha hafif ama daha dayanıklı mıdır bilemem?
  • alacak, olana, almayı düşünene iyi bir rehber bence bu konu.

    yorumlarda göremedim yazdıysanız.

    bu aracı almadan önce aylık yakıt masrafınız ile şimdiki aylık yakıt masrafınız nedir? (kilometresiyle beraber?)
  • Auris Hybrid deneyimleyen var mı ?
  • muzaffer demir M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Valla hangi lamba kod modelden kaçar tane toplamda kullandığınızı söylerseniz ,çok minnektar kalacağım, malum türk halkı kullanma kılavuzunu okumazzz..
  • Gunluk normal kullanimda yakit tuketim araliginiz nedir ve uzun yolculuk icin kullanilabilinecek br arac mi
  • Geçen hafta ödeme yaptık. Haftaya aracımız geliyor :) Yazılarınızı da okudum elinize sağlık. Yakıt tüketimi bizde nasıl olacak merak ediyorum doğrusu. Umarım beklentileri karşılar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzaffer demir

    Bugün çok dik inişli dar ve dönüşlü yollardan geçtim iki kez arabanın önünde sizlerin de bahsettiği sürtmeyi duydum ben tamponun altını sürttük sanıyordum ama tahmin etmediğim plastik koruyucu çıktı, aslında araç öne doğru ağırlık verince yere yaklaşıyor ve bu parçanın uç alt ksımı sürtüyor yeni jenerasyon birçok arabada var bir şekilde çamurlu haline bakınca motor bölümüne alttan su vurmasın diye konulmuş parçalar olduğunu düşünüyorum 2 vidayla tutturulmuş çıkarılabiliyor ama bence kalsın vardır bir hikmetiToyota CHR HYBRİD aracım hakkında kullanıcı yorumum !

    O korumadan daha çok sanki havayı yönlendirme amaçlı gibi geldi bana. Otomobillerin lastikleri havayı düzensiz hale getiriyor ve sürtünme oluşuyor. Vortex generator mantığıyla havayı yönlendirmek için olduğunu düşünüyorum.




  • Esasiyun kullanıcısına yanıt
    Ben deneyimledim ve çok beğendim.

    Aynı gün auris, chr ve rav4 hibrit test ettim. Önceliğiniz konfor ve ekonomi ise hepsi memnun edici seviyede. Rav4'ün daha sessiz olmasını beklerdim. Motor sesi olmayınca yol uğultusu daha belli ediyor kendini.
  • Toyota hybrid c-hr 1.8 , 2 ay önce aldım ve herşeyini en ince ayrıntısına kadar bizzat deneyimledim ve sınırlarını zorladıgım öncelikle yakıt tüketimi söyle ki eğer sizin bataryanız doluysa ve atak kullanmayıp sakin giderseniz bataryanız boşalana kadar bedavaya gidebilirsiniz. eğer normal kullanıcam diyorsanız araba kendisi ayarlıyor yakıt tuketimini ve gucun bir kısmını elektrik motorundan bir kısmını da benzinden alıyor karıstırıyor ve yine uygun bir yakıt tuketımı cıkıyor. Ben şahsen 100 km de 2.8 e kadar inebildim ortalaması da 4.1 tabi. elektrik motorunun gucu az ama uygun şekilde kullanırsanız cok avantajlı olabiliyor şöyle ki uzun yolda 120 140 da giderken bile eğimsiz bir yolda hızımı koriyim derseniz gazı çekip az basınca sadece elektrik motoruyla hızınızı korursunuz tabi bayır aşa inerken doldurursunuz böyle böyle gidebilirsiniz.(bataryanız bitene kadar bitince benzin devreye girip yine dolduruyor) Bunun dısında aracın gücüne gelirsek eco normal ve sport modları var ve bu modlara göre gücü değişiyor araç anlık olarak uygun vitesi modlara göre ayarlıyor ataklıgı aşırı iyi değil tork değerinden dolayı ama yeterli 185 de limitor var 185 e kadar cok rahat cıkıyor hatta hafif bayır aşağı inerken 185 de hissedilir derecede fren yapıyor ve 186 olmuyor kesinlikle bir çok kez denedim bunu. navigasyon konusunda gelirsek evet bir navigasyon eklemek cok zor bişiy değil o kadar para veriyoruz ötv indirimleri olmasa 190 200 biin liralık arabada navigasyon yok bu biraz toyota türkiyeyle alakalı bir şey toyotanın türkiyedeki tüm modellerinde bu yok. fakat navigasyon yukleyip ekranda gösterebilir miyiz tabi ki evet telefonunuza uygulama yukleyip usb kablosuyla ekranınızı aktarabilirsiniz...




  • Merhaba arkadaşlar..Bildiğim kadarıyla hbrit satışta teşvikle satılıyor ama mtv 1.8 üzerinden alınıyor doğrumudur?
  • Merhaba,

    Benim merak ettiğim şehir içinde bu kadar avantajlı olan bir modelin şehirler arası yakıt durumu. Dizeller malum şehirler arasında çok avantajlı oluyor. 120-130 km hızla şehirler arası yol alırken aracın menzili nedir, bir depo ile kaç km yol yapabilir bir bilgisi olan ya da test etmiş olan var mı?
  • Merhabalar. Vifio A119 ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Görüntü de rahatsız edecek derecede bir titreşim var mı yoksa sıkıntısız bir ürün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sag_serit -- 24 Ocak 2018; 17:21:4 >
  • error8181 E kullanıcısına yanıt
    Ben hep bu gruptayım ve foruma göre daha aktifim

    https://www.facebook.com/groups/1883414851873906/
  • sag_serit S kullanıcısına yanıt
    Sıfır sıkıntı sıfır sorun hararetle tavsiye ederim güvenerek alıp kullanabilrisiniz..
  • kuyuduzu kullanıcısına yanıt
    Ben hep bu gruptayım ve foruma göre daha aktifim

    https://www.facebook.com/groups/1883414851873906/

    Daha önce 2 depo yani 130 litre mazot harcardım ama araç 2.2 dizel otomatik freelander 2 idi şimdi 35 litre benzin yetiyor..
    Çarpın bölün durum ortada..
  • ec.dmn kullanıcısına yanıt
    Şehirçi şehirdışı farketmiyor,şehiriçi dizelden avatajlı şehir dışı aynı
    Ben hep bu gruptayım ve foruma göre daha aktifim

    https://www.facebook.com/groups/1883414851873906/
  • Muzaffer demir bey nedir son durum bir depo ile şehir içi ve şehir dışı kaç km gidiyor hala tavsiye edernisiniz hibriti?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.