Şimdi Ara

Toyota Camry LE V6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağrı'nın göz bebeği saabkyle04 arkadaşımızın Toyota Camry incelemesini paylaşmak istedim. İnceleme şablonunu artık ezberledik ama keşke buna bir de sürüş deneyimini ekleyebilse, tam süper olacak bence.

Hep egzotik araçları paylaşıyoruz, biraz da eskilere gidelim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 4 Şubat 2012; 16:26:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Ağrı'nın göz bebeği saabkyle04 arkadaşımızın Toyota Camry incelemesini paylaşmak istedim. İnceleme şablonunu artık ezberledik ama keşke buna bir de sürüş deneyimini ekleyebilse, tam süper olacak bence.

Hep egzotik araçları paylaşıyoruz, biraz da eskilere gidelim dedim.

AĞRI

• Japon araçları... Belki pek estetik değiller ve yüzleri çabuk eskiyor ancak sorunsuz ve kaliteli araçlar.

Ayrıca şu aracın sürüş keyfi piyasada hala satılan çoğu dandik sıfır araçtan çok çok daha iyidir...
  • Japonlara sinir oluyorum. AMerikalılara yaptıkları arabalara çok özeniyorlar...EMniyet kemerini gördünüzmü? mekanik hareket ediyor..
  • çok güzel be tasarım berbat olsada sürmeye değer bi araba
  • Emniyet kemeri sistemi çok güzel Amerikada demekki o yıllarda bile güvenliğe çok önem veriliyormuş düşünsenize bu arabada kemer takmama olanağınız yok otomatik olarak çekiyor kemeri çok hoşuma gitti birde iç mekan çok kaliteli görünüyor+ olarak hiç yıpranmamış baya sevdim bu arabayı
  • Hız sabitleyiciye dikkat ettiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayat amerikalılara güzel o yıllarda bizde kuşlarla eğlenelim adamların kullandığı arabaya bak ya
  • vay be gerçekten güzel arabaymış sahibinden.com da 1 tane gördüm aynısının sw sinden sonra alınırmı diye düşündüm nikahıma almaya gerek yok dedim
  • böyle araçlar gördükçe insanın morali bozuluyor. 90 lı yıllarda üretilmiş bir araç ve şu anda araçlarda olmayan sistemler var.

özellikle emniyet kemeri olayı ile sürüş modu olayına bittim.
  • egzoz sesi yeter. 90 model araba dipdiri duruyor.
  • Çok düzgün bir araba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.