Şimdi Ara

Toyota Avensis Orjinal Alarm...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Aracımın ilk sahibi alarmı orjinal almamış sonradan dandik bi marka taktırmış ve şu anda da aktif değil...sizce orjinal alarm mı taktırmak lazım yoksa yine başka bir marka önerir misiniz? bir de orjinal alarmların fiyatı nedir acep?

• arkadaşlar orjinal toyota alarmı için Beykoz, Gökkuşağı, Dumankaya, Derindere'den fiyat aldım ve dumankaya hariç hepsi 300 dedi, (+ 150 tl cam kaldırma modülü) dumankaya 330 dedi...(dumankaya herzamanki gibi müşterilerini yolunacak kaz gibi görüyor...) neyse sonrasında araştırmalarıma devam ettim ve Toyotanın orjinal alarmının Cenmax tarafından üretildiğini öğrendim...(yanlışım varsa lütfen düzeltin burada insanları yanlış bilgilendirmeyelim..) şimdi mail attım cenmax a fiyat istediim...bakalım ne diyecekler...
  • son durum nedir acaba, cenmax nasıl bir fiyat verdi?
  • hocam cenmax orjinal alarmı sadece yetkili servislere verdiğini söyledi...bende ümraniye oto sanayideki arkadaşımın güvenilir ustasına gittim 120 liradan cenmax alarm taktırdım (galiba piyasada 150-170 lira arası )alarmın kodunu unuttum şuan ama ek bir kumandası falan yok aracı kendi anahtarlığından kapattığınızda devreye giriyor ve kendi anahtarlığından açtığınızda devre dışı kalıyor...çok hoşuma gitti...orginal alarmdan bir farkı yok gibi geldi bana...ayrıca cam kaldırma modülü 50 lira yine cenmax..alarmın kodunu bulursam buradan paylaşırım tekrar...

bu sırada orginal alarma 300 lira fiyat çekmişlerdi....
  • hocam bendeki cenmax 922 series
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinemaci34

hocam bendeki cenmax 922 series

teşekkürler, fazla para vermenin anlamı yok gerçekten de. bu cam kaldırma olayı aracı kitlediğinizde çalışıyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profurio -- 25 Ekim 2009; 22:04:09 >
  • Bir de şunu sorayım izninizle, bu egzoz sesine bile ötmeye başlayan alarmlar gibi değildir herhalde. gittigidiyor da gördüm şimdi 160 lira dediğiniz gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 model vw passat ABS uyarısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet cam kaldırma modülü alarmla entegre...aracı stop edip kapıları kitlediğinizde alarm devreye giriyor ve aynı zaman da aracdaki bütün camlar otomatik kapanıyor...(alarmı taktırmadan da takdıra bilirsiniz cam kaldırma modülünü...) alarmın hassasiyetine gelince, onu beraber ayarladık yani istediğiniz gibi ayarlana biliyor ben biraz hassas yaptırdım ama öyle egzos titreşiminden de çalmıyor alarm (çocukların topu falan gelince caydırıcı amaçlı)...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.