Şimdi Ara

Toyota Aqua GR Sport tanıtıldı! Spor görünüm, düşük tüketim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toyota Aqua GR Sport tanıtıldı! Spor görünüm, düşük tüketim
    Toyota, yalnızca Japonya pazarında satılan hibrit hatchback modeli Aqua'nın GR Sport versiyonunu resmen tanıttı. Yeni model, agresif tasarım detayları ve geliştirilen yol tutuşuyla öne çıkarken, motor tarafında ise performans yerine verimliliği korumayı tercih ediyor.



    İlk nesli birçok pazarda Prius C adıyla satılan Aqua'nın yeni GR Sport versiyonu yaklaşık 20 bin dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.



    Sportif tasarım dikkat çekiyor



    Yeni Aqua GR Sport, standart modele göre daha agresif bir görünüme sahip. Modelde yenilenen ön tampon, daha büyük hava girişleri, siyan yan marşpiyeller, kırmızı fren kaliperleri, 17 inç alaşım jantlar ve GR logolu tasarım detayları yer alıyor.



    Arka bölümde ise difüzör görünümlü tampon ve tam boy siyah stop şeridi sportif karakteri güçlendiriyor.



    Kabinde de GR dokunuşları



    Toyota Aqua GR Sport tanıtıldı! Spor görünüm, düşük tüketim
    İç mekânda Toyota'nın performans departmanına özel detaylar dikkat çekiyor. Araçta daha fazla yan destek sunan spor koltuklar, sentetik deri döşemeler, GR logolu direksiyon simidi, alüminyum pedallar ve koyu metal görünümlü parçalar kullanılıyor.



    Performans artmadı



    Sportif görünümüne rağmen Aqua GR Sport'un motorunda herhangi bir güç artışı bulunmuyor. Model, standart versiyondaki 1.5 litrelik tam hibrit sistemi kullanmaya devam ediyor. Toplam sistem gücü 114 beygir olarak açıklanırken, GR Sport yalnızca önden çekişli olarak satın alınabiliyor.



    Süspansiyon ve direksiyon yeniden ayarlandı



    Toyota, performansı artırmak yerine sürüş hissini geliştirmeye odaklandı. Bu kapsamda; gövde rijitliğini artıran ek şasi güçlendirmeleri, yeniden ayarlanan süspansiyon sistemi ve daha hassas direksiyon ayarları GR Sport'a özel olarak geliştirildi.



    Fiyatı yaklaşık 20 bin dolar



    Japonya'da satışa çıkan Aqua GR Sport'un başlangıç fiyatı 3.238.400 yen (yaklaşık 20 bin dolar) olarak açıklandı. Standart Aqua ise donanım seviyesine göre 17.600 ila 18.900 dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor.



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Toyota Aqua GR Sport tanıtıldı! Spor görünüm, düşük tüketim
    Toyota Aqua GR Sport tanıtıldı! Spor görünüm, düşük tüketim
    Toyota Aqua GR Sport tanıtıldı! Spor görünüm, düşük tüketim
    Toyota Aqua GR Sport tanıtıldı! Spor görünüm, düşük tüketim



    Kaynak:https://toyota.jp/aqua/grsport/







  • Gr line falan yapsalarmış. Saçma olmuş.

  • @brscnk17


    ... Toyota, yalnızca Japonya pazarında satılan hibrit hatchback modeli Aqua'nın GR Sport versiyonunu resmen tanıttı.


    Türkiye'de satılamayacak mı ?

    Barış Bey sanırım Toyota sabanacı ile ortaklığı ALJ ye devredince Türkiye'ye markasının birçok modelini getirmemeye başladı.

    Japon otomobiller nedense Türkiyede artık yatırım ve/veya anlaşma yapmayı geri plana attılar.


    Hyundai 'e helal olsun ( gerçi KIA grubunun p5 modelini getirmeyerek kızdırdılar biz bekleyenleri - ayrıca gene connect olayında yılan hikayesine dönen ama Temmuzda gelecek bazı KIA EV3 yeni serilerinden itibareen olup geriye dönük olmaması ile gene kızdırdılar . içses. kia ev3 gtline incelerken connect olmayacak sonra gelenlerde olucak diye biliyordum ama piyasada kirlilik ile her kafadan ses çıktı.


    neyse Japon otomobilleri güzel. Ya japon pazarına yada sadece çin pazarına yönelik otomobilllerin haricinde ne güzel Türkiye de güzel araçları oluyordu. Şimdi sanki küstüler yada küğstürüldüler. Yada avrupa birliği bir şekilde ellerini kollarını bağlattı. Onlarda Türkiye ye yatırım yapmayıp çeşitlik yapmayıp uzaklaşıyorlar gibi.


    Belki cahilce sorular , bazen Cem Sümbülle programlarınızı izliyorum bilinçleniyoruz sayenizde. Emeklerinize sağlık.

    _____________________________
    Saygı ve Sevgilerimle,
    kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008




  • 🤮

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Şu Toyata bir düzgün B hb çıkarmadı ya. Yaris A gibi. Çok küçük, bagajı çok küçük. Corolla büyük. Şöyle Clio/i20 vs. gibi bir araca ihtiyaç var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    Vatansever
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.