|
BYD'nin yeni elektrikli sedanı 1.000 km menzil sunacak!
-
-
İşte beklenen haber..
1.000 km menzil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 1 Ocak 2026; 20:54:28 >
_____________________________ -
Yakında 1500cüler türer merak etmeyin...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
8000km olmadan almam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yok mu arttıran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çindedir o 1000km. avrupaya gelince ne hikmetse yüzde 30 azalıyor o menziller. ama bu haliyle bile 700km lerde olursa gene de iyi bir menzil sayılır. gerçekten 700 verebilirse tabi.
150kwh batarya devasa batarya , ufff şarjı unut , şu lidarın yeri olmuyor , süper araç taxi levhası gibi çıkıntı tüm ihtişamı spor duruşu bozuyor
_____________________________ Özel Mesajlar bende kapalı maalesef... -
1 ton batarya. Arac ise 3 ton. Sacma bir agirligi var.
-
Sivilce gibi duruyor :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saffet üçünçünün 0 dan 100 programında 6-7 sene olmuştur. Otomotivde devrim demişti. İçten yanmalı motorum ağırlığı yok eksoz sisteminin ağırlığı yok buda arabalarda inanılmaz bir yük avantajı oluşturacak arabalar kilo verecek vesayire diye baya güzelleme yapılmıştır. Aradan geçen zamanda bahsedilen arabanın boş ağırlığı 3 tonun üzerinde ve 900 kg batarya diyor. Bataryayı çıkartınca bile araba 2.1 ton ağırlığında şaka gibi bunu da çevreci diye yutturuyorlar. 800 kg ağırlığında 4 tane araç çıkar bu ağırlıktan. Şöyle diyenler olabilir arkadaş bu premium sınıf bir spor araba bu değerler normal. Normal değil ey insan oğlu 1 veya 2 kişiyi a noktasından B noktasına taşıyacak bir araç benim gelecekte yaşayacak insanoğlundan emanet aldığım doğal kaymağı hoyratça israf etmektir. 40 lı yaşları deviriyorum etrafımda sağ,sol , ataist, müslüman fark etmeksizin %95 elinde olan imkanında fazlasını tüketme gayretiyle tçyaşamak isteğinde. Sonuç olarak bize sunulan bu imkanlar aç gözlülüğümüzün sınırlarını zorlamamıza yol açıyor. Bir gün bizler sahip olduklarımızın kölesi olarak yok olup gideceğiz. Ya gelecekte yaşayacak nesiller bakalım onlar ne yapacaklar.
Not. Sermaye düşmanı yada fakirlikten kırılan biri değilim. Ama tüm gerçekler gün gibi ortada iken sussan olmuyor konuşsan çare değil kafsındayım.
Herkese kazasız sürüşler....
-
Elektrikli otomobilleri destekliyorum ama böylesini değil. Neredeyse 3,5 ton ağırlık, yaklaşık 1 ton batarya saçmalıktan başka bir şey değil. Verimsizlik, israf ve hantallık abidesi bir model olmuş. Bir spor otomobilde 1000 km menzil gereksiz ve saçma. 1000 km menzil yapacağım diye 1 ton bataryayı sürekli altında taşımak ne türden bir akıl tutulmasına tekabül ediyor olabilir merak ediyorum.
Daha da saçması aracın bataryasız ağırlığı 2,3 ton. Bu ne yahu? BYD bu modelde resmen s.çmış ve bir de sıvamış.
_____________________________ * Din toplumları paternalisttir, ahlakı gelisemez, rasyonelleşemez ve
bireyleşemez. sekülerleşme olmadan ahlak olmaz.
* Her insanın içinde bir peygamber uyuklar ve o uyandığında, dünyadaki kötülük
biraz daha artar. (Emil Michel Cioran)
* Yearning for the past is usually just the lament of lost youth. -
şu 750km menzilleri SUV'lara getirsinler. kurtarsınlar bizleri bu içten yanmalı saçmalıklarından.
1000 km menzil harbiden acayipmiş gerçekten. Helal olsun.
Kendime şaşırdım şimdi şu an.. benzer düşünüyoruz, böylesini hiç desteklemem.
EV araçlar basit, pratik, uygun fiyatlı ve kolayca ulaşılabilir olmalı öncelikle.
Şehir içinde maliyetsiz ve zahmetsiz olmasının doğal teşviğiyle kendiliğinden tercih edilmeli. Hiç bir zorlamaya/ gerçek olmayan argümanlara dayanmadan.
Kendine niye şaşırdın anlamadım hocam ama aklın yolu birdir, o yüzden benzer düşünmemiz doğal çünkü bu akıl gözetilerek üretilmiş bir otomobile benzemiyor. Biz de akıl gözünden bakınca aynı sonuca varıyoruz doğal olarak.
_____________________________ * Din toplumları paternalisttir, ahlakı gelisemez, rasyonelleşemez ve
bireyleşemez. sekülerleşme olmadan ahlak olmaz.
* Her insanın içinde bir peygamber uyuklar ve o uyandığında, dünyadaki kötülük
biraz daha artar. (Emil Michel Cioran)
* Yearning for the past is usually just the lament of lost youth. -
3 ton nedir? Yöh!
_____________________________ One short sleep past,
We wake eternally,
And Death shall be no more,
Death, thou shalt die! -
Sanırım daha uzun yolda şarj molası vermeme çözümünün sağlanmasını hedef alıyorlar. Ağırlığı da elektrikli itkinin büyük ivmesiyle ve güçlü frenlerle telafi edebileceklerini farz ediyor olabilirler. Ama zaten araç artan ağırlık ve itki ihtiyacıyla çok daha fazla elektrik tüketmez mi? Bana da counterintuitive geldi. Ağırlığın getireceği başka sorunları saymadım, ki sen daha iyi biliyorsundur.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Yuh hala şarj ihtiyacı olan araba mı üretiyorlar.
Normalde çok üşenirim, sırf + vermek için giriş yaptım. O kadar doğru bir yorum ki
-
En az 10.000km menzil olmalı, yoksa arıza ışığı yakan tüplü arabayla devam.
Saffet üçünçünün 0 dan 100 programında 6-7 sene olmuştur. Otomotivde devrim demişti. İçten yanmalı motorum ağırlığı yok eksoz sisteminin ağırlığı yok buda arabalarda inanılmaz bir yük avantajı oluşturacak arabalar kilo verecek vesayire diye baya güzelleme yapılmıştır. Aradan geçen zamanda bahsedilen arabanın boş ağırlığı 3 tonun üzerinde ve 900 kg batarya diyor. Bataryayı çıkartınca bile araba 2.1 ton ağırlığında şaka gibi bunu da çevreci diye yutturuyorlar. 800 kg ağırlığında 4 tane araç çıkar bu ağırlıktan. Şöyle diyenler olabilir arkadaş bu premium sınıf bir spor araba bu değerler normal. Normal değil ey insan oğlu 1 veya 2 kişiyi a noktasından B noktasına taşıyacak bir araç benim gelecekte yaşayacak insanoğlundan emanet aldığım doğal kaymağı hoyratça israf etmektir. 40 lı yaşları deviriyorum etrafımda sağ,sol , ataist, müslüman fark etmeksizin %95 elinde olan imkanında fazlasını tüketme gayretiyle tçyaşamak isteğinde. Sonuç olarak bize sunulan bu imkanlar aç gözlülüğümüzün sınırlarını zorlamamıza yol açıyor. Bir gün bizler sahip olduklarımızın kölesi olarak yok olup gideceğiz. Ya gelecekte yaşayacak nesiller bakalım onlar ne yapacaklar.
Not. Sermaye düşmanı yada fakirlikten kırılan biri değilim. Ama tüm gerçekler gün gibi ortada iken sussan olmuyor konuşsan çare değil kafsındayım. Herkese kazasız sürüşler.... |
|
çindedir o 1000km. avrupaya gelince ne hikmetse yüzde 30 azalıyor o menziller. ama bu haliyle bile 700km lerde olursa gene de iyi bir menzil sayılır. gerçekten 700 verebilirse tabi. |
|
Yakında 1500cüler türer merak etmeyin...
|
|
8000km olmadan almam
|
|
En az 10.000km menzil olmalı, yoksa arıza ışığı yakan tüplü arabayla devam. |
Benzer içerikler
- instagram ss alınca bildirim gidiyor mu
- snapchat toplu arkadaş silme
- instagram keşfet sıfırlama
- apk nedir
- youtube dönüştürücü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt