Şimdi Ara

Toyota 1.33 Çekermi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
4.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • otomobilci_x arkadaşım, çok güzel ve açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim... Bağdatlılar, Sonkar gibi bayilerden 2. el alınır mı?... Tanıdıklar var, alınır mı oralardan... En çok zarar ettiğim araba da arkadaşımdan aldığım olunca insan çekiniyor dışarıdan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veyseller

    otomobilci_x arkadaşım, çok güzel ve açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim... Bağdatlılar, Sonkar gibi bayilerden 2. el alınır mı?... Tanıdıklar var, alınır mı oralardan... En çok zarar ettiğim araba da arkadaşımdan aldığım olunca insan çekiniyor dışarıdan...

    ikinci el nereden alınır diye bir genelleme yapmak çok zor.
    Ama yinede düz bir mantıkla bayilerden 2. el almak daha güvenilirdir diye biliriz.
    Ben ikinci el aldığım bütün araçlarımı yetkili bayilerden aldım ama öyle bir şartım yoktu denk geldiği için onlardan aldım.
    En son bu ay başından opel bayisinden bir opel araç aldım aracı hiç bir yere göstermedim baktırmadım (benim durumum özeldi siz kesinlikle neree araç alırsanız alın başka yerde baktırın araca)
    sonuç ikinci el işi çok ama çok zor bir iş.
    umarım istediğiniz gibi sonuçlanır herşey.
    ama size şöyle bir şey söyleyeyim.
    -aradığınız aracın kesinlikle fiyatına odaklanmayın
    -kriterlerinize uyan araçları belirleyin sahibindende aratın mümkünse ilk sahibinden, mümkünse servis bakımlı (hem km garantisi için hemde alacağınız aracın bakım geçmişini görmek adına) araçlar üzerinde yoğunlaşın
    -işten çok anladığınızı düşündüğünüz kimselere model tercihi sormayın (burası çok önemli hepsi kafanızı karıştırmaktan öteye gitmezler) siz kendi beğendiğiniz kendi aklınıza yatan aracı seçin ve kimseninde bu anlamda fikrini kaale almayın.unutmayın herkesin gönlünde bir aslan yatar. bu yüzden siz kendi aslanınızı seçin.
    - bulduğunuz ve almayı düşüdüğünüz aracı mutlaka yetkili servisinde expertiz yaptırın.
    -almayı düşündüğünüz aracın extra masrafları varsa bunlarıda göz önünde bulundurun (triger değişimi, bakım zamanı gelmiş mi, muayene zamanı gelmişmi, lastik ihtiyacı varmı, akü ne durumda gibi)

    Daha çok şey yazılabilinir ama bu yazdıklarım işinizi kolaylaştıracaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 17 Aralık 2012; 15:56:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deserthawk

    Şu forumun çeker mi çekmez mi muhabbetine de acayip kılım. Sanki herkeste 3.28i var.

    +1. Sanki herkes 300 yapıyor.
  • Arkadaşlar, sorumu burada başka bir başlık altında sormuştum ama artık biraz hızlı sonuç almamız lazım. Onun için ayrı bir başlık altında sormak zorunda kaldım, bilginize, teşekkür ederim bütün katkıda bulunanlara... Özellikle otomobilci_x ve hunter06 arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim... İnşallah orada daha verimli sonuç alırız, dualarla...
  • Biz de 75 lik connect var satıp 1.33 corolla almayı dusunuyoruz 75 lik connecten sonra ceker mi cekmez mi zaten dert degil.
    connectten iyi cekecegi kesin. benim merak ettigim yakıt konusunda uzer mi connecte gore ki connectte sehir ici az yakan bir dizel degil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.