Bildirim
TOYOTA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yunba53
Beyler babam yeni aurislerden alcak çarşamba günü ben o arabayı almasını istemiyorum sizce onu bu arabadan nasıl soğutabilirim?
Bunu izlet birazda çocuklar gibi davran almaz bence
Sen ne alsın istiyodun? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
otomatik ise şanzımanı sorunlu de. _____________________________ -
-
parayı kazanan kendisi olduğuna göre bize hayırlı olsun demek düşer bırak istediğini alsın _____________________________ Get up Stand up Don't give up the FIGHT -
quote:
Orijinalden alıntı: ABREC
parayı kazanan kendisi olduğuna göre bize hayırlı olsun demek düşer bırak istediğini alsın
kendiside aynısını diyor ben şu bakıyorum sonuçta bu arabayı yakın zamanda bende kullanmaya başlıyacağım onun için benimde fikrimi sorsa daha iyi olur düşüncesindeyim._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart
Sen ne alsın istiyodun?
vw jetta veya ford mondeo
Mondeo süper araba
Biz de cuma değiştirdik eski arabayı.

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Fıstık gibi araba pişman olmassınız merak etme. Üst segment istiyosanız Avensislere bakın o da kesmesse Camry V6 var. _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart
Sen ne alsın istiyodun?
vw jetta veya ford mondeo
Hocam o paraya mondeo nasıl alınacak ? jetta ise gayet tabi auris ile karşılaştırılabilecek bir araba bence mevcut kasa ile jettanın çok da fazla + yönü olduğunu düşünmüyorum bu nedenle bana seçim mantıksız gelmedi ancak alternatif olarak yeni civic düşünülebilir..._____________________________ -
Opel Corsa Toyota Corona _____________________________ -
ciddi ciddi söylüyorum jetta o parayı haketmiyor onun yerine fluence bile daha mantıklı ama bence astra sedan alsın _____________________________ -
Türkiyede 40-60 yaş arası bir grup var.Japon arabası hayranları. Bazılarının ilk tercihi Honda. Ancak Honda dizel yapmıyor diye bir kısmı da toyota'ya sempati duyuyor.
Auris gibi bir arabaya insan nasıl o parayı kıyıp verir anlamak zor. Jetta için ne kadar uğraşırsan uğraş kabul ettiremicen babana büyük ihtimal.
Bu resimlere bakıp iç geçirmek düşer sana :)

fiyatı nedir _____________________________ 2010 civic - 2015 civic - 2018 civic - 2019 corolla 2018 insignia - 2020 superb 2019 egea - 2022 1.6mjet egea cross - 2025 taigo
Benzer içerikler
- ad soyad ile doğum tarihi öğrenme
- xanax kullananlar yorumları
- seda sayan popo sallar kimya
- öksürürken boğazdan et parçası gelmesi
- 96 nerenin plakası
- bim para sayma makinesi
- discord açılacak mı
- dünyanın en büyük vinci
- yeşil nasim
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler