Şimdi Ara

TOYAN MI, AKOTO MU, LİDER Mİ? ANKARA'DA EN İYİ YETKİLİ SATICI, SERVİS HANGİSİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daha öncesinde toyota'larımızı toyan'dan aldık ama son dönemde yaşadığım kötü bir olay Toyan hakkında ciddi soru işaretleri doğurdu. garanti süresi dolmuş toyota ma tanıdık bir oto tamircisinde alarm taktırmıştım. arabanın bakım zamanı geldiğinde yetkili servise, toyan'a götürdüm. toyan'da bakımlar icin arabayı usta alıyor ve siz göremiyorsunuz ondan sonra, yer altına giriyor araba.

neyse, arabanın bakımı bir bucuk saat gibi kısa sürede bitti. aldım arabayı, aynı gün alarmla kapatınca kapıları sağ sinyal takılı kaldı. sag sinyal onde ve arkada sürekli yanıyor, far gibi kapıları kapatınca. toyan'a geri goturdugumde adamlar alarmınızda sorun var dediler, bende onlara güvendim.

sonra ozel servise goturdum, servisteki adamlar alarmın bozulmuş olabileceğini soylediler ve ustu kapalı toyan'da yapmıslardır demeye getirdiler. neyse, bende peşinden alarmı aldıgım yere goturdum. takan ustaya bisiy soylemeden durumu anlattım, dedim alarmda boyle bir sorun basladı, neden olmuş olabilir.

usta alarmı soktu, ben basındayım. bana dondu, abi sen bu alarmla oynadın, kurcaladın mı. yoo usta dedim. ben yaptıgım isi bilirim, diyotlarını sokmusler bu alarmın, kurcalamıslar dedi.

o anda toyan olayını anlattım ve durum cozuldu.

acayip sinir bozucu bir durum. yetkili servise araba veriyorsunuz ve arabanın alarmını bozup size veriyorlar. bu olaydan sonra toyan'dan epey soğudum. alarmı bozan başka seyde yapabilir icabında. artı arabaları goremiyorsunuz.

satıs kısmında da yeni corolla almak istediğinizde hiç indirim filan yapmıyorlar. sonra ankara'da diğer yetkili bayilere baktım ve uc tane daha oldugunu gordum.

akoto ve lider. oraları pek bilmiyorum, sizlerin görüşü nedir, kullandınız mı. mesela lider'in servisinde aracımızı gorebiliyor muyuz, yoksa farklı bir yerde mi bakım yapılıyor. hangisi satıs sırasında fiyatta en cok yardımı yapıyor.

goruslerinizi bekliyorum, tesekkurler.

ps3 sony turkiye garantili, elite 360 ise marmarali arkadasimizdan alinmistir.

• ankarada akoto, izmirde akdemir, istanbulda sonkar toyotadan şaşma! ayrıca yeni corollada hiçbiri indirim yapmıyor! bence biraz bekleyin yaza doğru kampanyalar başlar ve corollanın fiyatı düşer zaten bir önceki nesil corolllalar piyasaya çıktığında 2 ay sonrasına sıraya giriliyordu! ama bu durum yeni corollalarda yok ve toyotasa fiyatları paşa paşa düşürecekler! sabır
  • Akota da servis bölümü showroom dan cam ile ayrılmış. Araban servisteyken yapılanları camdan görebiliyorsun. Fiyatta indirimi de yapsa yapsa lider yapar çünkü diğerlerinden daha sonra açıldı ve ismi pek duyulmuş değil. Araç alan arkadaşlarım en iyi fiyatı hep ordan aldıklarını belirtmişlerdi.
  • Ben Yarisi Akota'dan aldım. Araba almadan önce bir çok başka markaların showroom'unu ve satış elemanlarını görmüştüm. Akota hepsinden çok öndeydi. Servis konusunda çok titizler ve arabanız gözünüzün önünde oluyor.

İndirim konusunda Toyota'nın genelinde bu olaya yanaşmama hali var. liste fiyatından gidiyorlar hep.

Ben Eskişehir yolundaki Akota'yı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecomeko -- 12 Mart 2007; 16:50:47 >
    değiştirdik dediler, hiç bakmadan eve geldim.Aklıma kontrol etmek geldi ve ne göreyim havafiltresini değiştirmemişler.Ayrıca Akota ve Toyan aynı grubun iki ayrı firmasıdır. Ankara'da sadece Lider onlardan ayrı. Ama Lider' in servisi konusunda hiçbir bilgim yok. Siz siz olun en iyi servis bile olsa işlem sırasında arabanızı görmeye çalışın ve işlemlerden sonra değişen parçalara bir bakın...!

Orjinalden alıntı: mataramasugo

Ben 2000 senesinde arabamı Akota'dan almıştım.Yıllarca da servise oraya götürdüm. Bir keresinde hava filtresini
    değiştirdik dediler, hiç bakmadan eve geldim.Aklıma kontrol etmek geldi ve ne göreyim havafiltresini değiştirmemişler.Ayrıca Akota ve Toyan aynı grubun iki ayrı firmasıdır. Ankara'da sadece Lider onlardan ayrı. Ama Lider' in servisi konusunda hiçbir bilgim yok. Siz siz olun en iyi servis bile olsa işlem sırasında arabanızı görmeye çalışın ve işlemlerden sonra değişen parçalara bir bakın...!

KARALAMA YAPMIYALIM .. SONRA NE YAPTIN GITTIN MI SERVISE BOYLE BOYLE OLDU DIYE
    AKOTA YA BENDE 2 YILDAN BER GOTURUYORUM TEMIZ IS CIKARIYOLAR
    LIDER YENI ACILDI CALISANLARI O KADAR DENEYIMLI DEYIL

Orjinalden alıntı: nejat_80

Arkadaşlar,

daha öncesinde toyota'larımızı toyan'dan aldık ama son dönemde yaşadığım kötü bir olay Toyan hakkında ciddi soru işaretleri doğurdu. garanti süresi dolmuş toyota ma tanıdık bir oto tamircisinde alarm taktırmıştım. arabanın bakım zamanı geldiğinde yetkili servise, toyan'a götürdüm. toyan'da bakımlar icin arabayı usta alıyor ve siz göremiyorsunuz ondan sonra, yer altına giriyor araba.

neyse, arabanın bakımı bir bucuk saat gibi kısa sürede bitti. aldım arabayı, aynı gün alarmla kapatınca kapıları sağ sinyal takılı kaldı. sag sinyal onde ve arkada sürekli yanıyor, far gibi kapıları kapatınca. toyan'a geri goturdugumde adamlar alarmınızda sorun var dediler, bende onlara güvendim.

sonra ozel servise goturdum, servisteki adamlar alarmın bozulmuş olabileceğini soylediler ve ustu kapalı toyan'da yapmıslardır demeye getirdiler. neyse, bende peşinden alarmı aldıgım yere goturdum. takan ustaya bisiy soylemeden durumu anlattım, dedim alarmda boyle bir sorun basladı, neden olmuş olabilir.

usta alarmı soktu, ben basındayım. bana dondu, abi sen bu alarmla oynadın, kurcaladın mı. yoo usta dedim. ben yaptıgım isi bilirim, diyotlarını sokmusler bu alarmın, kurcalamıslar dedi.

o anda toyan olayını anlattım ve durum cozuldu.

acayip sinir bozucu bir durum. yetkili servise araba veriyorsunuz ve arabanın alarmını bozup size veriyorlar. bu olaydan sonra toyan'dan epey soğudum. alarmı bozan başka seyde yapabilir icabında. artı arabaları goremiyorsunuz.

satıs kısmında da yeni corolla almak istediğinizde hiç indirim filan yapmıyorlar. sonra ankara'da diğer yetkili bayilere baktım ve uc tane daha oldugunu gordum.

akoto ve lider. oraları pek bilmiyorum, sizlerin görüşü nedir, kullandınız mı. mesela lider'in servisinde aracımızı gorebiliyor muyuz, yoksa farklı bir yerde mi bakım yapılıyor. hangisi satıs sırasında fiyatta en cok yardımı yapıyor.

goruslerinizi bekliyorum, tesekkurler.

Beni yanlış anşmayın,size yalancısınız demek istemiyorum .Ama nasıl bir düşünceyle bir yetliki servis aracınızın alarm diyotlarını söksün.. Dışarıdan taktırdığınıza göre orjinal olmayan bir alarm... Şöylede olmuş olabilir takan kişi alarmı incelediğinde sırf alarmı garantiye sokmamak için böyle bir senaryo yazmış olabilir...
    Biraz daha düşünürseniz senaryoları çoğaltabilirsiniz....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

Beni yanlış anşmayın,size yalancısınız demek istemiyorum .Ama nasıl bir düşünceyle bir yetliki servis aracınızın alarm diyotlarını söksün.. Dışarıdan taktırdığınıza göre orjinal olmayan bir alarm... Şöylede olmuş olabilir takan kişi alarmı incelediğinde sırf alarmı garantiye sokmamak için böyle bir senaryo yazmış olabilir...
    Biraz daha düşünürseniz senaryoları çoğaltabilirsiniz....

merhaba,

öncelikle, yanlış anlamadım. zaten anlattığım olay yalan değil, gerçekten olmuş bir durum. alarmı takali yaklasım 3 ay olmustu ve hiç sorun vermiyordu. toyan'da bakımın ertesinde boyle yapmıs olması, bir ozel servisinde toyan'da bozulma ihtimalini vurgulamasından sonra bu senaryoya geldim. sonuçta alarmı takan yer ile servisin birbiri ile alakası yok. ha ikisi de birbirinden bağımsız toyan'ı kotulemek istemis olabilir.

lakin usta alarmın garantisinde sorun cıkartmadı ve ozellikle ugrasicagını ve sokturmaya calısacagını soyledi.

yani garantiden kıvırtmak için yaptıgını, yalan attıgını sanmıyorum. aylarca kusursuz calısan alarm, arabayı bakıma bir kisiye teslim edip 2 saat gormedikten hemen sonra bozuluyorsa, tahmin edinki servisten suphe duyarım.

burada en olumsuz nokta, servis bakımı sırasında arabayı gormememiz. ha belki servisin kendi iyidir ama adamın biri kotu cikar o yapar. arabamı izleyip takip etsem, daha fazla cekinirler. toyan'dan bu yuzden cok sogudum.

bunu karalama olarak algılamasın arkadaslar, toyan'ı severdim cok. bilmiyorum iyi niyetle yaklassam benim alarm kapıları 1 dakika mi ne kitlemedikten sonra ses cıkartıyordu. belki ondan rahatsız olup soktuler alarmı sonrada toparlayamadılar. oyle olmus olabilir ama o zamanda soylemeleri gerekirdi alarmınızı cıkartmak zorunda kaldık ama bir sorun cıktı diye.

arabanın normal garanti suresi dolmus durumda 97 model. toyan bir alarmdan mı batıcak, bana soyleseler, orjinal alarmı makul fiyattan taksalar bozduklarına karsılık itiraz mı etcem.

bunlar onemli mevzular cunku serviste gosterilen ufak tefek bir ilgi sizi servise baglar. guvendigim servise pahalı olsa bile giderim.
    ps3 sony turkiye garantili, elite 360 ise marmarali arkadasimizdan alinmistir.

• Tabiki LİDER REİS. Ben çok memnunun. Herkesinde denemesini tavsiye ederim.
  • Aracımın 1 bakımını Lider'de,2 bakımını da Toyan'da yaptırdım ayrıca geçen sene bariyerlere vurmuştum ve yine Toyan'da yapıldı.
    Öncelikle kazadan sonra çıkan işçiliğin mükemmelliği ve aracımı kusursuz tamir etmeleri sebebiyle bu tür bir olayda ve servislerde imkanım oldukça yine Toyan'a götürmeyi düşünüyorum.
    Gelelim personel yaklaşımlarına, öncelikle servis kısmına bakan personelin tavırları gayet iyi ve yol göstericiydi,40.000 bakımda ricam üzerine boyası dökülmüş cant kapağımı ücretsiz değiştirdiler (garantim bitmişti)
    Satış bölümündekilerin ise sanki doymuş gibi bir halleri var,araçları tanımak tanıtmak ve de müşteri ile ilgilenmek konusunda isteksiz görünüyorlardı,soru sorduğunuzda ise köy bakkalında gofret satan bir tavırları var.Sanki üniversite mezunu ve tipi düzgünleri işe almışlar ama ne otomobile sempati aramışlar ne de hizmet içi eğitim vermemişler gibi.Ayrıca kaza yapmış aracımı satmak istediğimde çok ciddiyetsiz bir yaklaşım ve ederinin çok altında bir rakamla işine gelirse ağzıyla beni oldukça kırmışlardı.Bu arada sigorta işlerine bakan arkadaşın yaklaşımı da çok tersti, işimi geciktirdi hatta kaskomu yaptırdığım kişiyle telefonda kavgaya tutuştu.
    Lider Oto'da satıştakilerin görece daha iyi yaklaştıklarını söyleyebilirim ama servis konusunda pek yorum yapamıyorum,bir de yedek parça olayı var ki mesela aradığım kısa helezon yayları Lider'de bulamamıştım. Toyan'da ise hem aradığımı buldum hem de aksesuar konusunda bilgisi biraz az gibi görünse de bir danışman var.
    Yani servis ve tamirde kesinlikle Toyan derim ama oradan araç alır mıyım bilmem.

• quote:

Orjinalden alıntı: iakalinli

Aracımın 1 bakımını Lider'de,2 bakımını da Toyan'da yaptırdım ayrıca geçen sene bariyerlere vurmuştum ve yine Toyan'da yapıldı.
    Öncelikle kazadan sonra çıkan işçiliğin mükemmelliği ve aracımı kusursuz tamir etmeleri sebebiyle bu tür bir olayda ve servislerde imkanım oldukça yine Toyan'a götürmeyi düşünüyorum.
    Gelelim personel yaklaşımlarına, öncelikle servis kısmına bakan personelin tavırları gayet iyi ve yol göstericiydi,40.000 bakımda ricam üzerine boyası dökülmüş cant kapağımı ücretsiz değiştirdiler (garantim bitmişti)
    Satış bölümündekilerin ise sanki doymuş gibi bir halleri var,araçları tanımak tanıtmak ve de müşteri ile ilgilenmek konusunda isteksiz görünüyorlardı,soru sorduğunuzda ise köy bakkalında gofret satan bir tavırları var.Sanki üniversite mezunu ve tipi düzgünleri işe almışlar ama ne otomobile sempati aramışlar ne de hizmet içi eğitim vermemişler gibi.Ayrıca kaza yapmış aracımı satmak istediğimde çok ciddiyetsiz bir yaklaşım ve ederinin çok altında bir rakamla işine gelirse ağzıyla beni oldukça kırmışlardı.Bu arada sigorta işlerine bakan arkadaşın yaklaşımı da çok tersti, işimi geciktirdi hatta kaskomu yaptırdığım kişiyle telefonda kavgaya tutuştu.
    Lider Oto'da satıştakilerin görece daha iyi yaklaştıklarını söyleyebilirim ama servis konusunda pek yorum yapamıyorum,bir de yedek parça olayı var ki mesela aradığım kısa helezon yayları Lider'de bulamamıştım. Toyan'da ise hem aradığımı buldum hem de aksesuar konusunda bilgisi biraz az gibi görünse de bir danışman var.
    Yani servis ve tamirde kesinlikle Toyan derim ama oradan araç alır mıyım bilmem.

@iakalinli çok güzel özetlemişiniz ben Ankara lı değilim dediğiniz servisleri bilmiyorum ama verdiğiniz şu örneğe sonuna kadar katılıyorum.

quote:

Satış bölümündekilerin ise sanki doymuş gibi bir halleri var

Bu sözünüz çok doğru. tabirimi maruz görün ama aç adama yaptıracaksın işini. doymuş adam gerçekten insanın canını sıkıyor.

Bu hayatın her alanında böyle.hastalarından kafasını kaldıramayan bir doktor, birçok müvekkili olan avukat yada ne biliyim sanayide dükkanı tıklım tıklım dolu olan müşterisi bol olan usta.

Bunlar hiç kimse kusura bakmasın ama doymuş olduklarından sizi pek adam yerine koymuyorlar.

bu yüzden gerçekten ihtiyacı olan adamlara işini yaptıracaksın onların bu işe ihtiyacı olduğu için hem işlerini çok titiz yapıyorlar hemde sizi adam yerine koyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 7 Ağustos 2007; 19:52:36 >

• ankara da toyan ve akota aynı grubun

ben toyotamı almadan önce ilk olarak akota ya gitmiştim.( şimdi eskişehir yoluna gittiler ) oradan belli bi fiyat aldım ve toyan a gittim. " nasıl olsa biz arabamızı satıyoruz siz almasanız da olur " gibi bi halleri vardı. ama aynı grubun diğer plazası akota da tam tersi bi durum vardı. daha sıcaktılar. arabamı akota dan aldım, sigortası kaskosu , servisi hep aynı yere götürdüm. ta ki eskişehir yoluna taşınana kadar.

aynı mahallede olduğum Lider i bırakıpta taaaaa Eskişehir yoluna gitmek olmaz dı. bir gün geri geri giderken sol arka çamurluğu sürttüm ve Lider e gittim. oradaki sigorta bölümündeki eleman ekspertize sormam gerek felan dedi, iki gün sonra ramazan bayramı dedi oyaladı. doğru soluğu eskişehir yolundaki akota da aldım. ve onlar benim beyanım üzerine arabayı ramazan bayramından sonra yapacaklarını söylediler. biliyorsunuzdur: kaskolu arabalarda hasarlar belli bi oranı geçmediği zaman sizden kaza raporu, alkol muayene raporu vb. istenmiyor, sizin beyanınız esas oluyor...

ben akota da arabamı yaptırdıktan sonra 30.000 ve 40.000 bakımlarında Lider e gittim... söylediğim şeylerlerle o kadar ilgilendiler ki anlatamam. hele lider de araç kabul de Adem Bey var, mutlaka arabanıza O' na teslim edin derim, çok iyi çok profesyonel bi adam.

TOYAN : hiç bilgi sahibi değilim, ankara nın en eski Toyotacısı, mutlaka çok iyilerdir

AKOTA : ilk göz ağrım, arabamı ordan aldım ve Liderin oyaladığı küçük bi hasarı, bayram sonrasında hemen yaparız dediler...

LİDER : 30.000 ve 40.000 bakımlarını orda yaptırdım memnunum, bana çok yakın, araç kabuldekiler çok iyiler,LPG li araçları kabul ediyorlar, 40.000 bakımında birde 06 CH ...... Plakalı bir büyük elçilik Pradosu bakıma Lider e gelmişti...
    liderle ilgili size küçük bi sır daha veriyim ankarada turgut özal buvarındaki opel opis ve eskişehir yolundaki chevrolet in sahibi aynı adam... ve çok titiz bi adam.... ama üzüldüğüm tek konu patronun Lexus a değilde Mercedes e binmesi....

selam ve saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 7 Ağustos 2007; 22:41:25 >

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
    2004 TOYOTA COROLLA SOL SEDAN GÜMÜŞ GRİ + TARTARİNİ LPG KİT

• Geçen cumartesi Lider'den araç aldım. En uygun fiyatı onlar söyledi, hem de hiç öyle Toyan'daki amcalarla yaptıgım gibi pazarlıga bile gerek kalmadan! Çok nazik ve güler yüzlüler.
    Araç da tesadüf aldıktan hemen sonra arıza ışığı yaktı. Ertesi gün götürdüm, yine aynı ilgi ve güler yüzle karşılayıp 2-3 saat içinde hallettiler. Ben de bu arada çayımı, kahvemi içtim, gazetemi okudum, internete girdim falan :9

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

ankara da toyan ve akota aynı grubun

ben toyotamı almadan önce ilk olarak akota ya gitmiştim.( şimdi eskişehir yoluna gittiler ) oradan belli bi fiyat aldım ve toyan a gittim. " nasıl olsa biz arabamızı satıyoruz siz almasanız da olur " gibi bi halleri vardı. ama aynı grubun diğer plazası akota da tam tersi bi durum vardı. daha sıcaktılar. arabamı akota dan aldım, sigortası kaskosu , servisi hep aynı yere götürdüm. ta ki eskişehir yoluna taşınana kadar.

aynı mahallede olduğum Lider i bırakıpta taaaaa Eskişehir yoluna gitmek olmaz dı. bir gün geri geri giderken sol arka çamurluğu sürttüm ve Lider e gittim. oradaki sigorta bölümündeki eleman ekspertize sormam gerek felan dedi, iki gün sonra ramazan bayramı dedi oyaladı. doğru soluğu eskişehir yolundaki akota da aldım. ve onlar benim beyanım üzerine arabayı ramazan bayramından sonra yapacaklarını söylediler. biliyorsunuzdur: kaskolu arabalarda hasarlar belli bi oranı geçmediği zaman sizden kaza raporu, alkol muayene raporu vb. istenmiyor, sizin beyanınız esas oluyor...

ben akota da arabamı yaptırdıktan sonra 30.000 ve 40.000 bakımlarında Lider e gittim... söylediğim şeylerlerle o kadar ilgilendiler ki anlatamam. hele lider de araç kabul de Adem Bey var, mutlaka arabanıza O' na teslim edin derim, çok iyi çok profesyonel bi adam.

TOYAN : hiç bilgi sahibi değilim, ankara nın en eski Toyotacısı, mutlaka çok iyilerdir

AKOTA : ilk göz ağrım, arabamı ordan aldım ve Liderin oyaladığı küçük bi hasarı, bayram sonrasında hemen yaparız dediler...

LİDER : 30.000 ve 40.000 bakımlarını orda yaptırdım memnunum, bana çok yakın, araç kabuldekiler çok iyiler,LPG li araçları kabul ediyorlar, 40.000 bakımında birde 06 CH ...... Plakalı bir büyük elçilik Pradosu bakıma Lider e gelmişti...
    liderle ilgili size küçük bi sır daha veriyim ankarada turgut özal buvarındaki opel opis ve eskişehir yolundaki chevrolet in sahibi aynı adam... ve çok titiz bi adam.... ama üzüldüğüm tek konu patronun Lexus a değilde Mercedes e binmesi....

selam ve saygılarımla...

Toyanı bilmediğin iyi olmuş Murat abi bildiğim kadarı ile lpg li araçları almıyorlar

• Benim bulunduğum yerde Toyota servisi yok ama ailede 2 tane Corolla var. İkisi için de LİDER'e gidiyoruz, Ankara yakın olduğu için.

• quote:

Orjinalden alıntı: exposure

Benim bulunduğum yerde Toyota servisi yok ama ailede 2 tane Corolla var. İkisi için de LİDER'e gidiyoruz, Ankara yakın olduğu için.

Aile boyu Toyota memleket neresi ?

quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

Orjinalden alıntı: exposure

Benim bulunduğum yerde Toyota servisi yok ama ailede 2 tane Corolla var. İkisi için de LİDER'e gidiyoruz, Ankara yakın olduğu için.

Aile boyu Toyota memleket neresi ?

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
    2004 TOYOTA COROLLA SOL SEDAN GÜMÜŞ GRİ + TARTARİNİ LPG KİT
  • quote:

Orjinalden alıntı: yataylimit

Geçen cumartesi Lider'den araç aldım. En uygun fiyatı onlar söyledi, hem de hiç öyle Toyan'daki amcalarla yaptıgım gibi pazarlıga bile gerek kalmadan! Çok nazik ve güler yüzlüler.
    Araç da tesadüf aldıktan hemen sonra arıza ışığı yaktı. Ertesi gün götürdüm, yine aynı ilgi ve güler yüzle karşılayıp 2-3 saat içinde hallettiler. Ben de bu arada çayımı, kahvemi içtim, gazetemi okudum, internete girdim falan :9

Saygılar...
    arıza ışığını nasıl söndürmüşler peki?arzıayı bularak mı yoksa başka bi yolla mı biçok söndürme yolu var....
  • biz arabayı toyan dan aldık hiçte satışa doymuş gibi halleri yoktu walla (bu ellerindekileri çıkarma isteğinden olmuş olabilir bilemiyorum) iyi de indirim yapmışlardı aslında satışa doymuş tavrı honda bayilerinde oldukça fazla hissediliyor adamlar ne düzgün bilgi veriyor ne indirim yapıyor ne de bir güler yüz gösteriyor honda bence bu konuda toyotanın eline su bile dökemez servis konusuna gelince henüz gitmediğim için iyi mi kötü mü bilemiyorum
    ama emin olduğum bir şey var TODAY TOMORROW TOYOTA

Orjinalden alıntı: cceyceyy

quote:

Orjinalden alıntı: yataylimit

Geçen cumartesi Lider'den araç aldım. En uygun fiyatı onlar söyledi, hem de hiç öyle Toyan'daki amcalarla yaptıgım gibi pazarlıga bile gerek kalmadan! Çok nazik ve güler yüzlüler.

Saygılar...
    arıza ışığını nasıl söndürmüşler peki?arzıayı bularak mı yoksa başka bi yolla mı biçok söndürme yolu var....

Arkadan fişini çekmişler
    Şaka bir yana, komple teste sokmuşlar ve sanırım programını yeniden yüklemişler. Zaten araçlara bilgisayar girdi mertlik bozuldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.